Schréder - Catalogus (2021)

Schréder lanceert SHUFFLE , de eerste slimme zuil op de markt

Steden helpen op hun weg om smart te worden

De slimme SHUFFLE kolom is een verbonden, modulaire benadering van stadshardware. Met plug-and-play draaibare modules die vooraf gecertificeerde hardware bevatten, kan deze worden geconfigureerd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Herontwerpen. Reorganiseren. Verbeteren. Combineren. Doe dit allemaal tegelijk met SHUFFLE, een geïntegreerd concept met onbeperkte mogelijkheden om de beleving in steden en locaties naar een nieuw niveau te tillen . Informatie, identiteit, veiligheid, communicatie, entertainment, mobiliteit en nog veel meer. Stelt u zich eens voor dat u met hetzelfde systeem de behoeften van iedereen in openbare en particuliere gebieden vervult en bewaakt. Het is niet nodig om de omgeving vol te zetten met apparaten telkens wanneer u een vereiste identificeert. Al uw verschillende functies kunnen elegant worden verzameld in één geïntegreerd platform . Niet in steen gebeiteld, maar veelzijdig en voorbereid op toekomstige evoluties. SHUFFLE is een volledig energiezuinige en toch betaalbare smart city-oplossing die zeer weinig onderhoud vereist. U kunt uw gepersonaliseerde combinatie maken door maximaal 5 modules per kolom te koppelen, of een van onze voor- geconfigureerde varianten te kiezen.

SHUFFLE is door de HEA (VK) uitgeroepen tot ‘ Product van het Jaar ’

Toonaangevend met non-stop innovatie

VOORDELEN

SHUFFLE werd gelanceerd in 2015 en is al bij veel enthousiaste klanten geïnstalleerd. En ze gingen verder dan eenvoudige buitenverlichting . Ze maakten van de gelegenheid gebruik die dit platform bood om nieuwe diensten in hun omgevingen te brengen, zoals wifi, bewakingscamera’s, luidsprekers, noodknoppen en EV-opladers. Slechts een jaar na de lancering werd SHUFFLE door de Highway Electrical Association (HEA) in het VK uitgeroepen tot ‘ Product van het jaar 2016 ’. Even later, in 2017, ontving SHUFFLE de ` Smart City Award ’ in Londen voor zijn technologie met een groot potentieel voor slimme steden. In 2020 maakte Schréder SHUFFLE onafhankelijk van fysieke bedrading voor razendsnelle connectiviteit, waarmee de eerste draadloze slimme kolom werd gecreëerd. Deze spirit van constante innovatie, gecombineerd met een voortreffelijk ontwerp, aandacht voor detail en een diep begrip van de behoeften van de klant, heeft SHUFFLE als een maatstaf in de markt gepositioneerd. Sinds hun lancering hebben de SHUFFLE kolommen steden en particuliere bedrijven in meer dan 25 landen over de hele wereld in vervoering gebracht.

> Naadloze integratie van

SHUFFLE wint de Smart City Award in Londen

stedelijke hardware in een verfijnde kolom

> Gepersonaliseerde

combinaties: tot 5 modules per kolom Voorgeconfigureerde versies: Campus, SOS, Security, Light en Mobility

>

Lancering van SHUFFLE Site op Mobile World Congress, een geïntegreerde benadering van kleine 4G/5G-cellen

> Totale veelzijdigheid met 360° draaibare modules > Gepatenteerd systeem voor eenvoudige installatie > Volledig verbonden platform

Schréder innoveert opnieuw met de SHUFFLE Wireless backhaul , de eerste 100% draadloze slimme kolom

44

45

Powered by