Schréder - Каталог розумних світлових рішень

Світлові та несвітлові рішення Schréder створюють значущі моменти для людей в громадських місцях, підвищують безпеку, комфорт і сталість. Наші експерти з освітлення разом із клієнтами працюють над створенням простору, який приносить користь людям, суспільству та довкіллю.

Розумні та сталі світлові рішення для безпечного, затишного і підключеного довкілля

Lightability TM філософія, місія, переконання

Schréder володіє багатовіковою традицією інновацій і духом підприємництва, що дозволяє розширювати межі розумного освітлення. Ми зміцнюємо нашу компетентність, аби разом з освітленням міського довкілля надавати більше послуг для взаємодії з громадським простором і людьми.

Ми допомагаємо містам створювати відкриті, взаємодіючі платформи і забезпечуємо просту інтеграцію в інфраструктуру, щоб покращити рівень життя в містах та якість прийняття рішень. Ми дбаємо про кошти платників податків і забезпечуємо найкраще співвідношення ціна/якість. Відтак, ми заохочуємо до більш ефективного використання бюджетних коштів шляхом скорочення експлуатаційних витрат за допомогою нових технологій. Ми заохочуємо до активної, відкритої і всебічної участі у створенні інноваційної екосистеми міста, яка сприятиме соціальному, екологічному і економічному розвитку бізнесу та громади. Ми прагнемо створити інклюзивне середовище, яке буде доступним для людей з особливими потребами, забезпечить гендерну та етнічну рівність, створить нові можливості в соціально вразливих районах міста. Ми підтримуємо і впроваджуємо навчальні ініціативи, пов’язані з освітленням і розвитком розумних міст відкритим, прозорим та неупередженим чином.

СЕРІЇ СВІТИЛЬНИКІВ

АЛБАНІ

АЛЮРА LED

АМПЕРА

АСТРАЛ СЛІМ

АВЕНТО

АКСІЯ 2

АКСІЯ 3

АКСІЯ 3 EVO

БЛОКО

БОРА

БОРА ЕКСПЛОРА

БРАЙТЛАЙН GEN2

КАЛЛА LED

СІТЕЯ NG2

СІТРІН

КОНТІЛЕД

ДЕКСО

ЕКОБЛАСТ

ФЛЕКСІЯ

ФРІЗА

FV32 LED

GL2 КОМПАКТ

ХЕПІЛЕД

ГЕСТІЯ GEN2

ІЛЮМ МАРК

ІНДУБЕЙ

ІНДУ КОНТІЛАЙН

ІНДУ ДАУНЛАЙТ

ІНДУФЛАД

ІНДУЛАЙН

ІНДУ ПАНЕЛЬ

ІНДУ ВОЛПЕК

ІНОА LED

ISLA LED

ІЗІЛЮМ

КАЗУ

KIO LED

МОДУЛЮМ

MY1 LED

НЕОС LED

ОМНІБЛАСТ

ОМНІФЛАД

ОМНІСТАР

ОМНІСТАР КІТ

ОЙО

ПЕРЛА

ПІАНО

ПІЛЗЕО

ПОНТО

РІВАРА

СКУЛЬПДОТ

СКУЛЬПФЛАД

СКУЛЬПЛАЙН

ШАФЛ ПОСТ-ТОП

СТИЛЯЖ

TAG

ТЕСЕО

ТЕРРА LED

TFLEX

TFLEX STS

TFLEX ЛІНІЯ

TLI

ВАЛЕНТІНО GEN2

ВАЛІНТА

ВОЛЬТАНА

ІМЕРА

ЙОА

ЗЕЛА

ЗИЛІНДО

СИСТЕМИ КЕРУВАННЯ

ПРОМИСЛОВІСТЬ та ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

ТУНЕЛІ

МІСТА

СПОРТИВНІ ОБ'ЄКТИ

СЕРІЇ КРОНШТЕЙНІВ

АНДО

БОРЕАЛЬ кронштейн

КОНДОР

ДІО

ЕЛАЙЯ

ЕКВІНОКС

ІВЕНС

ФЛО

ІТО

КЕМА

КОРДА

ЛЮЦЕЯ

ЛЮТЕЦІЯ

ЛІРА ЙОА

МІЛЛА

СОФІЯ

СЕН-РЕМІ

СТАДІО

СТИЛЯЖ кронштейн

ТІЛІЯ

ТРЕССА

ВЕКТОР

ЙОХО

РОЗУМНА КОЛОНА

ШАФЛ

Ваш партнер для сталого розвитку

Schréder розробив цілісну стратегію сталого розвитку компанії під назвою «Разом заради майбутнього» . Наші зобов’язання структуровані за трьома напрямками, які охоплюють відповідні пріоритетні Цілі сталого розвитку ООН (ЦСР). Сталість закладена в нашу стратегію, структуру, процеси і культуру. У Schréder, ми тісно співпрацюємо з нашими замовниками, аби розробити надійні і довгострокові рішення для вирішення викликів, з якими вони мають справу, та створити додаткову цінність за рахунок позитивного і довготривалого впливу на суспільство і довкілля.

ПЛАНЕТА Відповідальність за нашу планету шляхом скорочення власного впливу і впливу наших клієнтів на довкілля.

ГРОМАДА Відповідальність за

громаду шляхом потужного позитивного впливу наших рішень на суспільство.

ЛЮДИ Відповідальність за наших працівників через забезпечення особистісного розвитку, різноманіття і дотримання прав людини.

«Роль лідера ринку спонукає нас брати участь у глобальній протидії кліматичним змінам та сприяти економічному розвитку, який ґрунтується на принципах поваги до довкілля. Ми допомагаємо громадам долати найбільші виклики, створюючи більш сталий світ.»

Вернер де Вольф CEO – Schréder

Компанія, віддана принципам сталого розвитку

Щороку EcoVadis оцінює понад 85 000 організацій у більш ніж 160 країнах світу та понад 200 галузях. Рейтинг оцінює діяльність компаній за 21 критерієм в чотирьох категоріях: "Навколишнє середовище", "Праця і права людини", "Етика" та "Сталі закупівлі". Золотий рейтинг EcoVadis є визнанням зусиль, які щодня докладає кожен працівник компанії Schréder, аби зробити світ кращим і більш сталим.

Більше інформації: www.ecovadis.com

Відповідальність за нашу планету

Виробництво за найвищими екологічними стандартами

Усі заводи Schréder сертифіковані за стандартом ISO 14001:2015, що є визнанням їхніх зусиль в сфері екологічного менеджменту. Кожен завод має керівника з якості, який впроваджує план безперервного вдосконалення ефективного використання ресурсів та управління відходами. Більше інформації: www.iso.org

Прозорість усього життєвого циклу продукту

Для чіткої інформації про вплив кожного світильника на довкілля, Schréder використовує інструмент аналізу життєвого циклу продукту (Instant LCA), розроблений у співпраці з незалежним агентством (за принципами ISO 14040:2006). Результати аналізу доступні в документах під назвою Екологічний профіль продукту (PEP). PEP підсумовує оцінку життєвого циклу світильника, досліджуючи його вплив на довкілля впродовж всього життєвого циклу – від видобутку сировини до завершення терміну експлуатації. Документи PEP доступні для клієнтів за запитом. Вони допоможуть вам продемонструвати відповідність нормативним вимогам і ваше прагнення мінімізувати вплив на довкілля.

