Schréder EXEDRA-Iluminat Inteligent CMS

Cel mai deschis și interoperabil sistem de control de pe piață, care vă oferă libertatea de dezvolta orașul inteligent după cum doriți. Este, de asemenea, primul sistem conform uCIFI și TALQ.

Orașul dvs. oricât de inteligent doriți să fie

„Schréder Hyperion se bazează pe experiența de un secol, cunoștințele și ingineria Schréder pentru a veni în sprijinul orașelor cu un portofoliu specializat de soluții relevante pentru orașele inteligente. În plus, Schréder Hyperion lucrează

cu parteneri din întreaga lume pentru a completa produsele de astăzi și pentru a crea oportunități suplimentare pentru orașe.”

NICOLAS KEUTGEN Chief Innovation Officer, Schréder

2

Inovație și inspirație pentru orașemai inteligente

Cu Schréder Hyperion, Schréder modelează evoluția orașelor inteligente.

Schréder Hyperion oferă informații practice, instruire și soluții pentru a facilita tranziția către orașe mai inteligente și mai durabile. Acest centru de excelență are sediul strategic în zona Lisabona pentru a profita din plin de marele talent tehnologic. Orașul se mândrește cu un număr remarcabil de mare de ingineri calificați pe cap de locuitor, așa că Schréder Hyperion încearcă să valorifice ecosistemul tehnologic internațional înfloritor prin colaborare și implementarea inițiativelor de cercetare.

Peste 60 de experți în cloud computing, securitate cibernetică, învățare programată, IoT și analiza datelor lucrează îndeaproape cu clienții pentru a debloca potențialul infrastructurilor urbane pentru a aborda provocările semnificative ale societății. Situat la Școala de Afaceri și Economie Nova (Nova SBE) din Carcavelos (regiunea Lisa- bona), un nou campus universitar, Schréder Hyperion își propune să planifice soluții urbane, să refacă infrastructura existentă și să dezvolte sisteme digitale bazate pe corpuri de iluminat.

Soluții Schréder inteligente și conectate

+350,000

+12

+2,300

4 th

ani de experiență

puncte de lumină conectate

proiecte

generație

3

Iluminatul artificial a făcut parte din experiența urbană încă din cele mai vechi timpuri. De-a lungul anilor, tehnologia s-a dezvoltat pentru a oferi performanțe mai bune. Acum, soluțiile de control aduc un nou strat de beneficii tangibile care maximizează rentabilitatea investiției. De ce conectare și control?

4

SUSȚINEREA UNEI VIZIUNI > Economii de energie maximizate și am prentă de carbon minimizată > Adaptare ușoară pentru evoluția planificării evenimentelor urbane > Date exacte pentru decizii în cunoștință de cauză > Gata pentru aplicații de oraș inteligent: conectare ușoară cu dispozitivele urbane IoT

MANAGEMENT EFICIENT > Inventar precis de active > Raportarea directă a erorilor > Planificare optimizată a service-ului/întreținerii > Urmărire îmbunătățită a costurilor > Flexibilitate și scalabilitate

FACTORI DE DECIZIE POLITICĂ

SERVICII TEHNICE ALE ORAȘULUI

OPERATORI DE UTILITĂȚI

IMPLEMENTARE UȘOARĂ > Pregătire și urmărire îmbunătățite > Interfață pentru a lucra eficient cu orașele și alte părți interesate > Punere în funcțiune plug and play

ORAȘE ÎN CARE LE PLACE SĂ LOCUIASCĂ > Siguranță, confort și bunăstare fără întrerupere

CETĂȚENI

> Mai puține raportări ale erorilor > Sentimentul că resursele sunt bine folosite > Sentiment de mândrie

5

Călătoria dvs. mai întâi, apoi tehnologia potrivită

Transformarea unui oraș într-un oraș inteligent nu este un obiectiv în sine.

