Schréder - Каталог розумних світлових рішень

БЕЗ ЖОДНИХ ОБМЕЖЕНЬ Schréder розробив перспективну платформу EXEDRA, яка поєднує в собі повсякчасну потребу реагувати на нові виклики і розвиватися разом з технологіями. Schréder покладається на відкриті стандарти і протоколи для розробки архітектури, здатної безперешкодно взаємодіяти зі сторонніми програмними та апаратними рішеннями.

НА ВЕРШИНІ МАЙСТЕРНОСТІ Schréder EXEDRA включає в себе всі необхідні функції для управління розумними пристроями: керування в режимі реального часу чи за розкладом, динамічні та автоматизовані сценарії освітлення, планування технічного обслуговування і роботи на місцях, контроль за енергоспоживанням та інтеграція апаратного забезпечення інших виробників.

ВИШУКАНІСТЬ У ПРОСТОТІ Schréder EXEDRA – готове до роботи рішення , яке дозволяє швидко і легко розгорнути підключену мережу освітлення. Розумно автоматизований процес введення в експлуатацію розпізнає, перевіряє і витягує дані світильника в інтерфейс користувача.

ВЕЛИКІ ІДЕЇ – ЧУДОВІ РІШЕННЯ Дані – завжди на вагу золота. Schréder EXEDRA забезпечує їх з усією точністю, необхідною для прийняття рішень. Платформа збирає величезні обсяги даних з кінцевих пристроїв та агрегує, аналізує і наочно представляє їх, допомагаючи правильно діяти кінцевим користувачам.

ВСЕБІЧНИЙ ЗАХИСТ Schréder EXEDRA гарантує найсучасніший захист даних за допомогою шифрування, хешування, токенізації та управління ключами, які захищають дані системи і пов’язаних з нею сервісів.

ISO 27001 BUREAU VERITAS Certification

Powered by