Побудова циркулярної екосистеми

Schréder враховує засади циркулярної економіки зі старту розробки концепції. Керівні принципи проєктування охоплюють не тільки процес виробництва і вплив світильників на екологію, а й беруть до уваги процес розкомплектації, підвищують стандартизацію деталей і матеріалів, щоб спростити утилізацію після завершення терміну експлуатації світильників. Маркування Schréder Circle Light позначає продукцію, оптимізовану для циркулярної економіки без шкоди для якості. Ми оцінюємо потенційну циркулярність наших світильників за 12 об'єктивними критеріями в 5 категоріях: Ефективність Обслуговування Заміна компонентів Неруйнівний демонтаж Вторинна переробка

Розумна етикетка Schréder дозволяє монтажникам та операторам інфраструктури отримати доступ до важливої інформації про світильник, відсканувавши QR-код. Застосунок дає змогу додавати певні деталі проєкту під час монтажу і полегшує комунікацію між монтажниками та власниками установки. Крім того, розумна етикетка допомагає усунути несправності і замовити запчастини, забезпечує надійну інформацію про світильник в будь-який час у будь-якому місці. Миттєвий доступ до інформації про світильник через сканування QR-коду (онлайн та офлайн) Можливість додати ключову інформацію під час монтажу Спрощення взаємодії монтажників та власників освітлювальної установки Підтримка технічного обслуговування і замовлення запчастин

Застосунок Schréder Circle Light - це практичний інструмент програмування на місці для швидкої однотипної заміни драйверів у вже встановлених світильниках з метою подовження терміну експлуатації та збереження потрібного режиму роботи.

Він дозволяє операторам освітлення і монтажникам:

Отримати доступ до всієї необхідної інформації про світильник, відсканувавши QR-код Програмувати налаштування світильників на об'єкті, спростити інвентаризацію Збирати дані про встановлені активи Переглядати встановлені світильники на картографічному інтерфейсі Зчитувати діагностичну інформацію та історію експлуатації на місці Подовжити термін служби світильника зі збереженням існуючих параметрів

1

2

Встановлені світильники можна легко модернізувати за допомогою ретрофіту Schréder CIRCLE LED BASE. Це стале рішення для подовження терміну служби світильників, яке допоможе вам зменшити кількість відходів, обмежити світлове забруднення, мінімізувати технічне обслуговування та заощадити електроенергію. Зі CIRCLE LED BASE ви зможете відповідати принципам циркулярної економіки без нових підключень чи змін в існуючій інфраструктурі освітлення. Проста модернізація: адаптований для переобладнання або заміни LED в існуючих корпусах світильників. Просте встановлення: конструкція "підключи і працюй" для швидкого і зручного монтажу. Подовження терміну експлуатації: заміна джерел світла для підвищення ефективності зі збереженням існуючої інфраструктури. Покращені характеристики: підвищена функціональність (без сліпучого світла та мерехтіння, подовжена експлуатації, зменшення світлового забруднення, підвищення безпеки).

3

4

5

Рішення для максимального енергозбереження

ПРОГРАМУВАННЯ ДРАЙВЕРА НА ЗАВОДІ Інтелектуальні драйвери світильників можна запрограмувати складними

ПРОДУКТИВНІСТЬ

100 %

80 %

60%

профілями дімування безпосередньо під час виробництва. Період між ввімкненням і вимкненням використовується для активації попередньо запрограмованого дімування . Користувацький профіль дімування генерує максимальну економію електроенергії при забезпеченні необхідних рівнів і рівномірності освітлення.

СВІТЛОВИЙ ПОТІК

40 %

20 %

ЧАС

17 21 23 01 03 05 07

ДАТЧИКИ ДЛЯ АВТОНОМНИХ ДИНАМІЧНИХ СЦЕНАРІЇВ Фотоелектричні датчики вмикають світильники саме тоді, коли природного світла стає недостатньо (похмурий день, сутінки,..), щоб гарантувати безпеку і комфорт в громадському просторі. Освітлення в місцях з малою нічною активністю можна зменшити до мінімуму більшу частину часу. Використання датчиків руху, таких як PIR-датчики чи радари (швидкість і напрямок руху), дозволяє підвищити рівень світла при виявленні пішохода чи транспорту.

КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ВІДДАЛЕНОГО КЕРУВАННЯ Системи Schréder для віддаленого керування розумним освітленням інтегрують розширені функції програмування найбільш ефективних профілів дімування з врахуванням нескінченних змінних (календарні дні, особливі події, пори року тощо), щоб дати людям відчуття безпеки, комфорту і благополуччя. Системи Schréder можуть інтегрувати різні функції розумного освітлення, такі як здатність адаптувати колір світла чи створювати інтерактивні сценарії освітлення за допомогою PIR-датчиків та радарів. Позаяк системи керування Schréder підтримують повну взаємосумісність , вони можуть управляти контролерами/датчиками і світильниками інших виробників.

Для екологічної досконалості збудованого середовища

Ми заохочуємо наших клієнтів мислити стратегічно, щоб спільно створювати рішення, які підвищать їхню ефективність за широким спектром критеріїв сталого розвитку. Ґрунтуючись на нашому багаторічному досвіді проєктування високоефективних та енергоефективних просторів, ми можемо запропонувати світлові рішення з усією документацією, необхідною для отримання сертифікації BREEAM. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) - це сертифікація на основі провідного методу оцінки сталості будівель, громад та інфраструктурних проєктів. Використовуючи рішення Schréder, можна отримати до 17 кредитів в оцінці BREEAM (за 6 з 10 критеріїв оцінки).

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

Більше інформації: www.breeam.com

Протидія змінам клімату за допомогою відновлюваної енергії

СОНЯЧНІ СИСТЕМИ ДЛЯ ДЕКАРБОНІЗАЦІЇ ОСВІТЛЕННЯ Системи сонячного освітлення Schréder допомагають декарбонізувати освітлення міст і муніципалітетів. Поєднання найкращої технології збору, зберігання та вивільнення сонячної енергії з сучасними концепціями освітлення гарантує найкраще використання відновлюваної енергії для протидії кліматичним змінам.