Vrem să înțelegem modul în care funcționează orașul dvs. pentru a oferi abordări inovatoare și soluții noi cu beneficii dincolo de iluminat. Nu este vorba despre tehnologie - aceasta este abilitatea și expertiza noastră - este vorba de a afla ce se poate face pentru a îmbunătăți cartierele și comunitățile prin implementarea soluțiilor corecte în locurile potrivite.

Orașele au nevoie de soluții personalizate care să le permită să aibă un parcurs de evoluție. Nu poate fi vorba despre alegerea unei soluții universal valabile. Începem cu înțelegerea unicității orașului dvs., a puncte- lor sale slabe și a oportunităților sale. Schréder creează, consiliază, inovează și integrează soluții bazate pe iluminat. Ne sprijinim clienții până la capăt. Aliniem valoarea cu obiectivele dvs. pe termen scurt și mediu, susținând în același timp viziunea dvs. pe termen lung.

6

Platforma principală de management al orașului

Funcții Securitate Experiența utilizatorului Scalabilitate Servicii

SMART Schréder EXEDRA Smart este cel mai avansat sistem de management al iluminatului de pe piață pentru controlul, monitorizarea și analiza iluminatului stradal într-un mod ușor de utilizat. Se concentrează pe gestionarea inteligentă a iluminatului și poate integra aplicații inteligente de iluminat, cum ar fi capacitatea de a adapta culoarea luminii sau de a construi scenarii de iluminare dinamică prin utilizarea senzorilor PIR sau a radarelor.

PRO Schréder EXEDRA Pro se bazează pe oferta Smart, dar furnizează o experiență mai adaptată și mai flexibilă pentru clienți, deschizând calea către aplicațiile pentru orașe inteligente, care depășesc iluminatul. Este conceput pentru clienții care caută opțiunea de a construi o valoare suplimentară dincolo de iluminat în infrastructura de bază.

7

Standardizare pentru a permite soluții IoT personalizate

Această platformă interoperabilă asigură faptul că clienții pot conecta sistemele/ dispozitivele existente sau terțe la Schréder EXEDRA și înseamnă chiar că suntem deschiși să lucrăm cu concurenții noștri.

Schréder joacă un rol cheie în direcționarea standardizării cu alianțe și parteneri precum uCIFI, TalQ sau D4i. Angajamentul nostru comun este de a oferi soluții concep u te pentru integrarea IoT pe verticală și pe orizontală . De la corp (hardware) la limbaj (model de date) și inteli- gență (algoritmi), sistemul complet Schréder EXEDRA se bazează pe tehnologii comune și deschise.

Arhitectura sistemului Schréder EXEDRA este concepută pentru a interacționa fără probleme cu alte soluții software și hardware. Cum este posibil acest lucru? Spre deosebire de sistemele cu drepturi rezervate care împiedică interoperabilitatea și generează blocarea furnizorului sau integrări cu drepturi rezervate scumpe, Schréder EXEDRA este o soluție completă bazată pe standarde și protocoale deschise .

CLOUD

CLOUD TERȚ

CONECTORI

SERVER

UTILIZATOR

DEȘEURI

TRAFIC VREME

8

Partenerii noștri deecosistem pentru soluții tehnologice-agnostice

Sfârșitul rețelelor de comunicare fără fir cu drepturi rezervate pentru orașele și utilitățile inteligente uCIFI Alliance este deschis către orice companie industrială, firmă de consultanță, client final, autoritate publică, utilitate și alte entități care se angajează să dezvolte soluții deschise fără drepturi rezervate pentru a debloca orașele inteligente și piețele energetice inteligente. uCIFI își propune să definească un model de date unificat pentru toate obiect iv ele orașului inteligent, bazat pe formatul de date standardizat OMA LwM2M. Modelul de date uCIFI este potrivit pentru implementarea în orice rețea IoT, inclusiv rețelele de tip plasă (mesh) fără fir LoRaWAN, NB-IoT, 802.15.4G, precum și rețelele IoT proprietare. www.ucifi.com

