Schréder EXEDRA-Iluminat Inteligent CMS

Când vine vorba de experiența utilizatorului, Schréder EXEDRA oferă cel mai intuitiv și mai cuprinzător sistem de management al orașului.

Tablou de bord complet configurabil

Managementul consumului de energie

Personalizați-vă mediul de lucru: adăugați, mutați, redimensionați și organizați widgeturi pentru tabloul de bord personal al tuturor părților interesate.

Țineți facturile sub control. Monitorizați, contorizați, comparați. Schréder EXEDRA oferă toate caracteristicile relevante pentru a vă ajuta să îmbunătățiți eficiența energetică.

Sistem de tichete Organizați operațiuni de câmp prin interme- diul unui sistem de tichete complet integrat, care vă va ajuta să vă optimizați manage- mentul și întreținerea activelor. Automatizare Profitați de centrul de automatizare Schréder EXEDRA pentru a personaliza cu ușurință secvențe avansate de acțiuni automatizate pe baza condițiilor și regulilor pe care le-ați definit.

Gestionare integrată a inventarului și adispozitivelor Preluați, creați, editați sau ștergeți corpurile de iluminat, controlerele din dulapuri, contoarele, cablurile electrice, senzorii și multe altele. Starea dispozitivului și informații/control în timp real Rămâneți conectat la rețeaua dvs. Navigați pe vizualizare hartă pentru a verifica indicatorii cheie de performanță și stările dispozitivului. Gestionați-le atunci când este necesar.

Gestionarea utilizatorilor Distribuiți roluri și drepturi tuturor părților interesate din cadrul proiectelor în funcție de misiunile și responsabilitățile lor.

Programe de iluminare Programați iluminarea. Creați și editați profilurile de diminuare pe baza variabilelor nesfârșite (zile calendaristice, ocazii speciale, sezon etc.). Alocați aceste reguli grupurilor de corpuri de iluminat configurabile.

Multilocatar Configurați și gestionați diferite zone în mod independent. Datorită arhitecturii mul- tilocatar, Schréder EXEDRA, antreprenorii, companiile de utilități sau orașele mari pot separa zonele. Soluție cu aplicație Conectați diferite tipuri de hardware de la diferiți producători la EXEDRA UI. Acest lucru se aplică atât controlului luminii, cât și altor aplicații: monitorizarea mediului, apă inteli- gentă, rețea inteligentă, parcare inteligentă, deșeuri inteligente și multe altele.

Iluminare dinamică Maximizați-vă beneficiile prin asocierea sen- zorilor la grupuri de corpuri de iluminat pentru a declanșa scenarii de iluminare predefinite.

Rapoarte, alarme și analize de date

Anticipați și reacționați în timp real. Config- urați mesaje de avertizare, obțineți informații utile folosind rapoartele. Profitați de datele agregate pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.

13

Powered by