Енергозбереження Немає рахунків за електроенергію. Сонячні системи працюють автономно, використовуючи лише відновлювану енергію сонця. Економія при установці Немає потреби в електричній інфраструктурі. Витрати на установку тут набагато нижчі, ніж мережеве освітлення, особливо у віддалених районах чи районах зі складним рельєфом. Економія на технічному обслуговуванні Немає залежності від інфраструктури передачі і розподілу електроенергії. Менше компонентів, які зношуються чи потребують обслуговування. Сонячні панелі самоочищаються. Екологічні переваги Установка не потребує капітальних інфраструктурних робіт. Відсутність викидів парникових газів та іншого впливу на довкілля під час експлуатації. ЗНАЧНА ЕКОНОМІЯ ПОРІВНЯНО З ПІДКЛЮЧЕННЯМ ДО ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ Вуличне LED освітлення на сонячних батареях стає більш доступним та економічно ефективним, що стимулює його використання в різних регіонах світу. Установки на сонячних батареях забезпечують містам ряд переваг та економію коштів.

СТАЛЕ РІШЕННЯ ДЛЯ РІЗНИХ ЗАСТОСУВАНЬ Сонячне освітлення стало надійною альтернативою традиційному освітленню, що живиться від електромережі. У широкому спектрі типових застосувань: від доріг, автостоянок до велодоріжок, кампусів, рекреаційних спортивних споруд і бізнес-об'єктів – сонячне освітлення може стати найкращим рішенням для вашого проєкту!

СВІТИЛЬНИКИ SCHRÉDER ДЛЯ СОНЯЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ ЯК ГАЛУЗЕВИЙ СТАНДАРТ Світильники ІЗІЛЮМ, ТЕСЕО GEN2 та СІТЕЯ NG2 тепер мають спеціальні сонячні версії Schréder EKINOX на базі обладнання Sunna Design. При світловіддачі до 180 лм/Вт ці рішення дозволяють максимально ефективно використовувати кожен доступний Вт сонячної енергії, аби створити безпечні і комфортні умови кінцевим користувачам.

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

Відповідальність за громаду

Правильне освітлення там, де і коли це потрібно Мистецтво розумного освітлення полягає в тому, щоб забезпечити світло, яке вам потрібне, і прибрати його звідти, де і коли непотрібне. Schréder — надійний партнер, який допоможе вам максимально використати переваги освітлення з турботою про довкілля та покращенням операційної діяльності. Використовуючи сучасні технології за принципом «Дімуй, направляй, відтіняй, змінюй» , ми пропонуємо нашим клієнтам абсолютну гнучкість в модулюванні світла відповідно до актуальних потреб.

Як першопрохідці в технологіях освітлення, наші світлові рішення забезпечують потрібне світло в потрібному місці. За роки роботи ми розробили чимало оптичних систем , які допоможуть підібрати найкраще рішення для кожного проєкту з точки зору продуктивності, комфорту, бажаного результату та рентабельності інвестицій. Наші фахівці невпинно працюють над інноваціями і розробляють рішення, які позитивно впливають на людей і є сталими для довкілля. Поєднання наших технічних і фотометричних ноу-хау гарантує відповідність найсуворішим стандартам освітлення. Гарантія найкращого фотометричного рішення

Високопотужні 2мм 2

Середньопотужні 2мм 2

Високопотужні 2мм 2

Високопотужні 2мм 2

Високопотужні 2 або 4мм 2

Високопотужні 2 або 4мм 2

Типи LED

Алюмінієві відбивачі

Оптика

Лінзи PMMA Лінзи PMMA Полікарбонатні лінзи

Лінзи PMMA Коліматори PMMA

Пласке скло або випуклий розсіювач

Пласке скло або розсіювач PC

Пласке скло або розсіювач PC

Розсіювач

Пласке скло Лінзи інтегровані в розсіювач PC Пласке скло

Обмеження заднього світла / засліплення

Обмеження заднього світла / засліплення

Опції (залежно від світильника)

Обмеження заднього світла

-

-

-

Там, де потрібні дуже асиметричний світлопотік та візуальний комфорт

Прожекторне та освітлення великих територій

Всі дорожні застосування тощо

Всі дорожні застосування тощо

Безперервне лінійне освітлення в тунелях

Типові застосування

Дороги, міста, тунелі тощо

Кількість оптик

77

11

32

4

13

14

Завдяки концепції PureNight, в основу якої покладено високу якість конструкції приладів та найсучасніші оптичні системи з аксесуарами, Schréder пропонує досконалі рішення для повернення нічного неба без відключення зовнішнього освітлення міст. З рішеннями Schréder PureNight світло можна спрямовувати лише туди, де воно бажане і потрібне. PureNight: темне небо, яскраві ідеї

СВІТЛО ВІДБИТЕ ВІД ГУСТИХ ХМАР

СВІТЛО ВІДБИТЕ ВВЕРХ

СВІТЛО НАПРАВЛЕНЕ ВВЕРХ

ЗОНА СЛІПЛЕННЯ

НАВ’ЯЗЛИВЕ СВІТЛО

ПРЯМЕ ЗАСЛІПЛЕННЯ

Правильна колірна температура в будь-який час

Обирати означає відмовлятися від чогось. Вибір колірної температури – досить непросте рішення. Ви знаєте, що холодне біле світло оптимізує продуктивність, тоді як більш тепле - краще для природних ритмів людей і тварин. А що, якби вам не довелося обирати? Рішення Schréder FlexiWhite дає свободу використання потрібної колірної температури в будь-який час.

Заздалегідь запрограмовані сценарії, системи дистанційного керування, використання датчиків або поєднання всіх трьох варіантів -- рішення FlexiWhite пропонує гнучкість, щоб забезпечити потрібний рівень з потрібною колірною температурою в потрібному місці і в потрібний час.

ПРИКЛАД №1 Збереження природи,

БУРШТИН

сприятливий для природи, мінімальне освітлення для підтримки безпеки

сприяння активній мобільності Середовище: вело/пішохідна доріжка Рішення FlexiWhite: бурштин за замовчуванням, 3000K при виявленні.

3000K

3000K

виявлення людей, максимальна безпека і комфорт (висока видимість)

2700K

2200K

БУРШТИН

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H

5 H 6 H 7 H 8 H

ПРИКЛАД №2 Привабливість, створення атмосфери та циркадні ритми

Смеркання/ світанок Активне довкілля 3000K – 30 люкс

Середовище: центр міста Рішення FlexiWhite: 2200K, 3000K та в цьому діапазоні.