Protocolul global de oraș inteligent

Consorțiul TALQ își propune să definească un protocol de oraș inteligent acceptat la nivel global pentru software-ul de management centralizat pentru a configura, controla, comanda și monitoriza rețelele de dispozitive eterogene ale orașului inteligent. TA LQ oferă răspunsuri la principalele provocări ale construirii de orașe cu adevărat inteligente, inclusiv creșterea siguranței și a confortului pentru locuitori, reducând consumul de energie și a emisiilor de CO 2 l a nivel mondial și creșterea eficienței costurilor pentru operatorii care gestionează un oraș inteligent. www.talq-consortium.org

Interoperabilitatea corpurilor de iluminat, a senzorilor și/sau a nodurilor de comunicație

Servicii de cloud computing deschise, flexibile și sigure

Consorțiul Zhaga și-a unit forțele cu DiiA pentru a produce o singură certificare Zhaga-D4i care combină specificațiile de conectivitate în exterior Zhaga Book 18 versiunea 2 cu specificațiile D4i DiiA pentru DALI pe bază de corpuri de iluminat. Această certificare acoperă toate caracteristicile critice, inclusiv fixarea mecanică, comunicarea digitală, raportarea datelor și cerințele de putere într-un singur corp de iluminat, asigurând in- teroperabilitatea plug-and-play a corpurilor de iluminat (driverelor) și a perifericelor, cum ar fi nodurile de conectivitate. www.zhagastandard.org

Microsoft Azure este un set în continuă expansiune de servicii cloud furnizate cu cele mai înalte niveluri de încredere, transparență, conformitate cu standardele și cu reglementările din domeniu. Microsoft Azure oferă libertatea de a construi, gestiona și implementa aplicații într-o rețea globală masivă, utilizând instrumentele și cadrele preferate ale clienților. Oferă securitate de la bază, susținută de o echipă de experți și conformitate proactivă de încredere de către întreprinderi, guverne și companii nou înființate. www.azure.microsoft.com

9

Cerul este limita

10

Un oraș bine gestionat nu încetează să caute oportunități de inovare.

Pentru a fi la curent, Schréder a adoptat o abordare tehnologică-agnostică. Ce înseam- nă acest lucru? Ne bazăm pe standarde și protocoale deschise pentru a proiecta o arhitectură capabilă să interacționeze perfect cu soluții software și hardware terțe. Orașele inteligente ar trebui să fie platforme pentru inovație, la fel și Schréder EXEDRA.

Munca grea de a construi un oraș inteligent este o călătorie, nu o destinație: există întotdeauna loc de îmbunătățire. Cu EXEDRA, Schréder a dezvoltat o platformă adaptată exigențelor viitorului, care integrează această nevoie constantă de a aborda noi provocări și de a evolua odată cu tehnologia. Știm că cele mai bune soluții sunt cele construite în timp prin agilitate și deschidere .

Ieșirea din impas

În această lume izolată, Schréder EXEDRA este o soluție incluzivă și perturbatoare. Platforma este concepută pentru a debloca interoperabilitatea completă, deoarece oferă:

Capacitatea de control al dispozitivelor (corpuri de iluminat) de la alte mărci

Capacitatea de gestionare a controlerelor și de integrare a senzorilor de la alte mărci

Capacitatea de conectare la dispozitive și platforme terțe

Schréder EXEDRA permite o abordare a ecosistemului partener pentru a oferi soluții nelimitate pentru orașe.

Faceți parte din cei 18%! Astăzi, 82% din inițiativele orașelor inteligente eșuează din cauza lipsei de maturitat e și deschidere . EXEDRA, a 4-a generație de soluții conectate Schréder, este pașaportul dvs. pentru a vă alătura clubului și celor 18% care au reușit.

11

În plină formă!

12

Când vine vorba de experiența utilizatorului, Schréder EXEDRA oferă cel mai intuitiv și mai cuprinzător sistem de management al orașului.

