Schréder - Каталог розумних світлових рішень

Спробуйте знайти власне світлове рішення у найбільш захоплюючий, простий і ефективний спосіб за допомогою мобільних застосунків Schréder VisioLum 3D і AR.

VisioLum 3D: оцінити, налаштувати і візуалізувати

Schréder VisioLum 3D дозволяє архітекторам, світлодизайнерам та містобудівникам легко і швидко сконфігурувати свій власний світильник, тестуючи різні дизайни, оздоблення та аксесуари. Потім світильник можна поєднати з кронштейном і опорою, щоб дізнатися, як виглядатиме це світлове рішення у вашому просторі вдень і вночі. Завдяки інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу ви маєте нескінченну кількість спроб для пошуку ідеального рішення без потреби в макетах і 3D-рендерингу , які займають багато часу. Ви можете збільшувати і

зменшувати масштаб, робити повний оберт на 360°, щоб візуалізувати ансамбль з усіх сторін. Застосунок дозволяє зберегти обрані варіанти і завантажити 3D або PDF-файл з коротким описом конфігурацій, щоб поділитися ними з колегами чи потенційними замовниками. Мобільний застосунок Schréder VisioLum 3D невпинно розширює свої можливості за рахунок появи нової продукції для більш персоналізованих рішень.

VisioLum AR: занурення в реальність 2.0

Доповнена реальність допомагає людям бачити проєкти в контексті на дуже ранніх етапах , дозволяючи архітектору, підряднику і замовнику мати однакову просторову уяву навколишнього середовища. За допомогою Schréder VisioLum AR ви можете інтегрувати індивідуальне рішення з VisioLum 3D в міське довкілля , а потім продублювати кількість установок освітлення, щоб побачити загальний ефект в денному і нічному режимі.

Powered by