Вечір/початок ночі Більш спокійна атмосфера 2700K – 20 люкс

3000K

2700K 2200K

ЧАС ВІДПОЧИНКУ ЛЮДЕЙ / НІЧ, СПРИЯТЛИВА ДЛЯ ПРИРОДИ

Ніч Цілковитий спокій 2200K – 5 люкс

ПІДТРИМКА АКТИВНОСТІ

ПОСТУПОВЕ ПРОБУДЖЕННЯ

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H 5 H 6 H 7 H 8 H

Дотримання найсуворіших екологічних норм

Кожна країна, якщо не кожен регіон, має свої екологічні стандарти. Вони можуть бути більш чи менш суворими, орієнтованими на певні специфічні критерії, однак усі вони значною мірою містять запозичення з Політики ЄС щодо зелених публічних закупівель для вуличного освітлення, опублікованої в 2019 році. Нормативні документи мають на меті: Обмежити ULOR до максимум 1%; Зменшити імовірність засліплення: мінімум 95% світлового потоку обмежується кутами до 14,5 градусів від горизонталі; Обмежити випромінення синього спектру за рахунок CCT <3000K; Обмежити кількість світла до 35 лм/м 2 ; Заборонити нав'язливе освітлення місць проживання та будь-яке освітлення водойм чи морського довкілля. Сертифіковане програмне забезпечення PureNight, розроблене Schréder, гарантує, що ваше світлове рішення відповідає вимогам екологічного законодавства . Відповідність гарантується власною сертифікованою лабораторією Schréder та підтверджується незалежними сертифікаційними органами.

Збереження екосистеми

Фауна і флора можуть постраждати від високої інтенсивності світла, колірного спектру (синє світло) та надмірного освітлення впродовж тривалого проміжку часу. Мінімізувати шкоду для різних видів риб, комах і тварин, які перебувають під загрозою зникнення, під силу тільки фахівцям. Приміром, дерева і живоплоти є природним середовищем для кажанів, а річки та канали важливі для харчового ланцюжка. Певні види кажанів дуже чутливі до світла, а світлове забруднення, тобто надмірне освітлення і неконтрольоване світло, значною мірою впливає на смертність комах. Фотометрія Schréder PureNight відповідає вимогам темного неба (0% ULOR і 2200K) і має переваги у вигляді аксесуарів (обмежувач заднього світла, відблисків), які направляють світло лише туди, де воно потрібне. Рішення Schréder FlexiWhite поєднує в собі регулювання яскравості і зміну колірної температури відповідно до запрограмованих сценаріїв або на вимогу датчиків. Конструкція світильників зі ступенем захисту IP66 запобігає проникненню комах всередину. При низькому робочому струмі зовнішня поверхня світильника не нагрівається, що запобігає загибелі комах від тепла. Завдяки правильній конструкції світильника, фотометрії, колірній температурі і сценаріям дімування, Schréder захищає природу та сприяє збереженню екосистеми.

Підтримка громад в активній мобільності

РІШЕННЯ ДЛЯ БЕЗПЕКИ НА ПІШОХІДНИХ ПЕРЕХОДАХ Ефективне освітлення пішохідних переходів має виконувати три завдання. По-перше, гарантувати

і належного спільного використання простору. Наше світлове рішення дає високу вертикальну освітленість пішоходів для доброї видимості з позиції водія та горизонтальну – для людей, які переходять дорогу. Звісна річ, наші рішення заощаджують енергію, виробляються за сталими технологіями і мають привабливий дизайн.

добру видимість переходу і його вирізнення з навколишнього простору. Також необхідно забезпечити водіям чітку видимість пішоходів, які наближаються до переходу чи користуються ним. І, нарешті, освітлення має мінімізувати засліплення водіїв. Schréder має великий досвід в розробці спеціальних оптик для пішохідних переходів з метою створення безпечних умов для всіх учасників дорожнього руху

Горизонтальна освітленість

Вертикальна освітленість

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

РОЗУМНЕ ОСВІТЛЕННЯ – РОЗУМНА ВЕЛОЇЗДА Ми живемо в час відродження велосипедного руху. Електровелосипеди також стають більш доступними, тому, швидше за все, тенденція збережеться. Проте покупка велосипеда – лише частина справи: важливу роль у відмові людей від автомобілів відіграють безпечні, привабливі маршрути і зручна інфраструктура .

За ці роки ми стали експертами, які не тільки допомагають містам облаштовувати інфраструктуру, а й активно заохочують до їзди на велосипеді. Наше розумне освітлення велодоріжок гарантує потрібне світло в потрібних місцях. Воно мінімізує споживання енергії, оберігає природу, сприяє розширенню інфраструктури, оптимізує технічне обслуговування та експлуатацію, створивши при цьому найкращі умови для велосипедистів.

Коли йдеться про пересідання на велосипед, відчуття безпеки таке ж важливе, як і сама безпека. І ключова роль в обох випадках відводиться освітленню.

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

Відповідальність за людей

Цінувати відмінності, бути інклюзивними, приймати різноманіття

Schréder цінує кожного працівника за вміння і навички. Ми активно шукаємо та обираємо працівників на основі їхнього досвіду і цінності, яку вони приносять компанії. Ця концепція закріплена в нашому Кодексі поведінки . Різноманіття персоналу в усіх його формах (навички, досвід, вік, стать, культура тощо) є джерелом оновлення, інновацій і творчості . Відповідно до цілей ООН, ми зосереджуємо свої зусилля насамперед на гендерному розмаїтті та рівності, адже, як і раніше, це актуальна проблема суспільства в цілому.

Захист прав людини

Schréder прийняв Кодекс поведінки Альянсу відповідального бізнесу (RBA) за стандарт у сфері дотримання прав людини. Наша мета – прямо та опосередковано захищати права людини , гарантувавши безпеку і шанобливе, гідне поводження з працівниками на підприємствах Schréder, а також наших постачальників. Ми вимагаємо від усіх наших постачальників підтвердити відповідність і дотримання ними положень стандарту RBA.

Більше інформації: www.responsiblebusiness.org

Навчання та освіта

Компанія Schréder відкрила власну навчальну академію під назвою SKILL, що означає «Обмін знаннями про світло та освітлення» (Sharing Knowledge in Light and Lighting). Місія SKILL – підвищення кваліфікації працівників Schréder і залучених сторін, щоб успішно справлятися зі змінами на світлотехнічному ринку, такими як розумне освітлення і нові системи керування. SKILL також розробляє електронне навчання та онлайн-курси як для працівників Schréder, так і для клієнтів.

Створення індивідуального рішення Усі стандартні світлові рішення Schréder розраховані на ефективну роботу та задоволення потреб клієнтів. Втім ми постійно отримуємо запити на індивідуальний підхід чи більш унікальне освітлення. Schréder STUDIO здатне запропонувати потрібне рішення, яке задовольнить очікування клієнтів і врахує вимоги до захисту довкілля.

Відгуки клієнтів відіграють важливу роль в процесі інноваційного проєктування: ми невпинно розширюємо і вдосконалюємо наш асортимент. Однак іноді наші клієнти мають справу з технічними обмеженнями. Schréder STUDIO – наша власна проєктна служба – відповідає на такі виклики, розробляючи спеціалізовані рішення тієї ж високої якості, що й наші стандартні світильники. Schréder STUDIO налаштовує та оптимізує функції, аби відповідати технічним вимогам клієнтів . Рішення під замовлення розробляють з урахуванням масового виробництва, якщо є така потреба.

