Schréder - Освітлення великих територій

Рішення Schréder для великих територій і прожекторного освітлення на повну використовують переваги LED освітлення: максимальна економія, оптимізований візуальний комфорт, низький рівень світлового забруднення і абсолютна гнучкість експлуатації завдяки передовим рішенням віддаленого керування.

Освітлення великих територій для безпечного, приємного, сталого і підключеного довкілля

СВІТИЛЬНИКИ - СЕРІЇ

АСТРАЛ СЛІМ

БРАЙТЛАЙН GEN2

ІНДУБЕЙ

ІНДУФЛАД

ЕКОБЛАСТ

НЕОС LED

ОМНІФЛАД

ОМНІБЛАСТ

ОМНІСТАР

ОМНІСТАР КІТ

СИСТЕМА КЕРУВАННЯ

РОЗУМНА КОЛОНА

ШАФЛ

Lightability TM філософія, місія, переконання

Schréder володіє багатовіковою традицією інновацій і духом підприємництва, що дозволяє розширювати межі розумного освітлення. Ми зміцнюємо нашу компетентність, аби разом з освітленням міського довкілля надавати більше послуг для взаємодії з громадським простором і людьми.

Ми допомагаємо містам створювати відкриті, взаємодіючі платформи і забезпечуємо просту інтеграцію в інфраструктуру, щоб покращити рівень життя в містах та якість прийняття рішень. Ми дбаємо про кошти платників податків і забезпечуємо найкраще співвідношення ціна/якість. Відтак, ми заохочуємо до більш ефективного використання бюджетних коштів шляхом скорочення експлуатаційних витрат за допомогою нових технологій. Ми заохочуємо до активної, відкритої і всебічної участі у створенні інноваційної екосистеми міста, яка сприятиме соціальному, екологічному і економічному розвитку бізнесу та громади. Ми прагнемо створити інклюзивне середовище, яке буде доступним для людей з особливими потребами, забезпечить гендерну та етнічну рівність, створить нові можливості в соціально вразливих районах міста. Ми підтримуємо і впроваджуємо навчальні ініціативи, пов’язані з освітленням і розвитком розумних міст відкритим, прозорим та неупередженим чином.

Ваш партнер для сталого розвитку

Schréder розробив цілісну стратегію сталого розвитку компанії під назвою «Разом заради майбутнього» . Наші зобов’язання структуровані за трьома напрямками, які охоплюють відповідні пріоритетні Цілі сталого розвитку ООН (ЦСР). Сталість закладена в нашу стратегію, структуру, процеси і культуру. У Schréder, ми тісно співпрацюємо з нашими замовниками, аби розробити надійні і довгострокові рішення для вирішення викликів, з якими вони мають справу, та створити додаткову цінність за рахунок позитивного і довготривалого впливу на суспільство і довкілля.

ПЛАНЕТА Відповідальність за нашу планету шляхом скорочення власного впливу і впливу наших клієнтів на довкілля.

ГРОМАДА Відповідальність за

громаду шляхом потужного позитивного впливу наших рішень на суспільство.

ЛЮДИ Відповідальність за наших працівників через забезпечення особистісного розвитку, різноманіття і дотримання прав людини.

«Роль лідера ринку спонукає нас брати участь у глобальній протидії кліматичним змінам та сприяти економічному розвитку, який ґрунтується на принципах поваги до довкілля. Ми допомагаємо громадам долати найбільші виклики, створюючи більш сталий світ.»

Вернер де Вольф CEO – Schréder

Компанія, віддана принципам сталого розвитку

Щороку EcoVadis оцінює понад 85 000 організацій у більш ніж 160 країнах світу та понад 200 галузях. Рейтинг оцінює діяльність компаній за 21 критерієм в чотирьох категоріях: "Навколишнє середовище", "Праця і права людини", "Етика" та "Сталі закупівлі". Золотий рейтинг EcoVadis є визнанням зусиль, які щодня докладає кожен працівник компанії Schréder, аби зробити світ кращим і більш сталим.

