Schréder - Catalogus (2021)

Complete verlichtingsoplossingen Voor veilige, verbonden, aangename en duurzame omgevingen

Lightability TM een identiteit, een missie, onze drijfveer

Met een eeuwenlange traditie van innoveren en ondernemen verlegt Schéder de grenzen naar slimme verlichting. We verbreden onze expertise om niet alleen de stedelijke omgeving te verlichten, maar ook om meer diensten te leveren voor interactie met de openbare ruimte en haar gebruikers.

We ondersteunen gemeenten bij het opzetten van open, interoperabele platformen en bieden gemakkelijk te integreren infrastructuur die de kwaliteit van het leven in de steden verbetert. We dragen zorg voor het geld van de belastingbetalers om burgers de beste kosten/baten ratio te bieden. Daarom stimuleren wij een effectiever gebruik van de overheidsfinanciën door een geïntegreerd overheidsbeleid en een vermindering van de operationele kosten door middel van de ondersteuning van nieuwe technologieën. We stimuleren actieve, open en inclusieve deelname van actoren die behoren tot het innovatie-ecosysteem van steden om de sociale, ecologische en economische ontwikkeling van bedrijven en burgers te bevorderen. We streven naar het creëren van omgevingen die de toegankelijkheid voor mensen met een handicap stimuleren, gelijkheid in geslacht en afkomst aanmoedigen, en nieuwe kansen bieden aan kwetsbare gebieden in de steden. We stimuleren en implementeren opleidingsinitiatieven voor burgers, ontwerpers en publieke managers over verlichting & slimmere steden op een open, transparante en niet- vooringenomen manier.

4

ARMATUREN PORTFOLIO

MODUL L UM

ASTRAL SLIM

NEOS LED

OMNIBLAST

OMNIFLOOD

OMNISTAR

AVENTO

AXIA 3

AMPERA

AXIA 2

ALBANY LED

ALURA LED

OYO

MY1 LED

PONTO

CALLA LED

CITRINE

PERLA

RIVARA

BORA

BLOCO

SCULPdot

SCULPflood

CITEA NG

DEXO

PIANO

PILZEO

CONTILED

TERRA Midi LED

ECOBLAST

SHUFFLE

STYLAGE

FV32 LED

ENYO

SCULPline

TECEO

FLEXIA

FRIZA

HAPILED

SHUFFLE Post-Top

GL2 COMPACT

TAG

TRASSO

VOLTANA

TWIXX

VALENTINO LED

VOLDUE

TLI

INDU FLOOD

HESTIA LED

TFLEX

INDU BAY GEN3

INDU CONTILINE GEN2

INDU DOWNLIGHT

INDU LINE GEN3

INDU PANEL

ZELA

ILUM MARK

KAZU

INDU WALL PACK

ZYLINDO

INOA LED

IZYLUM

ISLA LED

KIO LED

YMERA

YOA

UITHOUDERS PORTFOLIO

CONDOR

DIO

ELAYA

SOFIA

STYLAGE

EQUINOXE

EVENS

FLO

ANDO

TRESSA

YOHO

VECTOR

LYRE YOA

KORDA

LUTECIA

LUCEA

MILLA

KEMA

ITO

Als pioniers op het gebied van verlichtingstechnologie leveren onze verlichtingsoplossingen het juiste licht op de juiste plaats. We hebben in de loop der jaren talloze fotometrische modules ontwikkeld om voor elk project de beste oplossing te bieden op het gebied van prestaties, comfort, gewenst resultaat en investeringsrendement. We streven er voortdurend naar om te innoveren en oplossingen te ontwikkelen die zowel positief zijn voor mensen als duurzaam voor het milieu. We combineren onze technische en fotometrische knowhow om te voldoen aan de meest veeleisende verlichtingsnormen . We kunnen onze fotometrische prestaties combineren met een op maat gemaakt ontwerp voor uitstekende resultaten. Ons geaccrediteerde laboratorium, met onze eigen goniofotometer en spectrometer, stelt ons in staat om fotometrie te ontwerpen en te testen voor alle toepassingen. Leider in fotometrische innovatie

Het juiste licht waar, wanneer en hoe het nodig is De kunst van slimme verlichting is om het soort licht dat je nodig hebt te plaatsen waar je het nodig hebt en het weg te halen waar je het niet nodig hebt en wanneer je het niet wilt. Schréder is uw partner voor het maximaliseren van de voordelen van verlichting, terwijl u uw operationele voordelen verbetert en zorg draagt ​voor het milieu.

Mid-power 2mm 2

High-power 2mm 2

High-power 2mm 2

High-power 2mm 2

High-power 2 of 4mm 2

High-power 2 of 4mm 2

LED type

Aluminium reflectors

PMMA lenzen

PMMA lenzen

Polycarbonaat lenzen

PMMA lenzen PMMA collimators

Optiek

Vlak glas of diepe lichtkap

Lenzen geïntegreerd in de PC lichtkap

Vlak glas of PC lichtkap

Vlak glas of PC lichtkap

Vlak glas

Vlak glas

Lichtkap

Back light control Verblindings- begrenzer

Back light control Verblindings- begrenzer

Opties (afhankelijk van armatuur)

-

Back light control

-

-

Waar zeer asymmetrische bundels en visueel comfort beide vereist zijn

Alle weg-, stads-, tunneltoepassingen en meer

Alle weg toepassingen en meer

Alle weg toepassingen en meer

Doorlopende lijnverlichting in tunnels

Schijnwerpers en grote gebieden

Typische toepassingen

62

11

30

4

8

14

Aantal optieken

8

9

Met zijn PureNight-concept op basis van high-end fotometrische ontwerpen biedt Schréder de ultieme oplossingen om de nachtelijke hemel terug te krijgen zonder de steden uit te schakelen. Met de Schréder PureNight oplossing schijnt het licht alleen waar het gewenst en nodig is . PureNight: donkere hemel, heldere ideeën

Elk land, zo niet elke regio heeft zijn eigen milieuvoorschriften. Ze kunnen min of meer streng zijn en zich richten op een aantal specifieke criteria. Op 1 januari 2020 heeft de Franse regering een nieuwe nationale wet ingevoerd die nu wordt gezien als een van de meest milieuvriendelijke in Europa. Het is grotendeels geïnspireerd op het EU-beleid voor groene overheidsopdrachten voor wegverlichting , dat in 2019 is uitgebracht. Voldoen aan de strengste milieuvoorschriften

Deze rolmodelregeling:

Beperkt ULOR tot max. 1%; Vermindert verblinding: ten minste 95% van de lichtemissie is beperkt tot hoeken onder 14,5 graden van het horizontale ; Beperkt de emissie van blauw licht met CCT <3000K ; Beperkt de hoeveelheid licht tot minder dan 35lm/m² ; Verbiedt opdringerige verlichting naar woningen en elke vorm van verlichting van waterwegen en zee . De PureNight certificeringssoftware garandeert dat uw Schréder verlichtingsoplossing voldoet aan milieuwetten en -eisen . Schréder beschikt over een eigen gecertificeerd laboratorium en wordt ook onderschreven door tal van onafhankelijke certificeringsinstanties.

