Schréder - Alagutak és aluljárók világítási megoldásai

AZ ÖN MOBILITÁSA Az alagutakban olyan világításra van szükség, amely segít a járművezetőknek gyorsan alkalmazkodni a zárt környezethez, hogy könnyen észrevegyék az esetleges akadályokat, és a sebesség csökkentése nélkül tudjanak továbbhaladni. A kiváló látási viszonyok és a magas fokú vizuális kényelem kulcsfontosságú a zavartalan közlekedés biztosításához. Központban a látási viszonyok

Berendezéseinket olyan optikákkal terveztük, amelyek az alagúti környezethez optimalizálják a fénysűrűséget. Megfelelő világítási szintet kínálnak kiváló látási viszonyok mellett, elkerülve a járművezetőket érő fekete lyuk hatást az alagút bejáratánál, és a káprázást a kijáratnál. Fotometria minden alkalmazáshoz Számos különböző optika áll rendelkezésünkre, melyekkel fényeloszlások széles skáláját tudjuk kínálni, minden alkalmazásnak megfelelve, az energiamegtakarítás maximalizálása mellett. LensoFlex ® platformjainkat nagy teljesítményű LED-ekkel terveztük, amelyek optikák széles skálájával kombinálhatók, és elviselik az erős fényáramot. Lencsék, reflektorok és kollimátorok Egyes projekteknél precíz világítási funkciókra van szükség egy adott környezet vagy valamilyen helyi szabvány miatt. Mi azt a fotometriai megoldást szállítjuk, amelyik a legoptimálisabb végeredményt kínálja, legyen szükség akár lencsékre, reflektorokra vagy kollimátorokra a kényelmes, káprázásmentes élmény érdekében.

Kevesebb karbantartás a lezárások számának minimalizálása érdekében Az alagutak karbantartása lezárásokkal járhat, ami akadályozza a forgalmat, és ezáltal a város életét. Egy váratlan 15 perces lezárás becslések szerint 15000 Euró költséggel jár. Az alagutak üzemeltetőinek megbízhatóságra van szükségük. Alagút-világítási megoldásainkat ezért úgy terveztük, hogy a karbantartási igényt minimálisra csökkentsük. Strapabíró alapanyagokból és tartós alkatrészekből készülnek, garantálva a folyamatos működést hosszú távon . Továbbá, szerszámmentes megoldásaink gyors helyszíni javítást és karbantartást tesznek lehetővé szükség esetén. Az intelligens vezetékezés és a gyorscsatlakozók szintén felgyorsítják a helyszíni munkát, elkerülve a vezetékezési vagy rögzítési problémákat.

8

Powered by