Schréder EXEDRA-Iluminat Inteligent CMS

Maximizarea brandingului orașului

Profilul clientului Autoritățile locale dornice să își păstreze patrimoniul și potențialul de atractivitate.

Provocare Locațiile semnificative atrag turiștii, generează venituri pentru economia locală și contribuie la măreția unui oraș. Dar, în epoca rețelelor de socializare,

un zvon rău poate proveni cu ușurință dintr-o fotografie a unui mediu neglijat sau postări acide despre o experiență urbană dezamăgitoare. Păstrarea locurilor în cea mai bună lumină a lor este atât o necesitate, cât și o provocare pentru un oraș.

Soluție Schréder EXEDRA nu asigură numai monitorizarea în timp real a activelor urbane conectate, cum ar fi corpurile de iluminat, coșurile de gunoi sau Wi-Fi-ul public. Datorită centrului său de automatizare, puteți defini reguli condiționale, seta alarme și automatiza sistemul de tichete

pentru a optimiza operațiunile de întreținere la fața locului. Toate dispozitivele IoT, care utilizează aceleași standarde deschise pentru date și comunicare, se pot integra perfect în platformă. Și, desigur, în aceste locații iconice, iluminatul poate fi adaptat în conformitate cu programele specifice pentru a susține evenimente speciale.

Impact Mai bine decât o campanie publicitară scumpă, vizitatorii și turiștii fericiți oferă 100% gratuit promovarea orașului și a bijuteriilor sale de patrimoniu pe rețelele sociale, servicii video, bloguri și alte conținuturi generate de utilizatori și platforme de recenzii.

23

Powered by