Schréder - Tunnel Oplossingen

UW VEILIGHEID Een goede tunnel is in de eerste plaats een veilige tunnel. De verlichting moet automobilisten het gevoel geven dat ze op de openbare weg rijden. Het moet ervoor zorgen dat ze de structuur in alle veiligheid en comfort betreden, passeren en verlaten.

Licht voor veiligheid Hoge zichtbaarheid in de tunnel zorgt voor een veilige reis. Omdat veiligheid een prioriteit is, zijn onze armaturen uitgerust met ultramoderne optieken die een uitstekende uniformiteit op de weg en muren bieden, evenals geoptimaliseerde contrastniveaus voor perfecte visuele geleiding en zichtbaarheid in de tunnel. Crisis management Bij een ongeval leiden onze verlichtingsoplossingen automobilisten veilig naar de nooduitgangen. In combinatie met onze Advanced Tunnel Solution (ATS), schakelen onze armaturen automatisch over naar een noodscenario om gebruikers te helpen de tunnel te evacueren. Tegelijkertijd kan dit controlesysteem commando’s naar het centrale controlepunt sturen om de tunnelingang te sluiten of de snelheidslimiet te verlagen.

MAAK EEN VERSCHIL

ONREGELMATIGE VERLICHTING

UNIFORME VERLICHTING

Lichtuniformiteit heeft een enorme impact op de zichtbaarheid en veiligheid van chauffeurs. Zonder een duidelijk zicht kunnen ze niet anticiperen op mogelijke gevaren. Door uw tunnelomgeving te bestuderen, kunnen we een zeer uniforme verlichtingsinstallatie voorstellen om een ​hoger veiligheidsniveau te garanderen.

Eentonigheid, een bedreiging voor de veiligheid van chauffeurs Tunnels zijn zo recht en uniform mogelijk ontworpen. Dit concept kan snel eentonig worden en een negatief effect hebben op het rijgedrag van chauffeurs. Ongelukken ontstaan ​wanneer automobilisten vermoeid raken en zich niet meer op de weg concentreren. Een levendige en op maat gemaakte verlichtingsinstallatie creëert een unieke sfeer die de aandacht van de bestuurder trekt en de tunnelervaring verbetert.

NORTH CONNEX - SYDNEY AUSTRALIË

Geen twee tunnels zijn hetzelfde. Zelfs als mensen zich de naam niet herinneren, zullen ze zich altijd een detail herinneren, een gevoel dat hen herinnert aan het rijden door de tunnel. We zijn er trots op onze klanten te helpen deze herinneringen te creëren door gebruik te maken van flexibele LED-technologie.

Onze LEDs en optieken kunnen voor elke tunnelinstallatie worden aangepast. Geef uw tunnel een unieke identiteit met een dynamisch lichtscenario voor een veilige maar onvergetelijke ervaring.

9

Powered by