Tablou de bord complet configurabil

Managementul consumului de energie

Personalizați-vă mediul de lucru: adăugați, mutați, redimensionați și organizați widgeturi pentru tabloul de bord personal al tuturor părților interesate.

Țineți facturile sub control. Monitorizați, contorizați, comparați. Schréder EXEDRA oferă toate caracteristicile relevante pentru a vă ajuta să îmbunătățiți eficiența energetică.

Sistem de tichete Organizați operațiuni de câmp prin interme- diul unui sistem de tichete complet integrat, care vă va ajuta să vă optimizați manage- mentul și întreținerea activelor. Automatizare Profitați de centrul de automatizare Schréder EXEDRA pentru a personaliza cu ușurință secvențe avansate de acțiuni automatizate pe baza condițiilor și regulilor pe care le-ați definit.

Gestionare integrată a inventarului și adispozitivelor Preluați, creați, editați sau ștergeți corpurile de iluminat, controlerele din dulapuri, contoarele, cablurile electrice, senzorii și multe altele. Starea dispozitivului și informații/control în timp real Rămâneți conectat la rețeaua dvs. Navigați pe vizualizare hartă pentru a verifica indicatorii cheie de performanță și stările dispozitivului. Gestionați-le atunci când este necesar.

Gestionarea utilizatorilor Distribuiți roluri și drepturi tuturor părților interesate din cadrul proiectelor în funcție de misiunile și responsabilitățile lor.

Programe de iluminare Programați iluminarea. Creați și editați profilurile de diminuare pe baza variabilelor nesfârșite (zile calendaristice, ocazii speciale, sezon etc.). Alocați aceste reguli grupurilor de corpuri de iluminat configurabile.

Multilocatar Configurați și gestionați diferite zone în mod independent. Datorită arhitecturii mul- tilocatar, Schréder EXEDRA, antreprenorii, companiile de utilități sau orașele mari pot separa zonele. Soluție cu aplicație Conectați diferite tipuri de hardware de la diferiți producători la EXEDRA UI. Acest lucru se aplică atât controlului luminii, cât și altor aplicații: monitorizarea mediului, apă inteli- gentă, rețea inteligentă, parcare inteligentă, deșeuri inteligente și multe altele.

Iluminare dinamică Maximizați-vă beneficiile prin asocierea sen- zorilor la grupuri de corpuri de iluminat pentru a declanșa scenarii de iluminare predefinite.

Rapoarte, alarme și analize de date

Anticipați și reacționați în timp real. Config- urați mesaje de avertizare, obțineți informații utile folosind rapoartele. Profitați de datele agregate pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.

13

Simplitatea este sofisticarea supremă

14

Punere automată în funcțiune Schréder EXEDRA este o soluție plug-and-play . Ca un sistem fără gateway care utilizează rețeaua celulară, procesul inteligent de punere automată în funcțiune recunoaște, verifică și recuperează datele corpului de iluminat în interfața cu utilizatorul. Inventar automat Datele despre corpurile de iluminat Schréder sunt recuperate automat și actualizate în platforma EXEDRA datorită unei etichete RFID. Pentru corpurile de iluminat de la alte mărci, datele despre active pot fi, de asemenea, injectate în platformă printr-un fișier CSV. Iluminare dinamică Plasa cu proprietăți de autorefacere între controlerele de corpuri de iluminat permite configurarea iluminării adaptive în timp real direct prin interfața utilizatorului. Automatizare Schréder EXEDRA integrează un motor de automatizare. Managerii de oraș pot folosi acest instrument puternic pentru a seta rutine personalizate și acțiuni automatizate pe baza regulilor și condițiilor pe care le definesc pentru a simplifica operațiunile și automatiza sarcinile repetitive .

IMPLEMENTARĂ RAPIDĂ ȘI UȘOARĂ

1.

DETECȚIE AUTOMATĂ

5.

DISPONIBILITATE ONLINE

2.

TESTARE AUTOMATĂ

4.