LICHT TERUGGEKAATST DOOR ZWARE BEWOLKING

OPWAARTS GEREFLECTEERD LICHT

DIRECT OPWAARTS LICHT

SCHITTERING ZONE

LICHT OVERTREDING

DIRECTE SCHITTERING

10

11

Controle oplossingen: stel op elk moment de juiste verlichtingsniveaus in

BLUETOOTH TM VOORDELIGE OPLOSSING TER PLAATSE De ingebouwde Bluetooth TM oplossing van Schréder is ideaal voor configuratie van individuele buitenarmaturen ter plaatse. Door simpelweg naast de mast te gaan staan, kan de gebruiker diagnostische gegevens uitlezen, het armatuur in- of uitschakelen en de dimcurve aanpassen . Een gebruiksvriendelijke applicatie genaamd Sirius BLE biedt gemakkelijke en veilige toegang tot de besturings- en configuratiefuncties.

AANGEPASTE FABRIEKSINSTELLINGEN DRIVER Intelligente drivers kunnen in de fabriek geprogrammeerd worden met complexe dimprofielen . Deze functie vereist geen extra bedrading. De periode tussen in- en uitschakelen wordt gebruikt om het vooraf ingestelde dimprofiel te activeren. Het aangepaste dimsysteem zorgt voor maximale energiebesparingen met respect voor de vereiste verlichtingsniveaus en uniformiteit gedurende de nacht. Beheerprogramma's kunnen indien nodig opnieuw worden geprogrammeerd om het dimprofiel in de loop van de tijd te wijzigen.

PRESTATIE

100%

80%

60%

LICHTOPBRENGST

40%

20%

SCHRÉDER EXEDRA COMPLEET MANAGEMENTSYSTEEM

TIJD

17 21

23 01

03 05 07

Als het meest gebruiksvriendelijke platform voor beheer op afstand voor intelligente straatverlichting, integreert Schréder EXEDRA geavanceerde functies voor het programmeren van de meest efficiënte dimprofielen op basis van eindeloze variabelen (kalenderdagen, speciale evenementen, seizoenen, enz.), terwijl het veiligheid, comfort en een gevoel van welzijn biedt voor mensen. Schréder EXEDRA kan slimme verlichtingstoepassingen integreren, zoals de mogelijkheid om de kleur van het licht aan te passen of dynamische verlichtingsscenario's te bouwen via PIR-sensoren of radars. Omdat het volledige interoperabiliteit biedt, kan Schréder EXEDRA controllers/sensoren en armaturen van andere fabrikanten beheren.

SENSOREN VOOR AUTONOME DYNAMISCHE SCENARIO'S Fotocel sensoren schakelen de armaturen in precies op het moment dat het daglicht onvoldoende wordt (bewolkte dag, vallende nacht, enz.) om zo veiligheid en comfort te bieden in de openbare ruimte. Op plaatsen met weinig nachtelijke activiteit kan de verlichting meestal tot een minimum worden gedimd. Door gebruik te maken van bewegingssensoren, zoals PIR-sensoren , kunnen niveaus worden verhoogd zodra een voetganger of een voertuig in het gebied wordt gedetecteerd. Snelheids- (en richtings)sensoren zoals radars werken met een groter detectiegebied om het geïdentificeerde bewegende item te classificeren volgens zijn snelheid en richting. Deze classificatie geeft het juiste antwoord volgens vooraf gedefinieerde lichtscenario's.

12

13

VOORBEELD #1 Behoud van de natuur, stimulering van ongemotoriseerde mobiliteit Omgeving: Fiets/voetpad FlexiWhite oplossing: Amber als standaard, 3000K bij detectie.

FlexiWhite: zorg voor de juiste kleurtemperatuur Kiezen is een consessie doen. De juiste kleurtemperatuur kiezen is niet eenvoudig. De keuze tussen een kouder wit licht, dat prestaties optimaliseert, en een warmer licht dat gunstiger is voor mensen en de natuurlijke cycli van dieren, is geen eenvoudige keuze. Wat als u niet hoeft te kiezen? De Schréder FlexiWhite oplossing, gelanceerd met de FLEXIA, biedt u de vrijheid om op elk moment de juiste kleurtemperatuur in te stellen . Of het nu gaat om voorgeprogrammeerde scenario’s, werkt met een besturingssysteem op afstand, gebruik maakt van sensoren of een mix van alles, de FlexiWhite-oplossing biedt u de flexibiliteit om het juiste niveau te selecteren met de juiste kleurtemperatuur, op de juiste plaats en op het juiste moment.

3000K

2700K 2200K

AMBER

Natuurvriendelijke, minimale veiligheidsverlichting

AMBER

Mensen gedetecteerd, maximale veiligheid en comfort (hoge zichtbaarheid)

3000K

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H 5 H 6 H 7 H 8 H

Met PCBA’s die gebruik maken van twee soorten LEDs (bijv. 2200K en 3000K), kunt u een van de twee kleurtemperaturen selecteren of beide op verschillende niveaus (dimmen) mengen om een palet van kleurtemperaturen te creëren. Aangezien lenzen betrekking hebben op de volledige PCBA, blijft de lichtverdeling ongewijzigd wat u ook selecteert. Hoe is dat mogelijk?

VOORBEELD #2 Aantrekkelijk, sfeervol en biologisch ritme Omgeving: Stadscentrum FlexiWhite oplossing: 2200K, 3000K en alles daartussen.

Vroege avond/vroege ochtend Uinodigende sfeer

Nacht Volledig kalme stemming

3000K – 30lux

2200K – 5lux

Avond/vroege nacht Rustigere sfeer

2700K – 20lux

3000K

2700K 2200K

MENSELIJKE RUST PERIODE/ NATUURVRIENDELIJKE NACHT

PROGRESSIEF WAKKER WORDEN

ONDERSTEUNING AAN DE ACTIVITEIT

VOORBEELD #3 Seizoensgebonden aanpassing aan natuurlijke sfeer Omgeving: Dorp, skigebied FlexiWhite oplossing: 2200K en 3000K

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H 5 H 6 H 7 H 8 H

Zomer (natuurlijke kleuren)

Winter (warmere sfeer)

3000K

2200K

14

15

Feedback van klanten speelt een cruciale rol in ons innovatieve ontwerpproces en we breiden en verbeteren ons assortiment voortdurend uit . Maar soms hebben onze klanten specifieke technische vereisten nodig. Schréder STUDIO - onze eigen ontwerpservice - gaat de uitdaging aan en ontwikkelt speciale oplossingen die voldoen aan dezelfde hoge normen als onze standaard armaturen. Schréder STUDIO past functies aan en optimaliseert ze om aan de eigen technische voorkeuren van onze klanten te voldoen . Deze oplossingen, die voldoen aan specifieke individuele wensen, zijn ontworpen voor massaproductie.

