Schréder - Каталог розумних світлових рішень

Енергозбереження Немає рахунків за електроенергію. Сонячні системи працюють автономно, використовуючи лише відновлювану енергію сонця. Економія при установці Немає потреби в електричній інфраструктурі. Витрати на установку тут набагато нижчі, ніж мережеве освітлення, особливо у віддалених районах чи районах зі складним рельєфом. Економія на технічному обслуговуванні Немає залежності від інфраструктури передачі і розподілу електроенергії. Менше компонентів, які зношуються чи потребують обслуговування. Сонячні панелі самоочищаються. Екологічні переваги Установка не потребує капітальних інфраструктурних робіт. Відсутність викидів парникових газів та іншого впливу на довкілля під час експлуатації. ЗНАЧНА ЕКОНОМІЯ ПОРІВНЯНО З ПІДКЛЮЧЕННЯМ ДО ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ Вуличне LED освітлення на сонячних батареях стає більш доступним та економічно ефективним, що стимулює його використання в різних регіонах світу. Установки на сонячних батареях забезпечують містам ряд переваг та економію коштів.

СТАЛЕ РІШЕННЯ ДЛЯ РІЗНИХ ЗАСТОСУВАНЬ Сонячне освітлення стало надійною альтернативою традиційному освітленню, що живиться від електромережі. У широкому спектрі типових застосувань: від доріг, автостоянок до велодоріжок, кампусів, рекреаційних спортивних споруд і бізнес-об'єктів – сонячне освітлення може стати найкращим рішенням для вашого проєкту!

СВІТИЛЬНИКИ SCHRÉDER ДЛЯ СОНЯЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ ЯК ГАЛУЗЕВИЙ СТАНДАРТ Світильники ІЗІЛЮМ, ТЕСЕО GEN2 та СІТЕЯ NG2 тепер мають спеціальні сонячні версії Schréder EKINOX на базі обладнання Sunna Design. При світловіддачі до 180 лм/Вт ці рішення дозволяють максимально ефективно використовувати кожен доступний Вт сонячної енергії, аби створити безпечні і комфортні умови кінцевим користувачам.

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

Powered by