Schréder - Каталог розумних світлових рішень

Застосунок Schréder Circle Light - це практичний інструмент програмування на місці для швидкої однотипної заміни драйверів у вже встановлених світильниках з метою подовження терміну експлуатації та збереження потрібного режиму роботи.

Він дозволяє операторам освітлення і монтажникам:

Отримати доступ до всієї необхідної інформації про світильник, відсканувавши QR-код Програмувати налаштування світильників на об'єкті, спростити інвентаризацію Збирати дані про встановлені активи Переглядати встановлені світильники на картографічному інтерфейсі Зчитувати діагностичну інформацію та історію експлуатації на місці Подовжити термін служби світильника зі збереженням існуючих параметрів

1

2

Встановлені світильники можна легко модернізувати за допомогою ретрофіту Schréder CIRCLE LED BASE. Це стале рішення для подовження терміну служби світильників, яке допоможе вам зменшити кількість відходів, обмежити світлове забруднення, мінімізувати технічне обслуговування та заощадити електроенергію. Зі CIRCLE LED BASE ви зможете відповідати принципам циркулярної економіки без нових підключень чи змін в існуючій інфраструктурі освітлення. Проста модернізація: адаптований для переобладнання або заміни LED в існуючих корпусах світильників. Просте встановлення: конструкція "підключи і працюй" для швидкого і зручного монтажу. Подовження терміну експлуатації: заміна джерел світла для підвищення ефективності зі збереженням існуючої інфраструктури. Покращені характеристики: підвищена функціональність (без сліпучого світла та мерехтіння, подовжена експлуатації, зменшення світлового забруднення, підвищення безпеки).

3

4

5

Powered by