3.

CONECTARE AUTOMATĂ

GEOLOCAȚIE

15

Perspective excelente, decizii extraordinare

16

Dacă datele ar fi aur, nu ar însemna că ar trebui să deveniți miner. Schréder EXEDRA vi le aduce cu toată claritatea de care aveți nevoie pentru a lua decizii și a vă administra orașul.

Prin instrumente avansate de analiză a datelor, prezentate atât vizual, cât și în rapoarte, Schréder EXEDRA este un instru- ment puternic pentru eficiență, rațional- izare și luare a deciziilor . Pe termen scurt, este vorba despre beneficiile financiare și operaționale directe. Pe termen lung , este vorba de mari le decizii strategice care vor forma viitorul.

Schréder EXEDRA colectează cantități masive de date de pe dispozitivele finale, agregându-le, analizându-le și afișându-le intuitiv pentru a ajuta utilizatorii finali să ia măsurile corecte . Schréder EXEDRA contribuie la menținerea infrastructurilor orașului, pentru a asigura în mod con- secvent siguranța, confortul și bunăstarea cetățenilor.

Beneficiile luării deciziilor bazate pe date cu Schréder EXEDRA

Costuri reduse

Viteză mărită

Îmbunătățire continuă

Luarea deciziilor în mod colaborativ

Planificare mai bună

17

Protejat de fiecare parte

18

Schréder EXEDRA oferă securitate de ultimă generație a datelor cu criptare, hashing, tokenizare și practici de gestionare a cheilor, care protejează datele din întregul sistem și serviciile sale asociate. În plus, Schréder implementează și instrumente pentru a consolida securitatea în continuare și pentru a îndeplini standardele internaționale, împreună cu nevoile clienților locali. Sunteți în siguranță cu Schréder.

corupție pe tot parcursul ciclului lor de viață. Strategia noastră de securitate a datelor protejează datele de pe toate platformele și serviciile.

Pentru a aborda provocările de securitate, Schréder EXEDRA urmează o abordare pe mai multe niveluri, în care se iau măsuri de securitate specifice la nivel de dispozitiv, comunicație și cloud. Această metodologie de securitate oferă o analiză continuă a vectorilor de risc de securitate și atenuarea amenințărilor prin procese și mecanisme de securitate. Schréder nu deține datele dvs., dar este responsabil pentru acestea. Schréder depune toate eforturile pentru a proteja datele de acces neautorizat și

Schréder implementează, de ase- menea, instrumente pentru a garanta:

Păstrarea datelor

Analize de performanță izolate Măsurarea dispozitivului izolat Gestionarea dispozitivului izolat Accesul izolat Identitatea izolată Izolarea datelor

19

Schréder împărtășește o misiune cu clienții săi de a crea orașe în care iubesc să locuiască. Acest obiectiv este întruchipat într-o abordare fără compromisuri prin patru piloni. Pentru a atinge acești patru piloni a fost nevoie de investiții în dezvoltarea de soluții inteligente care depășesc iluminarea.

#decesăfacețicompromisuri

Caracterul dvs.

Fiecare oraș are un spirit, un suflet care provine din locuitorii, industriile și ideile sale. Soluțiile personalizate măgulește identitatea sa unică și permit străzilor urbane să-și spună povestea. Schréder lucrează cu dvs. pentru a vă pune în valoare caracterul.

Comunitatea dvs.

Cetățenii au nevoie de locuri și momente pentru a respira adânc și pentru a se reorienta. Yoga la prânz în parc, o plimbare peste pod după muncă, explorând piața de noapte…. Cele mai spectaculoase orașe prind viață după întuneric, cu date, evenimente sau momente speciale. Schréder lucrează cu dvs. pentru a vă lumina comunitatea.

20

Mediul dvs.

