Schréder - Catalogus (2021)

Armatuurgegevens binnen handbereik

Scan ter plaatse en

De installateur scant de QR-code op het armatuur of voert het serienummer in. Hij/zij kan de armatuurinformatie controleren , installatie-instructies raadplegen en het armatuur toewijzen aan een specifiek project . Wanneer verbonden met het portaal, kan de installateur ook informatie toevoegen voor vermogensbeheer : projectnaam, automatische adressering uit de GPS- positie, mastnummer, type en hoogte, en alle andere relevante informatie voor het projectbeheer in de loop van de tijd.

Met het Schréder Smart Label kunnen installateurs en beheerders alle belangrijke armatuurinformatie ophalen op elk digitaal apparaat, of het nu mobiel of desktop is. Het biedt directe toegang tot een portaal waar ze nuttige informatie kunnen toevoegen voor vermogensbeheer.

Beheer activa

Op verzoek zijn de "smart labels" te vinden op de verpakking van het armatuur of in het armatuur zelf. Eén van hen is ontworpen om in de mast te worden geplakt, op de mastdeur. Het scannen van de QR- code geeft direct toegang tot een online portal waar alle kritische informatie over het armatuur is opgeslagen.

De projectbeheerder kan alle gegevens opvragen die ter plaatse opgenomen zijn door de installateur en deze toe te voegen aan een verlichtingsbeheerplatform zoals: Schreder EXEDRA . Deze handeling kan op elk moment worden uitgevoerd – na installatie, na onderhoud, na reparatie – om up- to-date informatie te verstrekken.

Maximaliseer efficiëntie

Het Smart Label portaal stelt zowel de installateur als de beheerder in staat om informatie uit te wisselen gedurende de levenscyclus van het armatuur (installatie, onderhoud, reparatie). Dit platform maakt operaties efficiënter door onnodige bezoeken ter plaatse te voorkomen. Steden maken aanzienlijke besparingen en behouden de verlichtingsprestaties . Bij het onderhoud aan het verlichtingsplan registreert het onderhoudspersoneel de datum/werkzaamheden die zijn voltooid. In het geval van een armatuurstoring kunnen ze de hulp bij het oplossen van problemen gebruiken en de instructies volgen om de hoofdoorzaak te achterhalen, het probleem op te lossen en indien nodig, reserveonderdelen aan te vragen om het armatuur te repareren.

Bij het bestellen van producten kan de verlichtings-beheerder de installatieactiviteiten vergemakkelijken en beveiligen door belangrijke projectinformatie aan het label toe te voegen . Projectnaam, verlichtingsklasse, toepassing, locatie, specifieke referenties... Elk type informatie dat nuttig kan zijn, kan worden toegevoegd. Bereid veldwerk voor

Het Schréder Smart Label vertrouwt op een progressieve web-app die compatibel is met alle apparaten (pc, laptop, smartphone of tablet) om directe toegang te bieden tot informatie en instructies over het armatuur.

28

29

Powered by