Рішення під замовлення

Зоопарк «Pairi Daiza» - БЕЛЬГІЯ

Ефективні і прозорі процеси забезпечують створення якісної продукції на замовлення в найкоротші терміни. Розробка починається з техніко- економічного обґрунтування і оцінки витрат. На етапі проєктування досліджуються всі можливі способи досягнення результату. Ми використовуємо кілька програмних застосунків, щоб провести розрахунки і візуалізації для валідації рішення. Аби кінцевий продукт відповідав очікуванням на кожному рівні, ми використовуємо швидке прототипування для перевірки функціональності . Це дозволяє залученим сторонам провести детальний аналіз і вдосконалити кінцевий дизайн.

Комплексні послуги

Брюгге - БЕЛЬГІЯ

Бернезе - НІДЕРЛАНДИ

Відень - АВСТРІЯ

Париж - ФРАНЦІЯ

Модифікація, модернізація або відтворення

До компетенції Schréder STUDIO входить також модернізація існуючих світильників та детальне відтворення старовинних ліхтарів з використанням сучасних LED технологій. Незалежно від того, що потрібно клієнтам – ліхтарі для історичного простору, світильники східного стилю чи якусь модифікацію світильника, – ми можемо створити індивідуальні рішення відповідно до конкретних потреб. За підтримки нашої угорської команди Kandeláber ми втілюємо ідеї в життя, навіть якщо вони ґрунтуються на кількох ескізах. Викладіть свої думки на папері, надішліть нам малюнки чи стару фотографію, – і ми спроектуємо та втілимо вашу концепцію в життя.

Будапешт - УГОРЩИНА

Schréder STUDIO адаптує, модернізує і відтворює світильники відповідно до ваших технічних вподобань за тими ж стандартами якості, які ми застосовуємо до нашого стандартного портфоліо.

Можливість бути неповторними Schréder STUDIO, як правило, розробляє потрібне вам індивідуальне виконання світильника, тоді як Schréder SIGNATURE застосовує більш креативний підхід, щоб створювати знакові рішення для освітлення ваших міст. Наші фахівці можуть спроектувати світильник, колону освітлення чи будь-яку іншу світлову конструкцію, щоб втілити ваші ідеї в життя і відобразити унікальний характер простору .

Ми працюємо пліч-о-пліч з вами, генеруємо ідеї, проводимо мозкові штурми для вирішення складних завдань. Ми вивчаємо різні підходи і пропонуємо на вибір кілька різних, та однаково життєздатних концепцій. Наші рекомендації стосуються не лише естетики світлового рішення, а й вибору матеріалів, монтажу та підключення. Ми використовуємо різні наочні засоби для взаємодії з замовниками впродовж всього проєкту. За допомогою 3D-моделей ми ухвалюємо кінцеву механічну конструкцію і можемо візуалізувати світильник в його планованому місцерозташуванні. Завдяки Schréder SIGNATURE клієнти спостерігають захопливу еволюцію від простого креслення до власного неповторного світлового рішення.

Schréder SIGNATURE пропонує привабливі світлові рішення, які відображають характер простору і поліпшують довкілля.

Лісберн - ПІВНІЧНА ІРЛАНДІЯ

Антверпен - БЕЛЬГІЯ

Борнмут - ВЕЛИКА БРИТАНІЯ

Вітре - ФРАНЦІЯ

Бангор - ВЕЛИКА БРИТАНІЯ

Ренн - ФРАНЦІЯ

Маннгейм - НІМЕЧЧИНА

Ламбет - ВЕЛИКА БРИТАНІЯ

Лондон - ВЕЛИКА БРИТАНІЯ

Канни - ФРАНЦІЯ

Лор'ян - ФРАНЦІЯ

Бірмінґем - ВЕЛИКА БРИТАНІЯ

Janus 2021 de la Cité

Ліон - ФРАНЦІЯ

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

Ньюпорт - БЕЛЬГІЯ

VisioLum 3D

VisioLum AR

Випробуйте ваше світлове рішення перед впровадженням

Візуалізація та імерсивні технології підвищують цінність кожного проєкту. Інноваційні інструменти, такі як доповнена реальність, дозволяють перевірити дизайн і наочно відтворити рішення з відчуттям масштабу та присутності. Завантажте собі мобільний застосунок Schréder VisioLum – і пориньте в новий вимір!

Спробуйте знайти власне світлове рішення у найбільш захоплюючий, простий і ефективний спосіб за допомогою мобільних застосунків Schréder VisioLum 3D і AR.

VisioLum 3D: оцінити, налаштувати і візуалізувати

Schréder VisioLum 3D дозволяє архітекторам, світлодизайнерам та містобудівникам легко і швидко сконфігурувати свій власний світильник, тестуючи різні дизайни, оздоблення та аксесуари. Потім світильник можна поєднати з кронштейном і опорою, щоб дізнатися, як виглядатиме це світлове рішення у вашому просторі вдень і вночі. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу ви маєте нескінченну кількість спроб для пошуку ідеального рішення без потреби в макетах і 3D-рендерингу , які займають багато часу. Ви можете збільшувати і

зменшувати масштаб, робити повний оберт на 360°, щоб візуалізувати ансамбль з усіх сторін. Застосунок дозволяє зберегти обрані варіанти і завантажити 3D або PDF-файл з коротким описом конфігурацій, щоб поділитися ними з колегами чи потенційними замовниками. Мобільний застосунок Schréder VisioLum 3D невпинно розширює свої можливості за рахунок появи нової продукції для більш персоналізованих рішень.

VisioLum AR: занурення в реальність 2.0

Доповнена реальність допомагає людям бачити проєкти в контексті на дуже ранніх етапах , дозволяючи архітектору, підряднику і замовнику мати однакову просторову уяву навколишнього середовища. За допомогою Schréder VisioLum AR ви можете інтегрувати індивідуальне рішення з VisioLum 3D в міське довкілля , а потім продублювати кількість установок освітлення, щоб побачити загальний ефект в денному і нічному режимі.

Рішення, які створюють переваги за межами освітлення

“Schréder Hyperion опирається на столітній досвід, знання та інженерні розробки компанії Schréder, аби підтримати міста за допомогою спеціального портфоліо актуальних рішень для розумних міст. Крім того, Schréder Hyperion співпрацює з партнерами по всьому світу, щоб доповнити існуючу продукцію і створити додаткові можливості для міст.”

НІКОЛАС КЕТГЕН директор з інновацій, Schréder

Інновації та стимул для розумних міст

Разом зі Schréder Hyperion, Schréder формує розвиток розумних міст. Понад 80 експертів в галузі хмарних обчислень, кібербезпеки, машинного навчання, Інтернету речей та аналізу даних тісно співпрацюють з замовниками, щоб розкрити потенціал міської інфраструктури для вирішення важливих суспільних викликів.