Als u meer wilt dan standaard

Pairi Daiza - BELGIË

Creëer uw op maat gemaakte oplossing

Een efficiënt en transparant proces levert in korte tijd hoogwaardige maatwerkproducten op. Het begint allemaal met een haalbaarheidsstudie en een kostenanalyse. In de ontwerpfase worden alle mogelijke manieren verkend om het resultaat te leveren. We werken met meerdere softwarepakketten om de berekeningen en visualisaties te leveren om de validatie te vergemakkelijken. Om ervoor te zorgen dat het eindproduct op elk niveau aan de verwachtingen voldoet, gebruiken we snelle prototypes om functionaliteiten te testen. Hierdoor kunnen belanghebbende de fijne details verkennen en kunnen we verbeteringen voorstellen voor het uiteindelijke ontwerp.

Volledige service

Terwijl onze standaard verlichtingsoplossingen zijn ontworpen voor prestaties en klanttevredenheid, ontvangen we regelmatig verzoeken om een ​op maat gemaakte touch of een meer unieke oplossing. Dit is wanneer Schréder STUDIO erbij betrokken wordt om een ​op maat gemaakte oplossing te leveren die de verwachtingen van de klant en milieuspecificaties waarborgt.

16

17

De expertise van Schréder STUDIO omvat ook het achteraf inbouwen van bestaande armaturen of het volledig nabouwen van historische lantaarns met modern LED- technologie. Of klanten nu op zoek zijn naar lantaarns voor kasteelterreinen, armaturen voor een bazaar in oosterse sferen of een armatuur op maat, we kunnen op maat gemaakte oplossingen creëren om aan hun specifieke behoeften te voldoen. Met de steun van ons Kandeláber-team in Hongarije zetten we hun ideeën om in realiteit, ook al zijn ze maar gebaseerd op een paar schetsen. Zet uw ideeën op papier, stuur ons uw tekeningen of een oude foto en we ontwerpen en ontwikkelen uw concept. Maatwerk, retrofit of nabouwen

Boedapest - HONGARIJE

Brugge - BELGIË

Bernheze - NEDERLAND

Schréder STUDIO biedt maatwerk, retrofit of recreëert armaturen volgens uw technische voorkeuren met dezelfde kwaliteitseisen die we toepassen op ons standaard portfolio.

WENEN - OOSTENRIJK

Parijs - FRANKRIJK

18

19

We werken zij aan zij met u en brainstormen om complexe uitdagingen op te lossen. We verkennen de verschillende wegen en stellen verschillende maar even haalbare concepten voor. We kunnen niet alleen adviseren over het esthetische resultaat maar ook over de materiaalkeuze, montage en bekabeling. We bieden verschillende visuals om tijdens het project met onze klanten te communiceren. Door 3D-modellen te maken, lossen we de laatste mechanische details op en kunnen we visuals van het armatuur op zijn toekomstige locatie leveren. Met Schréder SIGNATURE observeren klanten de fascinerende evolutie van een eenvoudige tekening naar hun eigen prachtige en unieke verlichtings- oplossing .

Mannheim - DUITSLAND

De kans om uniek te zijn

Terwijl Schréder STUDIO voornamelijk draait om het ontwikkelen van de op maat gemaakte oplossingen die u nodig heeft, is Schréder SIGNATURE creatiever en levert iconische oplossingen om uw stad te verlichten. Ons team van experts kan een armatuur, lichtmast of elke andere verlichtingsstructuur ontwerpen om uw ideeën tot leven te brengen, uw unieke karakter te weerspiegelen en uw ruimte te verbeteren.

Schréder SIGNATURE levert opvallende verlichtingsoplossingen die uw karakter weerspiegelen en uw landschap versterken.

Lisburn - NOORD-IERLAND

20

21

Antwerpen - BELGIË

Bournemouth Pier Approach - VERENIGD KONINKRIJK

Rennes - FRANKRIJK

Saint-Nazaire - FRANKRIJK

Lambeth - VERENIGD KONINKRIJK

Bangor - VERENIGD KONINKRIJK

Londen - VERENIGD KONINKRIJK

Vitré - FRANKRIJK

22

23

Met de Schréder VisioLum 3D en AR mobiele app kunt u uw eigen verlichtings- oplossing op de meest effectieve, gemakkelijkste en leukste manier uitproberen.

VisioLum 3D

Met Schréder VisioLum 3D kunnen architecten, lichtontwerpers en stedenbouwkundigen eenvoudig en snel hun eigen armatuur configureren door te spelen met alle verschillende ontwerpen, afwerkingen en accessoires. Ze kunnen het armatuur vervolgens combineren met een uithouder en mast om te ontdekken hoe hun eigen unieke verlichtingsoplossing hun stad of dorp zowel overdag als 's nachts zou kunnen verbeteren. Met een intuïtieve interface kunt u eindeloze mogelijkheden verkennen om de ideale oplossing te vinden zonder dat er mock-ups en 3D-renderingen nodig zijn, wat veel tijd in beslag kan nemen. U kunt in- en uitzoomen en een volledige draai van 360° maken om het geheel vanuit alle gezichtspunten te visualiseren. De app stelt u ook in staat om uw keuzes op te slaan en de 3D-bestanden of een PDF met een samenvatting van de configuraties te downloaden om te delen met collega's en potentiële klanten. De Schréder VisioLum 3D-toepassing breidt voortdurend de mogelijkheden uit met nieuwe producten voor steeds meer gepersonaliseerde oplossingen. VisioLum 3D: evalueren, configureren en visualiseren

VisioLum AR

Ervaar uw verlichtingsoplossing voordat u het implementeert

VisioLum AR: werkelijkheid 2.0

Visualisatie en meeslepende technologie voegen waarde toe aan alle projecten - innovatieve technologieën zoals augmented reality zorgen voor een ervaring van het ontwerp en brengen oplossingen tot leven, met het gevoel dat u daar echt aanwezig bent. Stop de Schréder VisioLum-app in uw zak en betreed een nieuwe dimensie!

Augmented reality helpt mensen om ontwerpen in een zeer vroeg stadia in hun context te zien - waardoor de architect, aannemer en klant hetzelfde ruimtelijke begrip van de omgeving krijgen. Met Schréder VisioLum AR kunnen klanten een op maat gemaakte oplossing vanuit VisoLum 3D in hun stedelijke omgeving integreren en vervolgens het aantal verlichtingsensembles dupliceren om het algehele effect te zien.

24

25

Samen voor een circulaire economie Met transparante criteria om onze producten te beoordelen, helpt het Circle Light Label steden en industrieën om een ​circulaire economie aan te nemen en een positieve toekomst voor iedereen te stimuleren.

Het zit in het DNA

Schréder heeft producten en diensten altijd ontworpen met het oog op duurzaamheid - het is gewoon wat we doen. Veel van de verlichtingsoplossingen die we in de jaren zeventig hebben geïnstalleerd, werken nog steeds. We houden vanaf het begin rekening met de circulaire economie. Vanaf de conceptfase houden ontwerprichtlijnen niet alleen rekening met de productie en de milieu-impact van onze armaturen. Ze zullen het verwijderen van componenten vergemakkelijken en de standaardisatie van onderdelen en de scheidbaarheid van materialen verhogen zodra de levensduur voorbij is.