Flora, fauna și stelele de pe cerul nopții sunt toate o parte vitală a experienței urbane. Fasciculele luminoase intense, prost orientate, cu tonuri albastre, pot perturba animalele, insectele, plantele și somnul nostru. Ne folosim expertiza pentru a inova și a crea condiții sănătoase și sustenabile pentru noi toți. Schréder lucrează cu dvs. pentru a vă respecta mediul.

Viitorul dvs.

De peste un secol, Schréder ajută orașele să-și reducă consumul de energie și să folosească materiale durabile. Colaborăm cu parteneri urbani din întreaga lume pentru a crea modele de afaceri, sisteme și soluții de iluminat care să asigure că și generațiile viitoare au orizonturi luminoase. Schréder lucrează cu dvs. pentru a vă asigura viitorul.

21

Asigurarea investiției pentru viitor

Impact Eliminați situațiile fără rezultate pentru a începe o nouă eră cu o soluție agnostică tehnologică care asigură investițiile orașului și consolidează libertatea de alegere pentru activele viitoare.

Profilul clientului Manager de iluminat care dorește să conecteze între- aga schemă de iluminat la o soluție de control durabil.

Provocare Conectați-vă de la distanță și preluați controlul asupra un- ei infrastructuri de iluminat construite de-a lungul anilor cu corpuri de iluminat, controlere și CMS disparate, achiziționate de la diferiți furnizori.

Soluție Schréder EXEDRA reunește rețeaua datorită capacității sale de a controla nodurile conectate la prizele și corpurile de iluminat Zhaga/ NEMA de la mai mulți pro- ducători. Cu un API, EXEDRA poate interacționa cu sisteme de management al activelor terțe pentru a îmbina întregul sistem pe o platformă unică, modernă, inteligentă și ușor de utilizat.

22

Maximizarea brandingului orașului

Profilul clientului Autoritățile locale dornice să își păstreze patrimoniul și potențialul de atractivitate.

Provocare Locațiile semnificative atrag turiștii, generează venituri pentru economia locală și contribuie la măreția unui oraș. Dar, în epoca rețelelor de socializare,

un zvon rău poate proveni cu ușurință dintr-o fotografie a unui mediu neglijat sau postări acide despre o experiență urbană dezamăgitoare. Păstrarea locurilor în cea mai bună lumină a lor este atât o necesitate, cât și o provocare pentru un oraș.

Soluție Schréder EXEDRA nu asigură numai monitorizarea în timp real a activelor urbane conectate, cum ar fi corpurile de iluminat, coșurile de gunoi sau Wi-Fi-ul public. Datorită centrului său de automatizare, puteți defini reguli condiționale, seta alarme și automatiza sistemul de tichete

pentru a optimiza operațiunile de întreținere la fața locului. Toate dispozitivele IoT, care utilizează aceleași standarde deschise pentru date și comunicare, se pot integra perfect în platformă. Și, desigur, în aceste locații iconice, iluminatul poate fi adaptat în conformitate cu programele specifice pentru a susține evenimente speciale.

Impact Mai bine decât o campanie publicitară scumpă, vizitatorii și turiștii fericiți oferă 100% gratuit promovarea orașului și a bijuteriilor sale de patrimoniu pe rețelele sociale, servicii video, bloguri și alte conținuturi generate de utilizatori și platforme de recenzii.

23

Crearea armoniei pentru comunitate

Profilul clientului Autorități locale care caută dezvoltarea durabilă a comunității.

Provocare Piețele minunate și străzile comerciale atrag locuitorii și vizitatorii la magazine, baruri și

restaurante. Oamenii sunt mai dornici să petreacă timpul afară la amurg. Dar o răspândire necontrolată a activităților pe timp de noapte poate să iasă în conflict cu aspirația naturală a rezidenților de liniște după culcare.

