Schréder - Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság

Körforgásos gazdasági startégiánk

A környezetet legkevésbé terhelő termékek kifejlesztése átlátható módon

A Schréder körforgásos intézkedései

A körforgás kódolása • A Schréder tudja, hogy a körforgásos gazdaságot már a termék megtervezésekor figyelembe kell venni. Jelenleg folyamatban van egy olyan termékcsalád kifejlesztése, amelybe már eleve kódolva van a körforgás. A jövőbeli fejlesztések és az újrahasznosítás már a koncepció megszületésekor számításba lettek véve olyan tervezési irányelvek alkalmazásával, amelyek egyszerűvé teszik az alkatrészek eltávolítását, és elősegítik a szabványos alkatrészek használatát. Retrofit kit • A technológia gyorsan fejlődik. Néhány 10 évvel ezelőtt telepített berendezés már elavultnak számít elektronikai szempontból, de maguk a lámpatestek még jó állapotban vannak. A probléma megoldása érdekében különféle retrofit megoldásokat fejlesztettünk ki, amelyek belehelyezhetők a meglévő lámpatestekbe. Ezzel lehetővé tesszük, hogy a városok csökkentett környezetterhelés mellett részesülhessenek a legújabb technológiákból, mivel csak az elavult alkatrészeket kell kicserélni.

Circle Light Label

• Miután alaposan megvizsgáltuk termékeink újrahasznosíthatóságát, úgy döntöttünk, hogy bevezetjük a „Circle Light” termékcímkét. A címke egyértelműen jelzi az ügyfelek számára, hogy az adott termék mennyire illeszkedik a körforgásos gazdaságba, 12 objektív szempont alapján.

Szervíz app • Világítótesteink élettartamának növelése érdekében egy okoscímke programot fejlesztünk. A termék életciklusának minden fázisát számításba vesszük, hogy az ügyfél megkaphassa a megfelelő információt és támogatást a megfelelő időben. Az új alkalmazásnak köszönhetően a karbantartás sokkal egyszerűbbé válik, mivel a termék specifikációi és az alkatrészek listája bármikor elérhető (vezérlőrendszer nélkül is). Többek között fejlesztéseket is ajánlunk majd, hogy megőrizzük a termék hatékonyságát és teljesítményét.

6

Belső használatra

Powered by