Een duurzamere, mooiere toekomst is een prioriteit voor iedereen. Bij Schréder hebben we altijd verantwoorde verlichtingsoplossingen ontwikkeld om landschappen te behouden en te verbeteren. Het Circle Light Label biedt ontwerprichtlijnen om ons R&D-team verder uit te dagen in het voordeel van de gemeenschap.

winning grondstoffen

Een circulaire economie wordt vooral gedefinieerd in tegenstelling tot de traditionele lineaire economie: nemen, maken en weggooien. In een circulaire economie maken producten deel uit van een waardenetwerk waar ze zo lang mogelijk worden gebruikt. Vervolgens kunnen ze, afhankelijk van hun kenmerken, worden hergebruikt, gerenoveerd, geüpgraded of gerecycled. Dit leidt tot meer efficiëntie, lagere bedrijfskosten, meer veerkracht en een lagere ecologische voetafdruk. Voordelen van een circulaire economie

Circle Light

levering onderdelen

recycle

Het is in deze constante zoektocht om te innoveren en volledig transparant te zijn met onze klanten, dat we het Circle Light Label hebben gelanceerd. Het wijst duidelijk producten aan die zijn geoptimaliseerd voor een circulaire economie zonder in te leveren op de kwaliteit. We analyseren onze armaturen om hun potentiële circulariteit te evalueren aan de hand van 12 objectieve criteria in 5 categorieën:

onderdelen verzamelen

productie

renoveren

IZYLUM

FLEXIA

distributie

service

De armaturen zijn beoordeeld met een vergelijkende schaal van 1 ster (minst circulair) tot 4 sterren (meest circulair). Om onze klanten te ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze en het ontwikkelen van een echt circulaire economie, worden alleen armaturen met 4 sterren door ons gepromoot met een Circle Light Label.

Prestaties Onderhoud Renoveren Niet-destructieve demontage Recyclen

gebruiker

verbranding & storten

26

27

Armatuurgegevens binnen handbereik

Scan ter plaatse en

De installateur scant de QR-code op het armatuur of voert het serienummer in. Hij/zij kan de armatuurinformatie controleren , installatie-instructies raadplegen en het armatuur toewijzen aan een specifiek project . Wanneer verbonden met het portaal, kan de installateur ook informatie toevoegen voor vermogensbeheer : projectnaam, automatische adressering uit de GPS- positie, mastnummer, type en hoogte, en alle andere relevante informatie voor het projectbeheer in de loop van de tijd.

Met het Schréder Smart Label kunnen installateurs en beheerders alle belangrijke armatuurinformatie ophalen op elk digitaal apparaat, of het nu mobiel of desktop is. Het biedt directe toegang tot een portaal waar ze nuttige informatie kunnen toevoegen voor vermogensbeheer.

Beheer activa

Op verzoek zijn de "smart labels" te vinden op de verpakking van het armatuur of in het armatuur zelf. Eén van hen is ontworpen om in de mast te worden geplakt, op de mastdeur. Het scannen van de QR- code geeft direct toegang tot een online portal waar alle kritische informatie over het armatuur is opgeslagen.

De projectbeheerder kan alle gegevens opvragen die ter plaatse opgenomen zijn door de installateur en deze toe te voegen aan een verlichtingsbeheerplatform zoals: Schreder EXEDRA . Deze handeling kan op elk moment worden uitgevoerd – na installatie, na onderhoud, na reparatie – om up- to-date informatie te verstrekken.

Maximaliseer efficiëntie

Het Smart Label portaal stelt zowel de installateur als de beheerder in staat om informatie uit te wisselen gedurende de levenscyclus van het armatuur (installatie, onderhoud, reparatie). Dit platform maakt operaties efficiënter door onnodige bezoeken ter plaatse te voorkomen. Steden maken aanzienlijke besparingen en behouden de verlichtingsprestaties . Bij het onderhoud aan het verlichtingsplan registreert het onderhoudspersoneel de datum/werkzaamheden die zijn voltooid. In het geval van een armatuurstoring kunnen ze de hulp bij het oplossen van problemen gebruiken en de instructies volgen om de hoofdoorzaak te achterhalen, het probleem op te lossen en indien nodig, reserveonderdelen aan te vragen om het armatuur te repareren.

Bij het bestellen van producten kan de verlichtings-beheerder de installatieactiviteiten vergemakkelijken en beveiligen door belangrijke projectinformatie aan het label toe te voegen . Projectnaam, verlichtingsklasse, toepassing, locatie, specifieke referenties... Elk type informatie dat nuttig kan zijn, kan worden toegevoegd. Bereid veldwerk voor

Het Schréder Smart Label vertrouwt op een progressieve web-app die compatibel is met alle apparaten (pc, laptop, smartphone of tablet) om directe toegang te bieden tot informatie en instructies over het armatuur.

28

29

SLIMME en verbonden oplossingen die voordelen bieden die verder gaan dan alleen verlichting

Met Schréder Hyperion vormt Schréder de evolutie van slimme steden. Meer dan 60 experts in cloud computing, cyberbeveiliging, machine learning, IoT en data- analyse werken nauw samen met klanten om het potentieel van stedelijke infrastructuren te benutten om grote maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Innovatie en inspiratie voor slimmere steden

Gevestigd op de Nova School of Business and Economics (Nova SBE) in Carcavelos (regio Lissabon), een gloednieuwe universiteitscampus, wil Schréder Hyperion stedelijke ruimtes plannen, bestaande infrastructuur herbestemmen en aan armaturen gerelateerde digitale systemen ontwikkelen. Schréder Hyperion biedt praktische informatie, training en oplossingen om de transitie naar slimmere en duurzamere

steden te vergemakkelijken. Dit expertisecentrum is strategisch

gevestigd in de omgeving van Lissabon om optimaal te profiteren van het technische talent. De stad heeft een opmerkelijk hoog aantal gekwalificeerde ingenieurs per hoofd van de bevolking en daarom probeert Schréder Hyperion het bloeiende internationale techecosysteem te benutten door middel van samenwerking en het opzetten van onderzoeksinitiatieven.

“Schréder Hyperion bouwt voort op de meer dan 100 jaar ervaring, kennis en techniek van Schréder om steden te ondersteunen met een gespecialiseerd portfolio van relevante smart city- oplossingen. Bovendien werkt Schréder Hyperion samen met partners over de hele wereld om waarde toe te voegen aan bestaande producten en extra kansen voor steden te creëren.”

Schréder slimme en verbonden oplossingen

+370,000

+12

+2,400

4 e

NICOLAS KEUTGEN Chief Innovation Officer bij Schréder

jaar ervaring

verbonden lichtpunten

projecten

generatie

32

33

THE SKY IS THE LIMIT Met EXEDRA heeft Schréder een toekomstbestendig platform ontwikkeld dat de constante behoefte integreert om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te evolueren met technologie. Om up-to-date te blijven, hanteert Schréder een technologie- agnostische benadering. Wat betekent dit? We vertrouwen op open standaarden en protocollen om een a​ rchitectuur te ontwerpen die naadloos kan samenwerken met software- en hardwareoplossingen van derden. Schréder EXEDRA maakt een ecosysteembenadering van partners mogelijk om steden eindeloze oplossingen te bieden.

