Schréder - Kerékpárutak tervezése

3 Erőforrások optimalizálása A világítás a városok energiaköltségeinek jelentős részét teszi ki, de a megfelelő technológia és a megfelelő partner segítségével ez jelentősen csökkenthető.

Egy befektetés relevanciáját idővel meg kell mérni, figyelembe véve a megtakarításokat, amelyeket az energia- és a karbantartási költségek terén nyújt az évek alatt . A minőségi termékek magas hatásfokot és nagy teljesítményű fotometriát kínálnak, amelyek által növelhető az oszlopok közötti távolság, csökkentve az egy kilométerre eső fénypontok számát, optimalizálva az energiafelhasználást. A megtakarítások tovább növelhetők vezérlési megoldásokkal, beleértve a dimmelést és a mozgásérzékelést.

Schréder világítótestek

Egy telepítés tervezésekor a Schréder kerüli a túlzott világítást, és a legjobb megoldást nyújtja, biztosítva, hogy csak a szükséges mennyiségű energia lesz felhasználva , figyelembe véve a kimeneti fényáram természetes csökkenését (karbantartási tényező). Az IZYLUM1 és IZYLUM 2 a tipikus alacsony fénypontmagasságú alkalmazásokhoz optimalizálták, mint amilyenek a kerékpárutak. Ultra kompakt, energiahatékony (akár 172lm/W), és nagy teljesítményű fényeloszlásokkal kapható. A legkorszerűbb LED technológiát nyújtja a hosszú távú teljesítmény érdekében (LED élettartam 100000h vagy 25 év), optimalizáva az üzemeltetés összköltségét. Az alacsony energiafogyasztásnak és az integrálható szenzoroknak köszönhetően, az IZYLUM költséghatékony megoldást kínál bármilyen típusú kerékpárútra.

IZYLUM 2

21

Powered by