Schréder - Alagutak és aluljárók világítási megoldásai

Hosszan tartó élmény

Az alagút-világítás úttörőjeként a Schréder több mint 1000 alagútba tervezett és szállított világítási megoldást világszerte, a franciaországi Mont Blanc-tól az amerikai Queens Midtown alagútig. A kihívásokból szép történetek kerekednek

Queens Midtown alagút – New-York (Egyesült Államok) A Queens Midtown alagút az egyik legjellegzetesebb autópálya-alagút Észak-Amerikában, amely Manhattant köti össze Queens városrésszel. 2012 októberében a Sandy hurrikán okozta áradások károkat okoztak az alagút építészeti, mechanikus és elektromos elemeiben.

Szakértelmünket felhasználva egy biztonságos és fenntartható világítási megoldást szállítottunk.

Loi alagút – Brüsszel (Belgium) A Loi alagút az egyik főbejárat Brüsszel városközpontjába. A járműveket a Rue de la Loi-ra vezeti, ahol számos európai intézmény épülete található. Egy nagy felújítási projekt részeként lecserélték a világítást. A naponta áthaladó számos járművezető biztonsága és kényelme érdekében olyan világítási megoldást kínáltunk, amely fokozza az út esztétikai minőségét és biztonságát. Élénk, mégis pihentető megjelenést kölcsönöz a tájnak a kellemes vezetési élmény érdekében.

Velser alagút – Velsen-Zuid (Hollandia) Az 1957-ben épült Velser alagutat 2016-ban 9 hónapra lezárta a holland hatóság egy nagyobb felújítási és javítási munkafolyamat érdekében. Ehhez az alagúthoz teljes körű világítási megoldást szállítottunk olyan világítóberendezésekkel, amelyek optimális vizuális kényelmet nyújtanak, miközben jelentősen csökkentik az energiaköltségeket , illetve egy intelligens vezérlőrendszerrel , amely lehetővé teszi az üzemeltetők számára, hogy távolról kezeljék a teljes telepítést.

7

Powered by