BOVENAAN DE MARKT Schréder EXEDRA bevat alle geavanceerde functies die nodig zijn voor beheer van slimme apparaten, realtime en geplande controle, dynamische en geautomatiseerde verlichtingsscenario’s, onderhoud en planning van de werkzaamheden in het veld, beheer van energieverbruik en integratie van aangesloten hardware van derden. De volledig configureerbare gebruikersinterface is ontworpen voor een ervaring op maat. Het bevat tools voor gebruikersbeheer en multi-tenant beleid dat nutsbedrijven of grote steden in staat stelt om projecten te scheiden.

Uw stad zo slim als u wilt

Schréder EXEDRA is het meest geavanceerde lichtmanagementsysteem op de markt om straatverlichting op een gebruiksvriendelijke manier aan te sturen, te bewaken en te analyseren. Het is het juiste instrument om waarde af te stemmen op korte- en middellangetermijndoelen en tegelijkertijd een langetermijnvisie te behouden. Steden hebben maatwerkoplossingen nodig waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen. Het gaat er niet om dat u een oplossing kiest die voor iedereen geschikt is. Schréder EXEDRA biedt oneindige mogelijkheden om omgevingen te verbeteren door de juiste oplossingen op de juiste plaatsen in te zetten. Het brengt een extra laag tastbare voordelen met zich mee die het investeringsrendement maximaliseert en nieuwe kansen creëert voor steden.

EENVOUD IS DE ULTIEME VERFIJNING Schréder EXEDRA is een plug-and-play-oplossing die een snelle en gemakkelijke implementatie van een aangesloten verlichtingsnetwerk mogelijk maakt. Een intelligent geautomatiseerd inbedrijfstellingsproces herkent, controleert en haalt armatuurgegevens op in de gebruikersinterface. Schréder EXEDRA integreert een automatiseringsmodule om aangepaste routines en geautomatiseerde acties in te stellen, om operaties te vereenvoudigen en repetitieve taken te automatiseren.

GEWELDIGE INZICHTEN, GEWELDIGE BESLISSINGEN Gegevens zijn goud. Schréder EXEDRA biedt dit, alle duidelijkheid die managers nodig hebben om beslissingen te nemen. Het platform verzamelt enorme hoeveelheden gegevens van eindapparaten en analyseert en geeft deze intuïtief weer om eindgebruikers te helpen de juiste acties te ondernemen. Door middel van geavanceerde tools voor gegevensanalyse, zowel visueel als in rapporten, is Schréder EXEDRA een krachtig hulpmiddel voor efficiëntie, rationalisatie en strategische besluitvorming . Schréder EXEDRA draagt ​bij tot het in stand houden van de stadsinfrastructuur en het consequent bieden van veiligheid, comfort en welzijn aan de burgers.

VOORDELEN

> Beheer op afstand om

de besparing op energie/ onderhoud te maximaliseren en tegelijkertijd het juiste licht te bieden om mensen

op elk moment veilig en comfortabel te houden > Technologie-agnostisch

platform: gedeelde en open technologieën om volledige interoperabiliteit mogelijk te maken

> Plug-and-play oplossing > Intuïtief en uitgebreid stadsbeheersysteem voor > Volledig aanpasbare gebruikersinterface met gepersonaliseerde dashboards > Gegevensverzameling en

OVERAL BESCHERMD Schréder EXEDRA biedt state-of-the-art gegevensbeveiliging met encryptie, hashing, tokenisation en sleutelbeheermethodes die gegeven over het hele systeem en de bijbehorende services beschermen. Om de beveiligingsuitdagingen aan te pakken volgt Schréder EXEDRA een meerlaagse aanpak waarbij specifieke beveiligingsmaatregelen worden genomen op apparaat-, communicatie- en cloudniveau. Deze beveiligingsmethode biedt continue analyse van beveiligingsrisico’s en beperking van bedreigingen door middel van beveiligingsprocessen en -mechanismen.

beheer van slimme apparaten

analyse voor besluitvorming op basis van nuttige visualisatie en rapporten

> Klaar voor smart city-

34

35

toepassingen met stedelijke IoT-apparaten

Standaardisatie voor op maat gemaakte IoT-oplossingen

Onze ecosysteem-partners voor technologie-agnostische oplossingen

De systeemarchitectuur van Schréder EXEDRA is ontworpen om naadloos samen te werken met andere software- en hardwareoplossingen. Hoe is dit mogelijk? In tegenstelling tot gepatenteerde systemen die interoperabiliteit voorkomen en leverancier aanhankelijk zijn of dure eigen integraties genereren, is Schréder EXEDRA een oplossing gebaseerd op open standaarden en protocollen .

Dit interoperabele platform zorgt ervoor dat klanten bestaande of externe systemen/apparaten kunnen aansluiten op Schréder EXEDRA en dat betekent zelfs dat we openstaan voor samenwerking met onze concurrenten.

Schréder speelt een sleutelrol bij het stimuleren van standaardisatie met allianties en partners zoals uCIFI, TalQ of D4i. Onze gezamenlijke inzet is om oplossingen te bieden die zijn ontworpen voor verticale en horizontale IoT-integratie. Van de basis (hardware) tot de taal (datamodel) en de intelligentie (algoritmen), het complete Schréder EXEDRA systeem vertrouwt op gedeelde en open technologieën.

Het einde van gepatenteerde draadloze communicatienetwerken voor slimme steden en nutsbedrijven De uCIFI Alliance staat open voor elk industrieel bedrijf, adviesbureau, eindklant, overheidsinstantie, nutsbedrijf en andere entiteit die zich inzet voor het ontwikkelen van open niet-eigendomsrechtelijke oplossingen om de Smart City en slimme energiemarkten te ontsluiten. uCIFI streeft ernaar een uniform datamodel te definiëren voor alle Smart City-objecten, gebaseerd op het gestandaardiseerde OMA LwM2M data-format. Het uCIFI datamodel is geschikt voor implementatie in elk IoTnetwerk inclusief LoRaWAN, NB-IoT, 802.15.4G draadloze mesh-netwerken en eigen IoT-netwerken.

Het wereldwijde Smart City-protocol Het TALQ Consortium heeft tot doel een wereldwijd geaccepteerd Smart City-protocol te definiëren voor centrale beheersoftware voor het configureren, besturen en bewaken van heterogene Smart City- apparaatnetwerken. TALQ biedt antwoorden voor de belangrijkste uitdagingen van het bouwen van echt slimme steden, waaronder het verhogen van de veiligheid en het comfort van inwoners, het verminderen van het energieverbruik en de CO2-uitstoot wereldwijd en het verhogen van de kostenefficiëntie voor partijen die de slimme stad beheren.

