Schréder EXEDRA-Iluminat Inteligent CMS

Crearea armoniei pentru comunitate

Profilul clientului Autorități locale care caută dezvoltarea durabilă a comunității.

Provocare Piețele minunate și străzile comerciale atrag locuitorii și vizitatorii la magazine, baruri și

restaurante. Oamenii sunt mai dornici să petreacă timpul afară la amurg. Dar o răspândire necontrolată a activităților pe timp de noapte poate să iasă în conflict cu aspirația naturală a rezidenților de liniște după culcare.

Soluție Schréder EXEDRA împuternicește infrastructura de iluminat să influențeze pozitiv comportamentul și să se potrivească cu ciclurile naturale ale corpului uman. Când cade noaptea și piețele și străzile sunt goale,

corpurile de iluminat conectate adaptează nivelul de iluminare și temperatura culorii pentru a reduce perturbarea luminii pentru cetățenii care locuiesc în acea zonă, pentru a se adapta la ritmurile lor circadiene și, astfel, pentru a ușura procesul biologic de a merge la culcare. Deoarece toate acestea se întâmplă perfect, oamenii sunt încurajați în mod natural să părăsească zona și să se întoarcă acasă.

Impact Oamenii trăiesc împreună în armonie: activitățile economice locale se pot dezvolta în relații bune cu locuitorii locali. Bunele practici reduc zgomotul, criminalitatea, vandalismul și alte tulburări tipice urbane.

24

Powered by