Schréder EXEDRA-Iluminat Inteligent CMS

Un oraș bine gestionat nu încetează să caute oportunități de inovare.

Pentru a fi la curent, Schréder a adoptat o abordare tehnologică-agnostică. Ce înseam- nă acest lucru? Ne bazăm pe standarde și protocoale deschise pentru a proiecta o arhitectură capabilă să interacționeze perfect cu soluții software și hardware terțe. Orașele inteligente ar trebui să fie platforme pentru inovație, la fel și Schréder EXEDRA.

Munca grea de a construi un oraș inteligent este o călătorie, nu o destinație: există întotdeauna loc de îmbunătățire. Cu EXEDRA, Schréder a dezvoltat o platformă adaptată exigențelor viitorului, care integrează această nevoie constantă de a aborda noi provocări și de a evolua odată cu tehnologia. Știm că cele mai bune soluții sunt cele construite în timp prin agilitate și deschidere .

Ieșirea din impas

În această lume izolată, Schréder EXEDRA este o soluție incluzivă și perturbatoare. Platforma este concepută pentru a debloca interoperabilitatea completă, deoarece oferă:

Capacitatea de control al dispozitivelor (corpuri de iluminat) de la alte mărci

Capacitatea de gestionare a controlerelor și de integrare a senzorilor de la alte mărci

Capacitatea de conectare la dispozitive și platforme terțe

Schréder EXEDRA permite o abordare a ecosistemului partener pentru a oferi soluții nelimitate pentru orașe.

Faceți parte din cei 18%! Astăzi, 82% din inițiativele orașelor inteligente eșuează din cauza lipsei de maturitat e și deschidere . EXEDRA, a 4-a generație de soluții conectate Schréder, este pașaportul dvs. pentru a vă alătura clubului și celor 18% care au reușit.

11

Powered by