Schréder - Oplossingen voor fietspaden

Comfort bieden voor alle gebruikers 2 Uitdagingen en oplossingen

3 Optimaliseren

van de bronnen

Verlichting is verantwoordelijk voor een groot deel van de energierekening van een stad, maar met de juiste technologie en de juiste partner kan dit aanzienlijk worden verlaagd. De relevantie van een investering moet in de tijd worden gemeten, rekening houdend met de besparingen die het door de jaren heen oplevert in termen van energie- en onderhoudskosten . Kwaliteitsproducten bieden een hoge efficiëntie en hoogwaardige fotometrie die het mogelijk maken de afstand tussen de masten te vergroten, het aantal lichtpunten per kilometer te verminderen en het energieverbruik te optimaliseren . De besparingen kunnen verder worden uitgebreid met besturingssystemen, waaronder opties voor dimmen en bewegingsdetectie.

Prestaties mogen niet ten koste gaan van comfort. Omdat fietspaden vereisen dat armaturen op lage masthoogtes worden geïnstalleerd, is het van cruciaal belang om verblinding te beperken . Niet alle oplossingen kunnen het niveau van visueel comfort bieden dat eindgebruikers verwachten. Fietsers willen ook hun omgeving goed kunnen zien, borden kunnen lezen en andere gebruikers kunnen herkennen. De kwaliteit van het licht speelt een belangrijke rol bij kleurherkenning . Als het gaat om het juiste licht op de juiste plaats op het juiste moment, kan licht-op-aanvraag ervoor zorgen dat mensen profiteren van de beste omstandigheden in een bepaalde omgeving. Dit geldt met name voor fietspaden waar de activiteit ‘s nachts sterk kan variëren.

Schréder armaturen

Schréder stelt hoge eisen op het gebied van verblinding (G-klasse) en kleurweergave (CRI). Zo respecteert TECEO S de G*4-klasse om een ​ hoog visueel comfort te bieden. Het levert ook een zacht, warmwit licht met een kleurweergave-index van 80, om kleuren weer te geven zoals ze zijn tijdens natuurlijk daglicht, voor een betere ervaring. Omdat hij kan worden uitgerust met een optionele geïntegreerde bewegingsdetectiesensor (PIR), is TECEO S klaar om intelligente verlichtingsscenario’s te creëren die de veiligheid en het comfort voor fietsers maximaliseren. Schréder armaturen

Schréder voorkomt overmatige verlichting door de beste oplossing te bieden om ervoor te zorgen dat alleen de noodzakelijke energie wordt gebruikt , rekening houdend met de natuurlijke vermogensvermindering in de toekomst (onderhoudsfactor). De IZYLUM 1 en IZYLUM 2 zijn geoptimaliseerd voor lage toepassingen zoals fietspadverlichting. Ultracompact, energiezuinig (tot 172 lm/W) en verkrijgbaar met hoogwaardige lichtverdelingen, bieden ze prestaties op lange termijn (LED-levensduur van 100.000 uur of 25 jaar). Met een zeer laag stroomverbruik biedt IZYLUM een kosteneffectieve oplossing voor elk type fietspad .

TECEO S

IZYLUM 2

21

20

Powered by