CLOUD

3 e PARTIJ CLOUD

CONNECTOREN

www.talq-consortium.org

GEBRUIKER

SERVER

VERKEER WEER AFVAL

www.ucifi.com

Interoperabiliteit van armaturen, sensoren en/ of communicatie nodes Het Zhaga consortium heeft de krachten gebundeld met de DiiA om een enkele Zhaga-D4i certificering te produceren die de Zhaga Book 18 versie 2 outdoor connectivity specificaties combineert met DiiA’s D4i specificaties voor DALI. Deze certificering omvat alle kritieke kenmerken, waaronder mechanische pasvorm, digitale communicatie, gegevensrapportage en stroomvereisten binnen een enkel armatuur, waardoor plug-and- play interoperabiliteit van armaturen (drivers) en randapparatuur zoals connectiviteits nodes wordt gegarandeerd.

Open, flexibele en veilige cloud computing services Microsoft Azure is een steeds groter wordende reeks cloudservices die wordt geleverd met het hoogste niveau van beveiliging, transparantie, conformiteit met standaarden en naleving van regelgeving. Microsoft Azure biedt de vrijheid om applicaties te bouwen, beheren en implementeren op een enorm, wereldwijd netwerk met behulp van de favoriete hulpmiddelen en frameworks van klanten. Het biedt vanaf de basis beveiliging, ondersteund door een team van experts, en proactieve naleving die wordt vertrouwt door bedrijven, overheden en startups.

www.zhagastandard.org

www.azure.microsoft.com

36

37

Als het gaat om gebruikerservaring, onderscheidt Schréder EXEDRA zich als het meest intuïtieve en uitgebreide City Management System.

BEHEER VAN ENERGIEVERBRUIK

VOLLEDIG CONFIGUREERBAAR DASHBOARD

Houd rekeningen onder controle. Monitor, meet, vergelijk. Schréder EXEDRA biedt alle relevante functies om u te helpen de energie-efficiëntie te verbeteren.

Pas uw dashboard aan: voeg widgets toe, verplaats, vergroot of verklein en organiseer ze voor het persoonlijke dashboard van elke belanghebbende. GEÏNTEGREERD VOORRAAD EN APPARAATBEHEER Ophalen, aanmaken, bewerken of verwijderen van armaturen, kastcontrollers, meters, elektrische kabels, sensoren en meer. APPARAATSTATUS EN REALTIME INZICHT/CONTROLE Blijf verbonden met uw netwerk. Navigeer op een kaartweergave om de belangrijkste prestatie-indicatoren en apparaatstatussen te bekijken. En beheer ze wanneer dat nodig is. VERLICHTINGSSCHEMA’S Programmeer uw verlichting. Creëer en bewerk uw dimprofielen op basis van eindeloze variabelen (kalenderdagen, speciale gelegenheden, seizoen, etc.). Wijs deze regels toe aan configureerbare armatuurgroepen. DYNAMISCHE VERLICHTING Maximaliseer uw voordelen door sensoren aan groepen armaturen te koppelen om vooraf gedefinieerde verlichtingsscenario’s te activeren.

TICKETSYSTEEM Organiseer

veldwerkzaamheden via een volledig geïntegreerd ticketsysteem waarmee u uw activabeheer en onderhoud kunt optimaliseren.

AUTOMATISERING Profiteer van het Schréder EXEDRA automatiseringscentrum om eenvoudig geavanceerde reeksen geautomatiseerde acties aan te passen op basis van de voorwaarden en regels die u hebt gedefinieerd.

GEBRUIKERSBEHEER Verdeel rollen en rechten onder alle belanghebbenden van projecten volgens hun missies en verantwoordelijkheden.

MEERDERE ZONES Configureer en beheer verschillende zones onafhankelijk van elkaar. Dankzij de multitenant architectuur van Schréder EXEDRA kunnen aannemers, nutsbedrijven of grote steden gebieden van elkaar scheiden. APPLICATIE OPLOSSING Sluit verschillende soorten hardware van verschillende fabrikanten aan op de EXEDRA UI. Dit geldt zowel voor lichtregeling als voor andere toepassingen: milieumonitoring, smart water, smart grid, smart parkeren, smart afval en meer.

RAPPORTEN, ALARMEN EN DATA-ANALYSE

Anticipeer en reageer in real-time. Configureer waarschuwings- berichten, krijg nuttige inzichten met behulp van rapporten. Profiteer van gegevens om weloverwogen beslissingen te nemen.

38

39

Uw investering toekomstbestendig

Maximaliseer zowel besparing als veiligheid

Schréder EXEDRA herenigt het netwerk dankzij de mogelijkheid om nodes te besturen die zijn aangesloten op Zhaga/NEMA sockets en armaturen van meerdere fabrikanten. Met een API kan EXEDRA communiceren met beheersystemen van derden om het hele schema samen te voegen op één uniek, modern, inzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform.

Met Schréder EXEDRA kunnen verlichtingsscenario’s worden gecreëerd, inclusief de meest efficiënte dimprofielen en licht-op-aanvraag functies op basis van sensordetectie. De selectie van sensor (en) waarop de armaturen reageren en de bijbehorende configuratieparameters (d.w.z. activeringsvertraging, wachttijd) kunnen eenvoudig worden toegewezen aan armatuurcontrollers. De detectiegebeurtenissen genereren bruikbare gegevens voor besluitvorming over toekomstige investeringen en prioriteiten.

Maximaliseer city branding

Dieren beschermen

Schréder EXEDRA biedt niet alleen real-time monitoring van verbonden stedelijke activa zoals armaturen, vuilnisbakken of openbare WiFi. Dankzij het automatiseringscentrum kunt u voorwaardelijke regels definiëren, alarmen instellen en automatisch tickets aanmaken om onderhoudsactiviteiten ter plaatse te optimaliseren. Alle IoT-apparaten die dezelfde open standaarden voor data en communicatie gebruiken, kunnen het platform naadloos integreren. En natuurlijk kan op deze iconische plekken de verlichting aangepast worden volgens specifieke schema’s om speciale evenementen te ondersteunen.

Schréder EXEDRA biedt een flexibele besturingsoplossing die het mogelijk maakt verschillende armaturenclusters te creëren die zijn geprogrammeerd met specifieke scenario’s voor dimmen en kleurtemperatuurveranderingen. Bij installatie importeert het systeem alle informatie met betrekking tot de armatuurconfiguraties die zijn gekozen na een zorgvuldige lichtstudie. Deze inventarisatiefunctie maakt de implementatie mogelijk van oplossingen die zijn geoptimaliseerd vanuit het oogpunt van ontwerp en controle.

40

41

It’s time to SHUFFLE your world!

42

43

Schréder lanceert SHUFFLE , de eerste slimme zuil op de markt

Steden helpen op hun weg om smart te worden

De slimme SHUFFLE kolom is een verbonden, modulaire benadering van stadshardware. Met plug-and-play draaibare modules die vooraf gecertificeerde hardware bevatten, kan deze worden geconfigureerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Herontwerpen. Reorganiseren. Verbeteren. Combineren. Doe dit allemaal tegelijk met SHUFFLE, een geïntegreerd concept met onbeperkte mogelijkheden om de beleving in steden en locaties naar een nieuw niveau te tillen . Informatie, identiteit, veiligheid, communicatie, entertainment, mobiliteit en nog veel meer. Stelt u zich eens voor dat u met hetzelfde systeem de behoeften van iedereen in openbare en particuliere gebieden vervult en bewaakt. Het is niet nodig om de omgeving vol te zetten met apparaten telkens wanneer u een vereiste identificeert. Al uw verschillende functies kunnen elegant worden verzameld in één geïntegreerd platform . Niet in steen gebeiteld, maar veelzijdig en voorbereid op toekomstige evoluties. SHUFFLE is een volledig energiezuinige en toch betaalbare smart city-oplossing die zeer weinig onderhoud vereist. U kunt uw gepersonaliseerde combinatie maken door maximaal 5 modules per kolom te koppelen, of een van onze voor- geconfigureerde varianten te kiezen.