Schréder Hyperion розташований на території університетського кампусу провідної бізнес- школи Португалії (Nova SBE) в місті Каркавелуші округу Лісабон, займається плануванням міського простору, перепрофілюванням існуючої інфраструктури і розробкою

цифрових систем на базі світильників. Schréder Hyperion пропонує

повною мірою скористатися потужним технічним потенціалом: місто має напрочуд велику кількість кваліфікованих інженерів на душу населення, тому Schréder Hyperion прагне залучити міжнародну спільноту до співпраці і впровадження дослідницьких ініціатив.

практичну інформацію, навчання і рішення, які полегшують перехід до більш розумних і сталих міст. Центр стратегічно розташований в окрузі Лісабон, адже тут можна

Розумні і підключені рішення Schréder

600 000+

15+

3 000+

4 те

років досвіду

підключених світлоточок

проєктів

покоління

Ваше місто настільки розумне, наскільки вам хочеться

Schréder EXEDRA – це найдосконаліша на ринку система керування для управління, моніторингу і аналізу роботи зовнішнього освітлення зручним для користувача способом. Це саме той інструмент, який дозволяє узгоджувати вартість з коротко- і середньостроковими цілями при збереженні довгострокового бачення.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Віддалене керування для

максимальної економії енергії та витрат на обслуговування при забезпеченні правильного освітлення для безпеки і комфорту людей в будь-який час > Технологічно-агностичний підхід: відкриті технології спільного використання для повної взаємосумісності > Рішення «plug-and-play» > Інтуїтивно зрозуміла і всеосяжна система керування розумними пристроями міста > Адаптивний інтерфейс користувача з персоналізованими панелями інструментів > Збір, агрегація та аналіз даних для прийняття рішень на основі практичної візуалізації і звітів

БЕЗ ЖОДНИХ ОБМЕЖЕНЬ Schréder розробив перспективну платформу EXEDRA, яка поєднує в собі повсякчасну потребу реагувати на нові виклики і розвиватися разом з технологіями. Schréder покладається на відкриті стандарти і протоколи для розробки архітектури, здатної безперешкодно взаємодіяти зі сторонніми програмними та апаратними рішеннями.

НА ВЕРШИНІ МАЙСТЕРНОСТІ Schréder EXEDRA включає в себе всі необхідні функції для управління розумними пристроями: керування в режимі реального часу чи за розкладом, динамічні та автоматизовані сценарії освітлення, планування технічного обслуговування і роботи на місцях, контроль за енергоспоживанням та інтеграція апаратного забезпечення інших виробників.

ВИШУКАНІСТЬ У ПРОСТОТІ Schréder EXEDRA – готове до роботи рішення , яке дозволяє швидко і легко розгорнути підключену мережу освітлення. Розумно автоматизований процес введення в експлуатацію розпізнає, перевіряє і витягує дані світильника в інтерфейс користувача.

ВЕЛИКІ ІДЕЇ – ЧУДОВІ РІШЕННЯ Дані – завжди на вагу золота. Schréder EXEDRA забезпечує їх з усією точністю, необхідною для прийняття рішень. Платформа збирає величезні обсяги даних з кінцевих пристроїв та агрегує, аналізує і наочно представляє їх, допомагаючи правильно діяти кінцевим користувачам.

ВСЕБІЧНИЙ ЗАХИСТ Schréder EXEDRA гарантує найсучасніший захист даних за допомогою шифрування, хешування, токенізації та управління ключами, які захищають дані системи і пов’язаних з нею сервісів.

ISO 27001 BUREAU VERITAS Certification

Стандартизація для індивідуальних IoT рішень

підключати до Schréder EXEDRA існуючі системи і пристрої, в тому числі інших виробників, та навіть те, що ми відкриті до співпраці з нашими конкурентами.

Архітектура системи Schréder EXEDRA передбачає безперешкодну взаємодію з іншими програмними та апаратними рішеннями. Як таке можливо? На відміну від пропрієтарних систем, які унеможливлюють сумісність і створюють прив’язку до постачальника чи передбачають недешеву пропрієтарну інтеграцію,

Schréder відіграє ключову роль в просуванні стандартизації разом з такими альянсами і партнерами, як uCIFI, TALQ та D4i. Наше спільне зобов’язання – надавати рішення, призначені для вертикальної і горизонтальної інтеграції IoT. Вся система Schréder EXEDRA – від корпусу (апаратне забезпечення) до мови (модель даних) та інтелекту (алгоритми) – будується на відкритих технологіях спільного використання. Взаємосумісність платформи означає, що замовник може

Schréder EXEDRA є цілісним рішенням, побудованим на відкритих стандартах та протоколах.

ХМАРА

ХМАРА 3-х СТОРІН

РОЗ’ЄМИ

КОРИСТУВАЧ

СЕРВЕР

ТРАФІК ПОГОДА ВІДХОДИ

Наші партнери для технологічно- агностичних рішень

Глобальний протокол розумного міста Консорціум TALQ має на меті запровадити загальноприйнятий протокол розумного міста для програмного забезпечення централізованого управління, щоб налаштовувати, контролювати, керувати і моніторити різнорідні мережі пристроїв розумних міст.

Кінець пропрієтарних мереж бездротового зв’язку для розумних міст і розумної інфраструктури Альянс uCIFI відкритий до співпраці з будь- якими промисловими чи консалтинговими компаніями, кінцевими споживачами, органами влади, комунальними підприємствами та іншими організаціями, які прагнуть розробляти відкриті, непропрієтарні рішення для безперешкодного розвитку розумних міст і розумних енергетичних ринків.

www.talq-consortium.org

www.ucifi.com

Відкриті, гнучкі та захищені сервіси хмарних обчислень Microsoft Azure – постійно розширюваний набір хмарних сервісів, що надаються з найвищим рівнем довіри, прозорості, відповідності стандартам і нормативним вимогам. Microsoft Azure дає свободу в створенні, управлінні і розгортанні програмних застосунків у величезній глобальній мережі, з використанням інструментів і програмних каркасів клієнтів.

Сумісність світильників, датчиків і/або комунікаційних вузлів Консорціум Zhaga об’єднав зусилля з DiiA для створення єдиної сертифікації Zhaga-D4i, яка охоплює всі критично важливі характеристики, зокрема механічну посадку, цифровий зв’язок, звітність даних та вимоги до живлення всередині світильника, забезпечуючи сумісність світильників (драйверів) і периферійних пристроїв, таких як вузли підключення, за принципом plug-and-play.

www.zhagastandard.org

www.azure.microsoft.com

НАЛАШТУВАННЯ ПАНЕЛІ Налаштуйте своє робоче середовище: додавайте, переміщайте, змінюйте розмір і впорядковуйте віджети для персональної панелі інструментів кожного користувача. ІНТЕГРОВАНЕ УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ І ПРИСТРОЯМИ Отримуйте дані, створюйте, редагуйте або видаляйте світильники, контролери, лічильники, електричні кабелі, датчики тощо. СТАН ПРИСТРОЮ І КЕРУВАННЯ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ Залишайтеся на зв’язку з вашою мережею. Навігація картою дає змогу перевірити ключові показники продуктивності і статус пристроїв та керувати ними за необхідності. ГРАФІКИ ОСВІТЛЕННЯ Програмуйте освітлення. Створюйте і редагуйте профілі дімування на основі нескінченних змінних (календарні дні, особливі події, сезон тощо). Призначайте ці налаштування групам світильників.

ДИНАМІЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ Максимізуйте свої переваги, під’єднавши датчики до груп світильників для запуску визначених сценаріїв освітлення.

ЗВІТНІСТЬ, СПОВІЩЕННЯ, АНАЛІТИКА Передбачайте і реагуйте в режимі реального часу. Налаштуйте сповіщення, отримуйте корисну інформацію зі звітів. Використовуйте агреговані дані для прийняття обґрунтованих рішень. УПРАВЛІННЯ ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯМ Тримайте витрати під контролем. Відстежуйте, вимірюйте, порівнюйте. Schréder EXEDRA має всі необхідні функції, аби підвищити вашу енергоефективність. СИСТЕМА ТЕХНІЧНОЇ ПІДТРИМКИ Спллануйте операції на об’єкті за допомогою інтегрованої системи обліку заявок, яка допоможе оптимізувати управління активами та технічне обслуговування світильників.

АВТОМАТИЗАЦІЯ Скористайтеся перевагами функцій автоматизації в Schréder EXEDRA, щоб легко налаштувати розширені послідовності автоматизованих дій, виходячи з заданих вами умов і правил. ДОСТУП КОРИСТУВАЧІВ Розподіліть ролі і повноваження між усіма залученими сторонами проєкту відповідно до їхніх функцій та обов’язків. БАГАТОКОРИСТУВАЦЬКА АРХІТЕКТУРА Завдяки багатокористувацькій архітектурі Schréder EXEDRA підрядники, комунальні підприємства та великі міста можуть розмежовувати зони. Налаштовуйте і керуйте різними зонами незалежно одна від одної. ПОЄДНАННЯ ЗАСТОСУНКІВ Підключайте різні типи апаратного забезпечення від різних виробників до інтерфейсу користувача Schréder EXEDRA. Це стосується як керування освітленням, так і інших застосунків: моніторинг довкілля, розумне водопостачання, розумна енергосистема, розумне паркування, розумні відходи тощо.

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

У будь-який час, в будь-якому місці підключайтеся до вуличного освітлення за допомогою Schréder EXEDRA App

Мобільний застосунок Schréder EXEDRA має основні функції настільної платформи, щоб допомогти операторам об’єктів у щоденній діяльності і отримати максимум від потенціалу підключеного освітлення.

> Проведення тестової процедури для перевірки будь-якого підключеного світильника > Налаштування сповіщень, створення заявок та їх призначення операторам технічного обслуговування > Контроль і налаштування світильників в режимі реального часу

> Швидке і легке введення підключених світильників в експлуатацію > Пошук будь-якого підключеного світильника за допомогою геолокації, унікального ідентифікатора або QR-коду > Управління активами (додавання/редагування важливої інформації в базі даних)

Schréder EXEDRA LightSync: безперервна адаптація освітлення до реальних умов

Schréder EXEDRA LightSync – це інноваційний сервіс, який пропонує платформа Schréder EXEDRA. Він використовує дані в режимі реального часу для безперервного регулювання світлового потоку групи світильників відповідно до інтенсивності дорожнього руху і погодних умов. Завдяки Schréder EXEDRA LightSync міста можуть досягти ідеального балансу між безпекою та добробутом, зручністю і раціональним використанням інфраструктури зовнішнього освітлення. Для збору даних про навколишнє середовище Schréder EXEDRA LightSync використовує прив’язку до місцевості і, через платформу Schréder EXEDRA, аналізує дорожній рух і погодні умови. Ця інформація використовується для розрахунку належного рівня освітлення; відповідні команди керування надсилаються всім світильникам групи. Система оновлює дані кожні 15 хвилин, забезпечуючи швидке реагування на зміни. Якщо дані недоступні, рівень освітлення повертається до попередніх налаштувань, допоки вони не стануть доступними.

Не втручайтеся в апаратне забезпечення. Перестаньте хвилюватися про події.

Забудьте про календарі. Просто синхронізуйте!

> Оптимальне енергозбереження Schréder EXEDRA LightSync допомагає операторам вуличного освітлення досягти кращого балансу між економією енергії, безпекою і комфортом учасників дорожнього руху. > Покращена зручність Потрібний профіль дімування та календар встановлюються лише один раз, адже сервіс автоматично адаптується до навколишніх подій. Відповідно немає потреби управляти кількома календарями для різних ситуацій.

> Інтеграція сторонніх платформ Сервіс використовує дані про трафік і погоду, отримані зі сторонніх платформ, усуваючи потребу в додаткових спеціальних датчиках у віддалених місцях. > Більш низькі рівні дімування Schréder EXEDRA LightSync дозволяє містам працювати з нижчими рівнями дімування ніж це дозволяють традиційні профілі/календарі, з автоматичним відновленням високих рівнів освітлення при збільшенні щільності користувачів.

How does it work?

Збирає інформацію з доступних джерел чи категорій даних

Обчислює потрібний рівень освітлення

Відповідно адаптує освітлення

Трафік

Погода

Трафік

Погода

Шум

Люди

LightSync

Статистика

Геодані

Статистика

Геодані

Збирайте, відстежуйте, аналізуйте, обробляйте і адаптуйте

OWLET IV: найсучасніші бездротові контролери, розроблені для Schréder EXEDRA

Контролери OWLET IV керують як світильниками Schréder, так і світильниками інших виробників. Вони передбачають легку установку і швидке введення в експлуатацію за принципом «plug-and-play». Контролери OWLET IV використовують водночас і

стільникову, і mesh-мережу, щоб оптимізувати географічне

Контролери OWLET IV мають сучасні механізми кіберзахисту, щоб убезпечити експлуатацію вуличного освітлення і надавати операторам точну інформацію про його роботу. Керування контролерами OWLET IV здійснюється через Schréder EXEDRA.

покриття і резерви для безперервної роботи .

DATALIFT використовує mesh- мережу для збору інформації з кластера MESHNODE і пересилає її на платформу IoT по стільниковому зв’язку.

