Schréder - Catalogus (2021)

IK 10

IP 66

TOEPASSINGEN

WEGEN & SNELWEGEN

STEDELIJKE & WOON STRATEN

FIETS & VOETPADEN

PLEINEN & VOETGANGERS GEBIEDEN

BRUGGEN

TREIN STATIONS & METRO’S

PARKEER PLAATSEN

Nieuwe generatie, nieuwe licht- niveaus, nieuwe functies

Volledig herontwikkeld, de enige functie die de nieuwe CITEA New Generation (NG) deelt met zijn voorganger, is het pure ontwerp dat gemakkelijk in alle soorten omgevingen past. Dankzij een nieuw mechanisch ontwerp is de lange levensduur van de LEDs gegarandeerd en de prestaties in de toekomst verzekerd. De CITEA NG is uitgerust met de tweede generatie LensoFlex ® 2 fotometrische modules die speciaal ontwikkeld zijn om verschillende ruimtes te verlichten waar veiligheid en welzijn van mensen essentieel zijn. Citea NG is verkrijgbaar in twee formaten: Mini en Midi. CITEA NG Mini is ideaal voor het verlichten van woonstraten, stedelijke wegen en parkeerplaatsen, terwijl CITEA NG Midi perect is voor hoofdwegen, boulevards en pleinen. Met hangende of horizontale bevestigingsopties, kan het worden geïnstalleerd op verschillende uithouders (enkel, dubbel, muur) en masten voor een perfecte integratie in het landschap.

AFMETINGEN | BEVESTIGING

CITEA NG

Mini

Midi

500mm

595mm

A

VOORDELEN

160mm

185mm

B

De CITEA NG range is verkrijgbaar met tal van opties voor paaltopmontage, horizontale, spandraad, gevel- of hangende montage. Raadpleeg ons voor meer informatie.

> Tijdloos design voor zowel landelijke als stedelijke omgeving > Twee formaten beschikbaar: Mini en Midi > Lichtkap in extra-helder gehard glas voor hoge prestaties > Grote keus aan bevestigings- mogelijkheden en uithouders > LensoFlex ® 2 fotometrische module met aangepaste fotometrie voor verschillende toepassingen > ThermiX ® voor langdurige prestaties > FutureProof: fotometrische module en elektronisch blok zijn gemakkelijk te vervangen

KG

12 kg

15 kg

CITEA NG

Mini

Midi

Aanbevolen installatie hoogte Lumen output flux (range)

4 tot 12 mtr

700 tot 15.100lm 8.7W tot 116W

1.000 tot 21.400lm

B

Energieverbruik

11W tot 150W

Warm wit (727, 730, 822 en 830) of neutraal wit (740)

Kleurtemperatuur

Nominale spanning

220-240V / 50-60Hz

10kV

Overspanningsbeveiliging

A

> Connected-ready

Bezoek www.schreder.com voor de meest recente informatie

10

11

Powered by