SHUFFLE is door de HEA (VK) uitgeroepen tot ‘ Product van het Jaar ’

Toonaangevend met non-stop innovatie

VOORDELEN

SHUFFLE werd gelanceerd in 2015 en is al bij veel enthousiaste klanten geïnstalleerd. En ze gingen verder dan eenvoudige buitenverlichting . Ze maakten van de gelegenheid gebruik die dit platform bood om nieuwe diensten in hun omgevingen te brengen, zoals wifi, bewakingscamera’s, luidsprekers, noodknoppen en EV-opladers. Slechts een jaar na de lancering werd SHUFFLE door de Highway Electrical Association (HEA) in het VK uitgeroepen tot ‘ Product van het jaar 2016 ’. Even later, in 2017, ontving SHUFFLE de ` Smart City Award ’ in Londen voor zijn technologie met een groot potentieel voor slimme steden. In 2020 maakte Schréder SHUFFLE onafhankelijk van fysieke bedrading voor razendsnelle connectiviteit, waarmee de eerste draadloze slimme kolom werd gecreëerd. Deze spirit van constante innovatie, gecombineerd met een voortreffelijk ontwerp, aandacht voor detail en een diep begrip van de behoeften van de klant, heeft SHUFFLE als een maatstaf in de markt gepositioneerd. Sinds hun lancering hebben de SHUFFLE kolommen steden en particuliere bedrijven in meer dan 25 landen over de hele wereld in vervoering gebracht.

> Naadloze integratie van

SHUFFLE wint de Smart City Award in Londen

stedelijke hardware in een verfijnde kolom

> Gepersonaliseerde

combinaties: tot 5 modules per kolom Voorgeconfigureerde versies: Campus, SOS, Security, Light en Mobility

>

Lancering van SHUFFLE Site op Mobile World Congress, een geïntegreerde benadering van kleine 4G/5G-cellen

> Totale veelzijdigheid met 360° draaibare modules > Gepatenteerd systeem voor eenvoudige installatie > Volledig verbonden platform

Schréder innoveert opnieuw met de SHUFFLE Wireless backhaul , de eerste 100% draadloze slimme kolom

44

45

SHUFFLE SOS Wat zorgt voor een veilig gevoel in een stad? Hoe kan een lichtpunt mensen geruststellen? Hoe kunnen noodhulpmaatregelen worden verlicht? Hoe kan worden voorkomen dat gevaarlijke situaties in rampen veranderen? Hoe kan infrastructuur mensen beschermen en levens redden? SHUFFLE SOS biedt de perfecte oplossing om mensen en hulpdiensten te helpen in kritieke situaties . Met één simpele druk op de knop kunnen burgers snel in contact komen met hulpdiensten als ze getuige zijn van een incident of slachtoffer zijn van een ongeval. Met een voice-over IP intercom kunnen mensen het probleem uitleggen en goede hulp krijgen . Dankzij de ingebouwde camera’s kunnen callcenters de juiste acties ondernemen dankzij een realtime videoverbinding. Het flitslicht en het alarm, die op afstand kan worden geactiveerd, zorgen ervoor dat het noodsignaal wordt gezien en gehoord door omstanders in de omgeving. Ook begeleiden zij de hulpdiensten naar de exacte locatie van het incident. Met SHUFFLE SOS voelen mensen zich nooit alleen in een stad. Ze krijgen binnen de kortst mogelijke tijd de ondersteuning die ze verwachten. Hulpdiensten kunnen hierop reageren en een grotere zone bestrijken, waardoor hun middelen worden geoptimaliseerd. SHUFFLE SOS BASIC SHUFFLE SOS CORE SHUFFLE SOS ACTIVE Masthoogte 4370mm 4370mm 4370mm Controle node Ja Ja Ja

SHUFFLE CAMPUS Wat maakt een plek geweldig? Welke diensten willen werknemers en welke trekken bezoekers? Hoe kunt u uw infrastructuur gebruiken om waarde te creëren die verder gaat dan verlichting? Waarom zou het u kunnen helpen om uw sociale en zakelijke doelen te bereiken? SHUFFLE Campus is het juiste hulpmiddel voor ambitieuze bedrijven, instellingen, openbare diensten en steden die een hoogwaardige ervaring willen bieden aan hun werknemers, klanten, inwoners, burgers of bezoekers. Het is ontworpen om meerdere diensten, esthetisch en efficiënt, te leveren aan zakelijke faciliteiten, flatgebouwen, academische, medische of sportcomplexen, parken, winkelcentra of transportinfrastructuren zoals luchthavens en trein- of busstations. SHUFFLE Campus creëert veilige, aangename plekken , verbindt mensen met internet, informeert en vermaakt ze, terwijl ze een elegante en discrete aanwezigheid behoudt die in elke omgeving past. SHUFFLE Campus is een grote aanwinst voor placemaking omdat het de verbinding tussen mensen en de stedelijke omgeving versterkt met een minimale footprint.

SHUFFLE CAMPUS BASIC

SHUFFLE CAMPUS CORE

SHUFFLE CAMPUS ACTIVE

4370mm

4370mm

4370mm

Masthoogte Controle node

Ja

Ja

Ja

360° verlichting met flitslicht (SH36L2-HL)

360° verlichting met flitslicht (SH36L2-HL)

360° verlichting met flitslicht (SH36L2-HL)

360° verlichting met WLAN (SH36LW2-CS/CX)

360° verlichting met WLAN (SH36LW2-JT)

360° verlichting met WLAN (SH36LW2-JT)

Module (top)

Module (top)

Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

Rode lichtring (SHLR2-RE)

Sirene (SH18S2)

Module 2

Blauwe lichtring (SHLR2-BL)

Blauwe lichtring (SHLR2-BL)

-

Module 2

Analoge luidspreker (SH18S2-CP)

-

Quadview (SHCQV)

Sirene (SH18S2)

Module 3

-

Quadview (SHCQV)

Module 3

Analogue speaker (SH18S2-CP)

-

-

Sirene (SH18S2)

Module 4

-

-

Module 4

Intercom met camera (SHPOIC2-GI)

Intercom met camera (SHPOIC2-GI)

Geïntegreerd in mast

Intercom (SHPOIC2-GH)

Geïntegreerd in mast

PIR sensor (C0)

PIR sensor (C0)

PIR sensor (C0)

