Schréder - Alagutak és aluljárók világítási megoldásai

Technologia alapú tervezés Az alagút-világítás szakértőjeként a Schréder minden tudását és szakértelmét új, intelligens megoldások kifejlesztésébe fekteti, hogy javítsa az alagútélményt, és segítsen önnek megbirkózni a napi kihívásokkal.

Épületinformáció-modellezés Technológia a jobb minőségért és az alacsonyabb költségekért

Az évtizedek alatt a papírt felváltották a digitális rajzok, és most már a virtuális valóság is az alagúttervezés része. Tervezőcsapataink a legkorszerűbb technológiákkal dolgoznak, beleértve az épületinformáció-modellezést (BIM fájlok) - a világítóberendezések digitális modelljei beépülnek az ügyfél virtuális alagútjába, megmutatva és előkészítve a jövőbeli telepítést. Az ügyfél igényei szerint számos 3D modellt tudunk a rendelkezésére bocsájtani, amelyek tartalmazzák világítási berendezéseink fontos adatait , mint például a méreteket és az anyagokat. Az ügyfél így megalapozhatja későbbi döntését. A projektfázis függvényében különböző részleteket tudunk megadni. Az előkészítési fázisban alap adatok, mint a méretek, a súly és az anyagok kerülnek megadásra. A projekt előrehaladtával egyre több részlet (rögzítés típusa, IP, IK, vezetékdiagram stb.) lesz megadva.

Kiemelt tulajdonságok

Konzisztencia: egyetlen platform ötvözi a különböző partnerek modelljeit Kényelem: megosztott információk egyedi forrása Előrejelzés: virtuális terv a telepítés előkészítéséhez és az esetleges hibák előrejelzéséhez Megtakarítás: a tervek és a költségek összevetésének lehetősége

6

Powered by