Schréder - Alagutak és aluljárók világítási megoldásai

AZ ÖN BIZTONSÁGA Egy jó alagút mindenek előtt biztonságos. A járművezetőknek úgy kell érezniük magukat, mintha a nyílt úton vezetnének. A világításnak biztosítania kell, hogy a sofőrök teljes biztonságban és kényelemben érkezzenek meg, haladjanak át és hagyják el az alagutat.

Világítás a biztonságért A jó látási viszonyok az alagútban biztonságos utazást garantálnak. Mivel a biztonság az egyik fő szempont, berendezéseinket korszerű optikákkal szereljük fel, amelyek kiváló uniformitást biztosítanak az úton és a falakon, valamint optimális kontrasztot a tökéletes vizuális útmutatás és a jó látási viszonyok érdekében. Vészhelyzetek kezelése Ha baleset történik, világítási megoldásaink biztonságban vezetik el a járműveket a vészkijáratokhoz. Az ATS rendszerrel kiegészítve berendezéseink automatikusan átkapcsolnak vészhelyzeti üzemmódba , hogy segítsék az alagút kiürítését. Ezzel egyidejűleg a vezérlőrendszer parancsokat tud küldeni a központi vezérlésnek, hogy lezárja a bejáratot, vagy csökkentse a sebességhatárt.

ÉRJEN EL VÁLTOZÁST

EGYENLETLEN VILÁGÍTÁS

EGYENLETES VILÁGÍTÁS

A világítás egyenletességének nagy szerepe van a sofőrök biztonságában és a látási viszonyokban. A jó látási viszonyok nélkül nem láthatják előre az esetleges veszélyeket. Az alagút tanulmányozása után egyenletes világítási megoldást tudunk nyújtani, garantálva a magasabb szintű biztonságot.

A monotonitás veszélyezteti a járművezetőket

Az alagutakat úgy tervezik, hogy amennyire csak lehet, egyenesek és egységesek legyenek. Ez a kialakítás gyorsan monotonná válhat, és negatív hatással lehet a sofőrök viselkedésére. A balesetek akkor történnek, amikor a sofőrök elfáradnak, és már nem figyelnek az útra. Egy élénk, testre szabott világítási rendszer egyedi légkört teremt, ami megragadja a sofőr figyelmét, és javítja az élményt. LED-jeink és optikáink testre szabhatók minden alagúthoz. Adjon egyedi identitást alagútjának egy dinamikus világítási forgatókönyv segítségével, biztonságos, mégis felejthetetlen élményt nyújtva.

NORTH CONNEX - SYDNEY AUSZTRÁLIA

Nincs két egyforma alagút. Még ha az emberek nem is jegyzik meg a nevüket, mindig eszükbe fog jutni egy részlet vagy egy érzés, ami által emlékeznek az áthaladásra. Büszkék vagyunk arra, hogy segíthetünk ügyfeleinknek az ilyen emlékek létrehozásában a rugalmas LED technológia alkalmazásával.

9

Powered by