46

47

SHUFFLE SECURITY

SHUFFLE MOBILITY

Hoe kunnen stadsdiensten of beveiligingsbedrijven buitenverlichting gebruiken om het gevoel van veiligheid voor mensen te verbeteren? Hoe kan het hen direct verbinden met beveiligingspersoneel of stadsdiensten? Hoe kan het voorkomen dat gevaarlijke situaties uitgroeien tot rampen? Je veilig voelen is een fundamenteel mensenrecht. Uw bewoners en bezoekers willen zich altijd veilig voelen. SHUFFLE Security levert een strategische doorbraak om deze uitdagingen aan te gaan met geavanceerde verlichtings- en beveiligingsfuncties . Het is ontworpen om veilige en aangename buitenruimtes te creëren: toeristische plekken, parken en pleinen, buitenruimtes rond openbare en particuliere gebouwen (ambassades, ministerie gebouwen, banken, ziekenhuizen, scholen, enz.), metro-, bus- of treinstations, parkeerplaatsen en sport- of recreatielocaties. SHUFFLE Security biedt een monitoringsysteem dat bidirectionele communicatie mogelijk maakt: van autoriteiten naar burgers of beveiligingsbedrijven naar mensen in de omgeving en vice versa, van eindgebruikers tot publieke/vastgoedbeheerders. SHUFFLE Security verbetert het vertrouwen in het gebruik van buiten- omgevingen. Het moedigt mensen aan om te socializen, bij te dragen aan de lokale economie en een echt gemeenschapsgevoel te ontwikkelen. SHUFFLE SECURITY BASIC SHUFFLE SECURITY CORE SHUFFLE SECURITY ACTIVE Masthoogte 4370mm 4370mm 4370mm Controle node Ja Ja Ja

Wat als een straatlantaarn elektrische voertuigen kan opladen? Hoe kan een slimme zuil een antwoord bieden op de toenemende behoefte aan openbare laadinfrastructuur en de groei van elektrische voertuigen ondersteunen? Hoe kan een op verlichting gebaseerd systeem de accu van uw bedrijfswagen laden tijdens uw werkuren op kantoor? Volgens Deloitte zal de wereldwijde EV-prognose de komende tien jaar een jaarlijkse groei van 29 procent bereiken, waarbij de totale verkoop van elektrische voertuigen in 2030 31,1 miljoen zal bereiken. Ondanks deze groei wordt de reguliere acceptatie van elektrische voertuigen in Europa nog steeds gehinderd door een onvoldoende oplaadinfrastructuur in de meeste regio’s. SHUFFLE Mobility is ontworpen om elektrische voertuigen op te laden en te beschermen tegen vandalen . Het kan worden geïnstalleerd in straten waar het moeilijk is om infrastructuur voor het opladen van elektrische voertuigen tot stand te brengen. SHUFFLE Mobility biedt niet alleen een oplaadoplossing voor elektrische voertuigen, het zorgt ook voor een uitstekende ervaring voor EV-bestuurders door hen te helpen lege opladers te vinden, door een hoog beveiligingsniveau voor hen en hun auto te garanderen en door ‘s nachts de beste verlichtingsoplossing te bieden.

SHUFFLE MOBILITY BASIC

SHUFFLE MOBILITY CORE

SHUFFLE MOBILITY ACTIVE

4370mm

4370mm

4370mm

Masthoogte Controle node

Nee

Ja

Ja

Blauwe/groene lichtring (SHLR2-BL/GR)

360° verlichting (SH36L2)

360° verlichting (SH36L2)

360° verlichting (SH36L2)

360° verlichting (SH36L2) Blauwe/groene lichtring (SHLR2-BL/GR)

360° verlichting (SH36L2) Blauwe/groene lichtring (SHLR2-BL/GR)

Module (top)

Module (top)

Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

Quadview (SHCQV) Universele camera uithouder (SHCB)

Module 2

-

Module 2

Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH) Analoge luidspreker (SH18S2-CP)

Analoge luidspreker (SH18S2-CP)

-

180° verlichtingsspot (SH18L) Camera zonder extra PC lichtkap (SH18C2-JH)

Module 3

-

-

Module 3

-

-

Module 4

-

-

Module 4

Intercom met camera (SHPOIC2-GH)

Geïntegreerd in mast

-

-

EV lader 11kW (SHPOEV)

EV lader 11kW (SHPOEV)

EV lader 11kW (SHPOEV)

Geïntegreerd in mast

48

49

Page 1 Page 2-3 Page 4-5 Page 6-7 Page 8-9 Page 10-11 Page 12-13 Page 14-15 Page 16-17 Page 18-19 Page 20-21 Page 22-23 Page 24-25 Page 26-27 Page 28-29 Page 30-31 Page 32-33 Page 34-35 Page 36-37 Page 38-39 Page 40-41 Page 42-43 Page 44-45 Page 46-47 Page 48-49 Page 50-51 Page 52-53 Page 54-55 Page 56-57 Page 58-59 Page 60-61 Page 62-63 Page 64-65 Page 66-67 Page 68-69 Page 70-71 Page 72-73 Page 74-75 Page 76-77 Page 78-79 Page 80-81 Page 82-83 Page 84-85 Page 86-87 Page 88-89 Page 90-91 Page 92-93 Page 94-95 Page 96-97 Page 98-99 Page 100-101 Page 102-103 Page 104-105 Page 106-107 Page 108-109 Page 110-111 Page 112-113 Page 114-115 Page 116-117 Page 118-119 Page 120-121 Page 122-123 Page 124-125 Page 126-127 Page 128-129 Page 130-131 Page 132-133 Page 134-135 Page 136-137 Page 138-139 Page 140-141 Page 142-143 Page 144-145 Page 146-147 Page 148-149 Page 150-151 Page 152-153 Page 154-155 Page 156-157 Page 158-159 Page 160-161 Page 162-163 Page 164-165 Page 166-167 Page 168-169 Page 170-171 Page 172-173 Page 174-175 Page 176-177 Page 178-179 Page 180-181 Page 182-183 Page 184-185 Page 186-187 Page 188-189 Page 190-191 Page 192-193 Page 194-195 Page 196-197 Page 198-199 Page 200-201 Page 202-203 Page 204-205 Page 206-207 Page 208-209 Page 210-211 Page 212-213 Page 214-215 Page 216-217 Page 218-219 Page 220-221 Page 222-223 Page 224-225 Page 226-227 Page 228-229 Page 230-231 Page 232-233 Page 234-235 Page 236-237 Page 238-239 Page 240-241 Page 242-243 Page 244-245 Page 246-247 Page 248-249 Page 250-251 Page 252-253 Page 254-255 Page 256-257 Page 258-259 Page 260-261 Page 262-263 Page 264-265 Page 266-267 Page 268-269 Page 270-271 Page 272-273 Page 274-275 Page 276-277 Page 278-279 Page 280-281 Page 282-283 Page 284-285 Page 286-287 Page 288-289 Page 290-291 Page 292-293 Page 294-295 Page 296-297 Page 298-299 Page 300-301 Page 302-303 Page 304-305 Page 306-307 Page 308-309 Page 310-311 Page 312-313 Page 314-315 Page 316-317 Page 318-319 Page 320-321 Page 322-323 Page 324-325 Page 326-327 Page 328-329 Page 330-331 Page 332-333 Page 334

be.schreder.com

Powered by