Schréder - Kerékpárutak tervezése

mindenki számára 2 A teljesítmény nem fokozható a kényelem árán. Mivel a kerékpárutakon a világítótesteket alacsonyan kell Kihívások és megoldások

Kényelem biztosítása

rögzíteni, fontos a káprázás szabályozása . Nem mindegyik megoldás képes azt a vizuális kényelmet biztosítani, amit a végfelhasználók elvárnak. A kerékpárosok tisztán szeretnék látni környezetüket, elolvasni a táblákat, és felismerni a többi embert. A világítás minőségének fontos szerepe van a színérzékelésben . Ha a megfelelő világítás garantálásáról van szó a megfelelő helyen és időben, az igény szerinti világítással biztosítható , hogy az emberek az adott környezetben a legjobb körülményeket élvezhessék. Ez különösen igaz a kerékpárutakon, ahol az éjszakai aktivitás nagy mértékben változhat.

Schréder világítótestek

Schrédernél magasra állítottuk a mércét a káprázás (G osztály) és a színvisszaadás (CRI) tekintetében. TECEO S, számos optikája megfelel a G*4 osztály követelményeinek, így magas szintű vizuális kényelmet kínál. Lágy, meleg fehér fényt biztosít 80-as színvisszaadási index mellett, így olyannak mutatja a színeket, ahogy azok természetes fény mellett láthatók, a jobb élmény érdekében. Mivel felszerelhetők integrált mozgásérzékelő szenzorokkal (PIR) is, TECEO S lehetővé teszi intelligens világítási forgatókönyvek létrehozását, amellyel garantálható a kerékpárosok maximális kényelme és biztonsága.

TECEO S

20

Powered by