Schréder - Oplossingen voor fietspaden

Besturingsoplossingen Flexibiliteit, maximale besparingen en optimaal comfort

Autonoom lokaal netwerk met bewegingssensoren

Armaturen uitgerust met Owlet LUCO AD-controllers kunnen een gesloten netwerk creëren dat licht-op- aanvraag scenario’s met bewegingssensoren biedt. De verlichtingsniveaus worden meestal gedimd om energiebesparingen te maximaliseren. Wanneer fietsers aankomen, detecteren de sensoren hun aanwezigheid en de armaturen voor hen verhogen de lichtopbrengst om de beste voorwaarden te bieden op het gebied van veiligheid en comfort. Dankzij de draadloze communicatie tussen de armaturen kunnen sensoren op de meest geschikte plaatsen worden geïnstalleerd . Het netwerk kan op elk moment worden uitgebreid, omdat er alleen nieuwe armaturen aan de lus moeten worden toegevoegd. Scenario’s kunnen ook in de loop van de tijd worden gewijzigd om zich aan te passen aan nieuwe situaties.

• Slimme autonome oplossing • Licht-op-aanvraag scenario’s • Maximale besparingen met geoptimaliseerd gebruik van energie • Maximale veiligheid en comfort voor de fietsers • FutureProof met aanpassingen ter plaatse mogelijk Voordelen

Onze slimme oplossingen zorgen ervoor dat we altijd het juiste licht op de juiste plek hebben. Ze minimaliseren het energieverbruik, vergemakkelijken netwerkuitbreiding, optimaliseren onderhoudsactiviteiten en activabeheer terwijl ze de beste gebruikerservaring bieden. We bieden een volledige reeks oplossingen, van eenvoudige dimfuncties tot volledige systemen voor beheer op afstand.

29

28

Powered by