Schréder - Catalogus (2021)

Uw investering toekomstbestendig

Maximaliseer zowel besparing als veiligheid

Schréder EXEDRA herenigt het netwerk dankzij de mogelijkheid om nodes te besturen die zijn aangesloten op Zhaga/NEMA sockets en armaturen van meerdere fabrikanten. Met een API kan EXEDRA communiceren met beheersystemen van derden om het hele schema samen te voegen op één uniek, modern, inzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform.

Met Schréder EXEDRA kunnen verlichtingsscenario’s worden gecreëerd, inclusief de meest efficiënte dimprofielen en licht-op-aanvraag functies op basis van sensordetectie. De selectie van sensor (en) waarop de armaturen reageren en de bijbehorende configuratieparameters (d.w.z. activeringsvertraging, wachttijd) kunnen eenvoudig worden toegewezen aan armatuurcontrollers. De detectiegebeurtenissen genereren bruikbare gegevens voor besluitvorming over toekomstige investeringen en prioriteiten.

Maximaliseer city branding

Dieren beschermen

Schréder EXEDRA biedt niet alleen real-time monitoring van verbonden stedelijke activa zoals armaturen, vuilnisbakken of openbare WiFi. Dankzij het automatiseringscentrum kunt u voorwaardelijke regels definiëren, alarmen instellen en automatisch tickets aanmaken om onderhoudsactiviteiten ter plaatse te optimaliseren. Alle IoT-apparaten die dezelfde open standaarden voor data en communicatie gebruiken, kunnen het platform naadloos integreren. En natuurlijk kan op deze iconische plekken de verlichting aangepast worden volgens specifieke schema’s om speciale evenementen te ondersteunen.

Schréder EXEDRA biedt een flexibele besturingsoplossing die het mogelijk maakt verschillende armaturenclusters te creëren die zijn geprogrammeerd met specifieke scenario’s voor dimmen en kleurtemperatuurveranderingen. Bij installatie importeert het systeem alle informatie met betrekking tot de armatuurconfiguraties die zijn gekozen na een zorgvuldige lichtstudie. Deze inventarisatiefunctie maakt de implementatie mogelijk van oplossingen die zijn geoptimaliseerd vanuit het oogpunt van ontwerp en controle.

40

41

Powered by