Schréder - Oplossingen voor fietspaden

Uitdagingen en oplossingen

4 5

6 Behoud flora en fauna In sommige gebieden kunnen vleermuisslaapplaatsen aanwezig zijn. Bomen en heggen zijn natuurlijke omgevingen voor vleermuizen, terwijl rivieren en kanalen ook belangrijk zijn voor het foerageren. Bepaalde soorten vleermuizen zijn erg gevoelig voor licht . Het installeren van ongepaste verlichting kan voedsel- gebieden vernietigen en voorkomen dat vleermuizen zich door het landschap verplaatsen. Toch zijn vleermuizen niet de enige dieren die moeten worden beschermd tegen lichtverspilling en ongecontroleerde verlichting. Flora en fauna kunnen na verloop van tijd last hebben van een hoge lichtintensiteit, het kleurenspectrum (blauw licht) en overmatige verlichting. Alleen experts kunnen de verstoring van de verschillende soorten vissen, insecten en bedreigde dieren tot een minimum beperken.

FutureProof en vandaal- bestendig

In openbare ruimtes waar weinig activiteit is, kan vandalisme optreden. Dit kan het geval zijn voor fietspaden in de buitenwijken of tussen twee steden. Het is belangrijk om rekening te houden met de robuustheid van de verlichtingsinstallatie . Het kan zijn dat de fietsinfrastructuur in de loop van de tijd moet worden uitgebreid of aangepast. Het loont de moeite om te investeren in systemen die eenvoudig kunnen worden uitgebreid en geüpdatet .

Schréder oplossingen

De filosofie van Schréder is het ontwerpen en ontwikkelen van FutureProof -producten voor de circulaire economie. Ze kunnen op elk moment worden geüpgraded. Onze vandaalbestendige (IK 09) TECEO S en IZYLUM armaturen zijn gemaakt om lang mee te gaan.

Voorkom fiets - diefstal

Schréder oplossingen

SHUFFLE biedt een unieke oplossing voor fietsenstallingen: terwijl comfortabele sfeerverlichting aantrekkelijke plekken creëert, houden state-of-the-art bewakingscamera’s , met digitale zoom of volledig gemotoriseerde besturing, de fietsen in de gaten. SHUFFLE schrikt mensen met kwade bedoelingen af ​en geeft een gevoel van veiligheid. Het kan ook laadstations voor e-bikes aanbieden .

Schréder oplossingen

De Schréder PureNight -fotometrie voldoet aan de dark-sky-specificaties (0% ULOR) en profiteert van nieuwe accessoires (backlight control en verblindingsbegrenzer) om het licht alleen op het fietspad te richten. De FlexiWhite -oplossing van Schréder combineert dimmen en kleurtemperatuurveranderingen volgens vaste of on-demand scenario’s met sensoren voor veilige en milieuvriendelijke verlichting.

Nu e-bikes steeds populairder worden, worden ze het doelwit van dieven. Fietsdiefstal neemt toe, passend bij de groeiende populariteit van dit alternatieve vervoermiddel. Beveiligde fietsenstallingen kunnen deze diefstallen helpen voorkomen.

SHUFFLE

23

22

Powered by