Schréder - Tunnel Oplossingen

Een langdurige beleving Als pionier op het gebied van tunnelverlichting heeft Schréder

verlichtings-oplossingen ontworpen en geleverd voor meer dan 1.000 tunnels wereldwijd, van de Mont Blanc in Frankrijk tot de Queens Midtown Tunnel in de VS. Uw uitdagingen maken mooie verhalen

Queens Midtown Tunnel – New- York (Verenigde Staten) De Queens Midtown-tunnel is een van de bekendste en meest herkenbare snelwegtunnels in heel Noord-Amerika en verbindt het stadsdeel Queens met Manhattan. In oktober 2012 hebben overstromingen van Superstorm Sandy de architecturale, mechanische en elektrische componenten van de tunnel beschadigd. Met onze tunnelexpertise zorgde we voor een veilige en duurzame verlichtingsopstelling .

Wettunnel – Brussel (België) De Wettunnel is een van de belangrijkste toegangen tot het stadscentrum van Brussel. Het brengt automobilisten naar de Wetstraat, waar veel Europese institutionele gebouwen staan. Als onderdeel van een grootschalige renovatie is de verlichting vervangen. Om een ​ veilige en comfortabele omgeving te garanderen voor de talrijke automobilisten die er elke dag doorheen rijden, hebben we een verlichtingsoplossing geleverd die de esthetische kwaliteit en veiligheid van de route verbetert. Het creëert een levendig maar ontspannend landschap voor een aangename rijervaring.

Velser Tunnel – Velsen-Zuid (Nederland) De Velsertunnel, gebouwd in 1957, werd in 2016 voor 9 maanden afgesloten door de Nederlandse autoriteiten om uitgebreide renovatie- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Voor deze tunnel hebben we een complete verlichtingsoplossing geleverd, waarin armaturen zijn geïntegreerd die een optimaal visueel comfort bieden en tegelijkertijd de energiekosten aanzienlijk verlagen , en een intelligent besturingssysteem waarmee de tunneloperators de hele installatie op afstand kunnen beheren.

7

Powered by