Soluție Schréder EXEDRA împuternicește infrastructura de iluminat să influențeze pozitiv comportamentul și să se potrivească cu ciclurile naturale ale corpului uman. Când cade noaptea și piețele și străzile sunt goale,

corpurile de iluminat conectate adaptează nivelul de iluminare și temperatura culorii pentru a reduce perturbarea luminii pentru cetățenii care locuiesc în acea zonă, pentru a se adapta la ritmurile lor circadiene și, astfel, pentru a ușura procesul biologic de a merge la culcare. Deoarece toate acestea se întâmplă perfect, oamenii sunt încurajați în mod natural să părăsească zona și să se întoarcă acasă.

Impact Oamenii trăiesc împreună în armonie: activitățile economice locale se pot dezvolta în relații bune cu locuitorii locali. Bunele practici reduc zgomotul, criminalitatea, vandalismul și alte tulburări tipice urbane.

24

Maximizarea atât a economiilor, cât și a siguranței Profilul clientului

Consilieri responsabili cu finanțeleși securitatea într-unsat.

Provocare Menținerea bugetului sub control, oferind în același timp cea mai mare siguranță cetățenilor în locuri cu activitate aleatorie pe timp de noapte.

Soluție Schréder EXEDRA permite crearea de scenarii de iluminare, incluzând cele mai eficiente profiluri de estompare și funcții de iluminare la cerere bazate pe detectarea senzorilor. Selecția senzorilor la care reacționează corpurile de iluminat și parametrii de configurație asociați (adică întârzierea activării declanșatorului, timpul de păstrare) sunt ușor atribuite controlerelor de corpuri de iluminat. Evenimentele de detectare generează date utile pentru luarea deciziilor cu privire la investițiile și prioritățile viitoare. Impact Economiile la cheltuielile cu iluminatul eliberează bugetul pentru alte zone. Satul își minimizează, de asemenea, amprenta de carbon. Cu nivelurile de iluminare activate la detectare, cetățenii se bucură de un sentiment de siguranță și bunăstare atunci când utilizează zone critice, precum treceri de pietoni, alei sau piste de biciclete izolate.

25

Protejarea vieții sălbatice

Profilul clientului Autorități locale care îngrijesc siturile naturale protejate și fauna de pe teritoriul lor.

Provocare Furnizarea iluminatului necesar cetățenilor, reducând în același timp perturbările pentru speciile și insectele sensibile la lumină.

Soluție Schréder EXEDRA oferă o soluție de control flexibilă care permite crearea diferitelor clustere de corpuri de iluminat programate cu scenarii specifice

pentru diminuare și schimbări de temperatură a culorii. La instalare, sistemul importă toate informațiile referitoare la configurațiile corpurilor de iluminat alese după un studiu atent al iluminării. Această caracteristică de inventar a activelor permite implementarea soluțiilor optimizate din punct de vedere al proiectării și controlului.

Impact Cartierul și ecosistemul natural coexistă mai armonios și creează o comunitate durabilă.

26

Factorul

Stabilim o colaborare bazată pe încredere cu clienții noștri și construim relații deschise și durabile. Numele EXEDRA întruchipează abordarea remarcabilă unică centrată pe client a lui Schréder. Există o mulțime de sisteme de control pe piață, dar Schréder EXEDRA are un factor X cu clienții noștri în centrul abordării noastre. Schréder EXEDRA își propune să vă lase să alegeți ceea ce puneți în centrul sistemului. Nevoile dvs. sunt specifice și, în acest sens, Schréder EXEDRA deschide un număr infinit de posibilități. Schréder EXEDRA este despre eXperiența clientului șidepășireaașteptărilor!

27

www.schreder.com

Drepturi de autor © Schréder S.A. 2020 - Editor executiv: Stéphane Halleux - Schréder International Services S.A. - rue de Mons 3 - B-4000 Liège (Belgia) - Informațiile, descrierile și ilustrațiile de aici sunt doar orientative. Datorită dezvoltărilor avansate, este posibil să ni se solicite să modificăm funcțiile produselor noastre fără notificare prealabilă. Deoarece acestea pot prezenta caracteristici diferite în funcție de cerințele fiecărei țări, nu ezitați să ne consultați.

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28

www.schreder.com

Powered by