Schréder - Kerékpárutak tervezése

Kihívások és megoldások

4 5

Fejleszthető és vandálbiztos

Schréder megoldások

Az alacsony aktivitású közterületeken felütheti fejét a vandalizmus. Ez előfordulhat külvárosi vagy városokat összekötő kerékpárutakon. Ezért fontos szempont a világítási rendszer strapabírósága . Idővel szükségessé válhat a kerékpáros infrastruktúra bővítése vagy módosítása. Megéri olyan rendszerekbe fektetni, amelyek könnyen bővíthetők és fejleszthetők.

A Schréder a FutureProof termékek tervezésében és fejlesztésében hisz. Ez azt jelenti, hogy azok bármikor továbbfejleszthetők, és új funkciókkal láthatók el, teret adva a jövőbeli technológiai fejlesztéseknek. Vezeték nélküli vezérlőrendszereinkkel könnyedén bővíthető egy telepítés új világítótestek hozzáadásával. Vandálbiztos (IK 09) TECEO S és IZYLUM berendezéseinket tartósra terveztük.

A lopások megelőzése

Schréder megoldások

A SHUFFLE egyedi megoldást nyújt a kerékpárparkolókhoz, mivel több funkciót kínál egyetlen oszlopban. Miközben a kellemes hangulatú világítás vonzó, barátságos tereket alkot, a korszerű térfigyelő kamerák digitális zoom-mal vagy teljesen motorizált vezérléssel szemmel tarják a kerékpárokat. Elriaszthatják a rossz szándékú embereket , és nagyobb biztonságérzetet nyújtanak. A SHUFFLE töltőállomásokat is kínálhat az elektromos kerékpárokhoz.

Ahogy az elektromos kerékpárok egyre népszerűbbek lesznek, a tolvajok célpontjaivá is válnak. A kerékpárlopások száma az alternatív közlekedési mód népszerűségével párhuzamosan növekszik. A védett kerékpárparkolók segíthetnek megakadályozni a lopásokat.

SHUFFLE

22

Powered by