Schréder - Catalogus (2021)

IK 10

IP 66

TOEPASSINGEN

WEGEN & SNELWEGEN

STEDELIJKE & WOON STRATEN

FIETS & VOETPADEN

PLEINEN & VOETGANGERS GEBIEDEN

BRUGGEN

TREIN STATIONS & METRO’S

PARKEER PLAATSEN

Aantrekkelijk design, comfort en efficiëntie

De YMERA beschikt over een verfijnd design en state-ofthe-art LED technologie om een energie-efficiënte verlichtingsoplossing te bieden die stedelijke wegen verbetert. Ideaal voor het verlichten van diverse omgevingen, van wegen tot pleinen. De YMERA stelt dorpen en steden in staat hun ecologische voetafdruk te verminderen, terwijl de kwaliteit van hun verlichting verbetert, voor meer aantrekkelijke en veilige landschappen. Geïnspireerd door het Scandinavische ontwerp brengt de YMERA een vleugje elegantie naar steden door middel van vier verschillende versies, waaronder een lichtkoepel (dome) en een decoratieve rand (skirt). De YMERA profiteert van zeer efficiënte lichtverdelingen die voldoen aan de strenge normen voor het beheersen van schittering. Dit geraffineerde armatuur is speciaal ontwikkeld om hinderlijke verblinding te verminderen en de kwaliteit van het licht te verbeteren.

AFMETINGEN | BEVESTIGING

YMERA

Basic

Dome + Skirt

568mm

573mm

A

Ø76mm

> Elegant en robuust ontwerp met vier esthetische versies > State-of-the-art LED technologie voor een laag energieverbruik > Brede range van lichtverdelingen > Hoog visueel comfort: schittering tot G * 4 klasse, TI <6% > Ontworpen voor horizontale en verticale bevestiging (afhankelijk van accessoire) > Voorbekabeld geleverd voor eenvoudige installatie (optioneel quickon connectoren) > Connected-ready VOORDELEN

116mm

190mm

B

462mm

472mm

C

YMERA is verkrijgbaar met tal van opties voor paaltop-, horizontale of hangende montage. Raadpleeg ons voor meer informatie.

Ø42mm Ø60mm

8 kg

9 kg

KG

YMERA Basis

YMERA met Dome + Skirt

YMERA Aanbevolen installatie hoogte Lumen output flux (range)

C

C

A

A

4 tot 12 mtr

1.300 tot 13.600lm

Energieverbruik

18.3W tot 104W

Warm wit (727, 730, 822 en 830) of neutraal wit (740)

Kleurtemperatuur

B

B

Nominale spanning

220-240V – 50-60Hz

4 / 10kV

Overspanningsbeveiliging

Bezoek www.schreder.com voor de meest recente informatie

14

15

Powered by