Schréder - Каталог розумних світлових рішень

Наші партнери для технологічно- агностичних рішень

Глобальний протокол розумного міста Консорціум TALQ має на меті запровадити загальноприйнятий протокол розумного міста для програмного забезпечення централізованого управління, щоб налаштовувати, контролювати, керувати і моніторити різнорідні мережі пристроїв розумних міст.

Кінець пропрієтарних мереж бездротового зв’язку для розумних міст і розумної інфраструктури Альянс uCIFI відкритий до співпраці з будь- якими промисловими чи консалтинговими компаніями, кінцевими споживачами, органами влади, комунальними підприємствами та іншими організаціями, які прагнуть розробляти відкриті, непропрієтарні рішення для безперешкодного розвитку розумних міст і розумних енергетичних ринків.

www.talq-consortium.org

www.ucifi.com

Відкриті, гнучкі та захищені сервіси хмарних обчислень Microsoft Azure – постійно розширюваний набір хмарних сервісів, що надаються з найвищим рівнем довіри, прозорості, відповідності стандартам і нормативним вимогам. Microsoft Azure дає свободу в створенні, управлінні і розгортанні програмних застосунків у величезній глобальній мережі, з використанням інструментів і програмних каркасів клієнтів.

Сумісність світильників, датчиків і/або комунікаційних вузлів Консорціум Zhaga об’єднав зусилля з DiiA для створення єдиної сертифікації Zhaga-D4i, яка охоплює всі критично важливі характеристики, зокрема механічну посадку, цифровий зв’язок, звітність даних та вимоги до живлення всередині світильника, забезпечуючи сумісність світильників (драйверів) і периферійних пристроїв, таких як вузли підключення, за принципом plug-and-play.

www.zhagastandard.org

www.azure.microsoft.com

Powered by