Підключення через

ХАРАКТЕРИСТИКИ > Гібридна архітектура: локальна mesh-мережа (MESHNODE та DATALIFT) і стільниковий зв’язок (DATALIFT) > Гібридна архітектура мережі без шлюзу з використанням mesh-мережі WI-SUN і стільникового підключення > Вбудована функція самотестування для перевірки установки

> Вбудований GPS і фотоелемент для керування кожним світильником відповідно до рівня довколишнього світла > Адаптивні сценарії «світло на вимогу», які запускаються локальними датчиками > Бездротове оновлення прошивки (OTA) > Наскрізне шифрування зв’язку

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Автоматичне введення в експлуатацію: проста установка і підключення > Авто-геолокація: визначення місцезнаходження і синхронізація часу > Динамічне освітлення датчика mesh-технологія поширює подію в межах кластера контролерів світильників > Сповіщення про знеструмлення: при відключенні живлення в реальному часі: після спрацювання система дає змогу надіслати останнє аварійне повідомлення > Управління активами: імпорт даних про активи > Регулювання білого кольору: керування

OWLET IV N

світильниками зі змінною колірною температурою

MESHNODE N

DATALIFT N

OWLET IV Z

MESHNODE Z

DATALIFT Z

Інвестиція в майбутнє

Schréder EXEDRA об’єднує мережу освітлення в єдине ціле завдяки здатності керувати вузлами, підключеними до роз’ємів Zhaga/NEMA і світильників інших виробників. З допомогою API, EXEDRA може взаємодіяти зі сторонніми системами управління активами, щоб поєднати все в унікальній, сучасній, інформативній і зручній платформі.

Підтримка життєдіяльності

Schréder EXEDRA забезпечує моніторинг підключених міських об’єктів (світильники, сміттєві баки, громадський Wi-Fi). Крім того можна встановити умовні правила, налаштувати сповіщення і автоматизувати облік заявок для оптимального технічного обслуговування на місцях. Усі ІоТ пристрої, які використовують однакові відкриті стандарти передачі даних і зв’язку, можна безперешкодно інтегрувати в платформу. І, звичайно, освітлення в знакових місцях можна пристосувати до певних подій.

Максимальна економія та безпека

Schréder EXEDRA дозволяє створювати сценарії освітлення, зокрема найбільш ефективні профілі дімування та «освітлення на вимогу» з датчиком виявлення. Датчики, на які реагують світильники, і пов’язані з ними параметри налаштування (наприклад, затримка спрацювання тригера, час утримання) легко призначаються контролерам світильників. Події виявлення генерують дані, корисні для прийняття рішень про майбутні інвестиції і пріоритети.

Захист природного довкілля

Schréder EXEDRA забезпечує гнучке управління з можливістю створення різних кластерів світильників, запрограмованих на певні сценарії дімування і зміну колірної температури. Після встановлення система імпортує всю інформацію про конфігурації світильників, обраних за результатами світлотехнічного розрахунку. Така функція інвентаризації

активів дозволяє впроваджувати оптимальні рішення з точки зору проєктування та управління.

Настав час для ШАФЛ у вашому світі!

Розчищення простору на шляху до розумного міста

Розумна колона ШАФЛ представляє модульний підхід до підключеної інфраструктури міста. Обертові модулі містять сертифіковане апаратне забезпечення і дозволяють налаштувати ШАФЛ під ваші потреби. Перепланування. Реорганізація. Поліпшення. Поєднання. Завдяки необмеженим можливостям багатофункціональної колони ШАФЛ, все це можна зробити водночас, аби вивести міста і громадський простір на новий рівень. Інформація, ідентифікація, безпека, зв’язок, розваги, мобільність та багато іншого. Різні функції можна вишукано поєднати в одній інтегрованій платформі – універсальній і готовій до майбутніх змін. Ви можете створити власну комбінацію, об’єднавши до 5 модулів в колоні , або ж обрати один з попередньо налаштованих нами варіантів.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Безперешкодна інтеграція обладнання у вишукану колону > Персоналізація конфігурацій: до 5 модулів на колону > Попередньо сконфігуровані колони: Кампус, SOS, Безпека, Освітлення та Мобільність > Універсальність конструкції: всі модулі обертаються на 360° > Запатентована система монтажу > Можливість модернізації: модулі можна додавати або замінювати після встановлення > Платформа з повним підключенням

Schréder виводить на ринок ШАФЛ , першу розумну колону у світі

ШАФЛ визнано «Product of the Year» за версією HEA (Велика Британія)

ШАФЛ удостоєно премії « Smart City Award» у Лондоні

Лідерство завдяки безперервності інновацій ШАФЛ виведений на ринок в 2015 році. Багато клієнтів, сповнених бажання додати світла у жвавий міський простір, встановили колону – і відразу вийшли за рамки простого зовнішнього освітлення. Вони скористалися можливостями платформи, щоб впровадити нові сервіси у своєму просторі: Wi-Fi, відео- спостереження, гучномовці, кнопки аварійного виклику, зарядні пристрої для електромобілів. Вже через рік ШАФЛ отримав нагороду у Великій Британії – « Продукт року 2016 » від Електротехнічної асоціації доріг (HEA). Згодом в 2017 році ШАФЛ відзначили в Лондоні премією «Smart City Award» за технологію з великим потенціалом для розумних міст. У 2020 Schréder зробив ШАФЛ незалежним від фізичного підключення до електромережі, створивши першу смарт-колону з блискавично швидкісним бездротовим підключенням. Дух постійних інновацій у поєднанні з вишуканим дизайном, увагою до деталей і глибоким розумінням потреб клієнтів зробив ШАФЛ еталоном ринку. З моменту появи колона ШАФЛ задовольнила потреби міст і приватних компаній у більш ніж 35 країнах світу .

На Світовому конгресі мобільних

технологій представлено ШАФЛ Site для інтеграції малих станцій 4G/5G

Нова інновація від Schréder: ШАФЛ з бездротовим

підключенням , перша 100% бездротова смарт- колона Нові модулі освітлення з підвищеним на 58% світловим потоком для більш широкого спектру застосувань

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82 Page 83 Page 84 Page 85 Page 86 Page 87 Page 88 Page 89 Page 90 Page 91 Page 92 Page 93 Page 94 Page 95 Page 96 Page 97 Page 98 Page 99 Page 100 Page 101 Page 102 Page 103 Page 104 Page 105 Page 106 Page 107 Page 108 Page 109 Page 110 Page 111 Page 112 Page 113 Page 114 Page 115 Page 116 Page 117 Page 118 Page 119 Page 120 Page 121 Page 122 Page 123 Page 124 Page 125 Page 126 Page 127 Page 128 Page 129 Page 130 Page 131 Page 132 Page 133 Page 134 Page 135 Page 136 Page 137 Page 138 Page 139 Page 140 Page 141 Page 142 Page 143 Page 144 Page 145 Page 146 Page 147 Page 148 Page 149 Page 150 Page 151 Page 152 Page 153 Page 154 Page 155 Page 156 Page 157 Page 158 Page 159 Page 160 Page 161 Page 162 Page 163 Page 164 Page 165 Page 166 Page 167 Page 168 Page 169 Page 170 Page 171 Page 172 Page 173 Page 174 Page 175 Page 176 Page 177 Page 178 Page 179 Page 180 Page 181 Page 182 Page 183 Page 184 Page 185 Page 186 Page 187 Page 188 Page 189 Page 190 Page 191 Page 192 Page 193 Page 194 Page 195 Page 196 Page 197 Page 198 Page 199 Page 200

www.schreder.com

Powered by