Schréder - Alagutak és aluljárók világítási megoldásai

AZ ÖN BEFEKTETÉSE Maximális megtakarítás és optimális működés

Növelje a teljesítményt Célunk olyan megoldásokat fejleszteni, amelyekkel a legjobb alagút-világítási élményt nyújthatjuk: • A hatékony optikai rendszerek a legjobb teljesítményt garantálják • A korszerű vezérlési megoldások jelentősen csökkentik az energiaköltségeket Csökkentse a karbantartások számát Berendezéseinket tartós működésre terveztük, és ellenállnak a legzordabb körülményeknek: • A fejlett elektronikus alkatrészek jelentősen csökkentik az üzemeltetés költségeit, miközben magas szintű vizuális kényelmet és biztonságot garantálnak • A különféle korrózióvédelmi megoldások mindenfajta környezetbenvédelmet nyújtanak • A szigorú jóváhagyási folyamatok garantálják a nemzetközi szabványoknakvaló megfelelést és a szükséges tanúsítványok megszerzését Takarítson meg időt A városi élet egyre több kihívással jár, ezért gyors és hatékony megoldásokat igényel. Alagút-világítási megoldásaink választ adnak az ilyen kihívásokra: • Szerszámmentes világítótestek a gyors helyszíni reakcióért • Okos vezetékezés és gyorscsatlakozók a telepítés megkönnyítése ésgyorsítása érdekében • Fejlett vezérlési megoldások a telepítés távoli vezérléséhez

Befektetés a jövőbe Mivel a települések komoly kihívásokkal találják szembe magukat az urbanizáció és a klímaváltozás miatt, fenntartható városi környezeteket kell létrehozniuk. Alacsony energiaigényű megoldásaink nagyon kevés karbantartást igényelnek, és távolról dimmelhetők és vezérelhetők, garantálva a helyszíni műveletek számának minimalizálását. Tervezőink és mérnökeink már a termékfejlesztés korai szakaszában figyelembe veszik a környezeti hatást a fenntarthatóbb jövő érdekében.

A Circle Light címke Berendezéseink környezeti hatását mindig is szem előtt tartottuk. Az átlátható feltételek mentén kialakított Circle Light címkét azért találtuk ki, hogy segítsünk ügyfeleinknek alkalmazkodni a körforgásos gazdasághoz, és hozzájáruljunk mindannyiunk pozitív jövőjéhez . A Circle Light címke egyértelműen jelöli a minőségi kompromisszumok nélkül a körforgásos gazdaságra optimalizált termékeket. Az új alagútplatformunk, a TFLEX is megkapta ezt a címkét, köszönhetően az innovatív telepítésnek és a karbantartásbarát koncepciónak.

10

Powered by