Schréder - Каталог розумних світлових рішень

НАЛАШТУВАННЯ ПАНЕЛІ Налаштуйте своє робоче середовище: додавайте, переміщайте, змінюйте розмір і впорядковуйте віджети для персональної панелі інструментів кожного користувача. ІНТЕГРОВАНЕ УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ І ПРИСТРОЯМИ Отримуйте дані, створюйте, редагуйте або видаляйте світильники, контролери, лічильники, електричні кабелі, датчики тощо. СТАН ПРИСТРОЮ І КЕРУВАННЯ В РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ Залишайтеся на зв’язку з вашою мережею. Навігація картою дає змогу перевірити ключові показники продуктивності і статус пристроїв та керувати ними за необхідності. ГРАФІКИ ОСВІТЛЕННЯ Програмуйте освітлення. Створюйте і редагуйте профілі дімування на основі нескінченних змінних (календарні дні, особливі події, сезон тощо). Призначайте ці налаштування групам світильників.

ДИНАМІЧНЕ ОСВІТЛЕННЯ Максимізуйте свої переваги, під’єднавши датчики до груп світильників для запуску визначених сценаріїв освітлення.

ЗВІТНІСТЬ, СПОВІЩЕННЯ, АНАЛІТИКА Передбачайте і реагуйте в режимі реального часу. Налаштуйте сповіщення, отримуйте корисну інформацію зі звітів. Використовуйте агреговані дані для прийняття обґрунтованих рішень. УПРАВЛІННЯ ЕНЕРГОСПОЖИВАННЯМ Тримайте витрати під контролем. Відстежуйте, вимірюйте, порівнюйте. Schréder EXEDRA має всі необхідні функції, аби підвищити вашу енергоефективність. СИСТЕМА ТЕХНІЧНОЇ ПІДТРИМКИ Спллануйте операції на об’єкті за допомогою інтегрованої системи обліку заявок, яка допоможе оптимізувати управління активами та технічне обслуговування світильників.

Powered by