Schréder - Tunnel Oplossingen

UW MOBILITEIT Tunnels hebben verlichting nodig die bestuurders in staat stelt zich snel aan te passen aan een afgesloten omgeving, zodat ze gemakkelijk mogelijke obstakels kunnen identificeren en kunnen reizen zonder snelheid te verminderen. Uitstekend zicht en een hoog visueel comfort zijn essentieel voor een goede doorstroom. Focus op zichtbaarheid

Onze armaturen zijn speciaal ontworpen met optieken die de luminantie optimaliseren voor tunnelomgevingen. Ze bieden de juiste verlichtingsniveaus met uitstekend zicht, zodat bestuurders het zwarte gat-effect bij de tunnelingang en elk verblindingsverschijnsel bij de uitgang kunnen vermijden. Fotometrie voor elke toepassing We hebben verschillende fotometrische modules die brede fotometrische distributies kunnen genereren om aan alle soorten toepassingen te voldoen en tegelijkertijd energiebesparingen te maximaliseren. Onze LensoFlex®-platforms zijn ontworpen met krachtige LEDs die kunnen worden gecombineerd met een grote verscheidenheid aan optieken die bestand zijn tegen hoge lumenstromen voor een maximale lumenoutput. Lenzen, reflectoren en collimators Sommige projecten hebben nauwkeurige verlichtingskenmerken nodig vanwege een bepaalde tunnelomgeving of sommige lokale normen. Wij leveren de fotometrische oplossing die het meest optimale resultaat biedt, of dit nu lenzen, reflectoren of collimators vereist om een ​comfortabele en niet-verblindende ervaring te garanderen.

Minder onderhoud om verstoringen en sluitingen tot een minimum te beperken Tunnelonderhoudsactiviteiten kunnen enkele afsluitingen veroorzaken, waardoor vertragingen en verstoring van het verkeer en het stadsleven kunnen ontstaan. Een onverwachte tunnelafsluiting van 15 minuten kost naar schatting € 15.000. Tunnelbeheerders hebben behoefte aan betrouwbaarheid.

Daarom zijn onze tunneloplossingen ontworpen om het onderhoud tot een minimum te beperken. Ze zijn gemaakt van robuuste materialen en profiteren van duurzame componenten die op de lange termijn 24/7 prestaties garanderen. Bovendien maken onze gereedschapsloze oplossingen snelle reparaties en onderhoudsinterventies op locatie mogelijk indien nodig. Slimme bekabeling en snelkoppelingen versnellen ook eventuele interventies door bedradings- of montageproblemen te voorkomen.

8

Powered by