Більше інформації: www.ecovadis.com

Відповідальність за нашу планету

Виробництво за найвищими екологічними стандартами

Усі заводи Schréder сертифіковані за стандартом ISO 14001:2015, що є визнанням їхніх зусиль в сфері екологічного менеджменту. Кожен завод має керівника з якості, який впроваджує план безперервного вдосконалення ефективного використання ресурсів та управління відходами. Більше інформації: www.iso.org

Прозорість усього життєвого циклу продукту

Для чіткої інформації про вплив кожного світильника на довкілля, Schréder використовує інструмент аналізу життєвого циклу продукту (Instant LCA), розроблений у співпраці з незалежним агентством (за принципами ISO 14040:2006). Результати аналізу доступні в документах під назвою Екологічний профіль продукту (PEP). PEP підсумовує оцінку життєвого циклу світильника, досліджуючи його вплив на довкілля впродовж всього життєвого циклу – від видобутку сировини до завершення терміну експлуатації. Документи PEP доступні для клієнтів за запитом. Вони допоможуть вам продемонструвати відповідність нормативним вимогам і ваше прагнення мінімізувати вплив на довкілля.

Побудова циркулярної екосистеми

Schréder враховує засади циркулярної економіки зі старту розробки концепції. Керівні принципи проєктування охоплюють не тільки процес виробництва і вплив світильників на екологію, а й беруть до уваги процес розкомплектації, підвищують стандартизацію деталей і матеріалів, щоб спростити утилізацію після завершення терміну експлуатації світильників. Маркування Schréder Circle Light позначає продукцію, оптимізовану для циркулярної економіки без шкоди для якості. Ми оцінюємо потенційну циркулярність наших світильників за 12 об'єктивними критеріями в 5 категоріях: Ефективність Обслуговування Заміна компонентів Неруйнівний демонтаж Вторинна переробка

Розумна етикетка Schréder дозволяє монтажникам та операторам інфраструктури отримати доступ до важливої інформації про світильник, відсканувавши QR-код. Застосунок дає змогу додавати певні деталі проєкту під час монтажу і полегшує комунікацію між монтажниками та власниками установки. Крім того, розумна етикетка допомагає усунути несправності і замовити запчастини, забезпечує надійну інформацію про світильник в будь-який час у будь-якому місці. Миттєвий доступ до інформації про світильник через сканування QR-коду (онлайн та офлайн) Можливість додати ключову інформацію під час монтажу Спрощення взаємодії монтажників та власників освітлювальної установки Підтримка технічного обслуговування і замовлення запчастин

Застосунок Schréder Circle Light - це практичний інструмент програмування на місці для швидкої однотипної заміни драйверів у вже встановлених світильниках з метою подовження терміну експлуатації та збереження потрібного режиму роботи.

Він дозволяє операторам освітлення і монтажникам:

Отримати доступ до всієї необхідної інформації про світильник, відсканувавши QR-код Програмувати налаштування світильників на об'єкті, спростити інвентаризацію Збирати дані про встановлені активи Переглядати встановлені світильники на картографічному інтерфейсі Зчитувати діагностичну інформацію та історію експлуатації на місці Подовжити термін служби світильника зі збереженням існуючих параметрів

1

2

Встановлені світильники можна легко модернізувати за допомогою ретрофіту Schréder CIRCLE LED BASE. Це стале рішення для подовження терміну служби світильників, яке допоможе вам зменшити кількість відходів, обмежити світлове забруднення, мінімізувати технічне обслуговування та заощадити електроенергію. Зі CIRCLE LED BASE ви зможете відповідати принципам циркулярної економіки без нових підключень чи змін в існуючій інфраструктурі освітлення. Проста модернізація: адаптований для переобладнання або заміни LED в існуючих корпусах світильників. Просте встановлення: конструкція "підключи і працюй" для швидкого і зручного монтажу. Подовження терміну експлуатації: заміна джерел світла для підвищення ефективності зі збереженням існуючої інфраструктури. Покращені характеристики: підвищена функціональність (без сліпучого світла та мерехтіння, подовжена експлуатації, зменшення світлового забруднення, підвищення безпеки).

3

4

5

Рішення для максимального енергозбереження

ПРОГРАМУВАННЯ ДРАЙВЕРА НА ЗАВОДІ Інтелектуальні драйвери світильників можна запрограмувати складними

ПРОДУКТИВНІСТЬ

100 %

80 %

60%

профілями дімування безпосередньо під час виробництва. Період між ввімкненням і вимкненням використовується для активації попередньо запрограмованого дімування . Користувацький профіль дімування генерує максимальну економію електроенергії при забезпеченні необхідних рівнів і рівномірності освітлення.

СВІТЛОВИЙ ПОТІК

40 %

20 %

ЧАС

17 21 23 01 03 05 07

ДАТЧИКИ ДЛЯ АВТОНОМНИХ ДИНАМІЧНИХ СЦЕНАРІЇВ Фотоелектричні датчики вмикають світильники саме тоді, коли природного світла стає недостатньо (похмурий день, сутінки,..), щоб гарантувати безпеку і комфорт в громадському просторі. Освітлення в місцях з малою нічною активністю можна зменшити до мінімуму більшу частину часу. Використання датчиків руху, таких як PIR-датчики чи радари (швидкість і напрямок руху), дозволяє підвищити рівень світла при виявленні пішохода чи транспорту.

КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ВІДДАЛЕНОГО КЕРУВАННЯ Системи Schréder для віддаленого керування розумним освітленням інтегрують розширені функції програмування найбільш ефективних профілів дімування з врахуванням нескінченних змінних (календарні дні, особливі події, пори року тощо), щоб дати людям відчуття безпеки, комфорту і благополуччя. Системи Schréder можуть інтегрувати різні функції розумного освітлення, такі як здатність адаптувати колір світла чи створювати інтерактивні сценарії освітлення за допомогою PIR-датчиків та радарів. Позаяк системи керування Schréder підтримують повну взаємосумісність , вони можуть управляти контролерами/датчиками і світильниками інших виробників.

Для екологічної досконалості збудованого середовища

Ми заохочуємо наших клієнтів мислити стратегічно, щоб спільно створювати рішення, які підвищать їхню ефективність за широким спектром критеріїв сталого розвитку. Ґрунтуючись на нашому багаторічному досвіді проєктування високоефективних та енергоефективних просторів, ми можемо запропонувати світлові рішення з усією документацією, необхідною для отримання сертифікації BREEAM. BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) - це сертифікація на основі провідного методу оцінки сталості будівель, громад та інфраструктурних проєктів. Використовуючи рішення Schréder, можна отримати до 17 кредитів в оцінці BREEAM (за 6 з 10 критеріїв оцінки).

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

Більше інформації: www.breeam.com

Протидія змінам клімату за допомогою відновлюваної енергії

СОНЯЧНІ СИСТЕМИ ДЛЯ ДЕКАРБОНІЗАЦІЇ ОСВІТЛЕННЯ Системи сонячного освітлення Schréder допомагають декарбонізувати освітлення міст і муніципалітетів. Поєднання найкращої технології збору, зберігання та вивільнення сонячної енергії з сучасними концепціями освітлення гарантує найкраще використання відновлюваної енергії для протидії кліматичним змінам.

Енергозбереження Немає рахунків за електроенергію. Сонячні системи працюють автономно, використовуючи лише відновлювану енергію сонця. Економія при установці Немає потреби в електричній інфраструктурі. Витрати на установку тут набагато нижчі, ніж мережеве освітлення, особливо у віддалених районах чи районах зі складним рельєфом. Економія на технічному обслуговуванні Немає залежності від інфраструктури передачі і розподілу електроенергії. Менше компонентів, які зношуються чи потребують обслуговування. Сонячні панелі самоочищаються. Екологічні переваги Установка не потребує капітальних інфраструктурних робіт. Відсутність викидів парникових газів та іншого впливу на довкілля під час експлуатації. ЗНАЧНА ЕКОНОМІЯ ПОРІВНЯНО З ПІДКЛЮЧЕННЯМ ДО ЕЛЕКТРОМЕРЕЖІ Вуличне LED освітлення на сонячних батареях стає більш доступним та економічно ефективним, що стимулює його використання в різних регіонах світу. Установки на сонячних батареях забезпечують містам ряд переваг та економію коштів.

СТАЛЕ РІШЕННЯ ДЛЯ РІЗНИХ ЗАСТОСУВАНЬ Сонячне освітлення стало надійною альтернативою традиційному освітленню, що живиться від електромережі. У широкому спектрі типових застосувань: від доріг, автостоянок до велодоріжок, кампусів, рекреаційних спортивних споруд і бізнес-об'єктів – сонячне освітлення може стати найкращим рішенням для вашого проєкту!

СВІТИЛЬНИКИ SCHRÉDER ДЛЯ СОНЯЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ ЯК ГАЛУЗЕВИЙ СТАНДАРТ Світильники ІЗІЛЮМ, ТЕСЕО GEN2 та СІТЕЯ NG2 тепер мають спеціальні сонячні версії Schréder EKINOX на базі обладнання Sunna Design. При світловіддачі до 180 лм/Вт ці рішення дозволяють максимально ефективно використовувати кожен доступний Вт сонячної енергії, аби створити безпечні і комфортні умови кінцевим користувачам.

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

Відповідальність за громаду

Правильне освітлення там, де і коли це потрібно Мистецтво розумного освітлення полягає в тому, щоб забезпечити світло, яке вам потрібне, і прибрати його звідти, де і коли непотрібне. Schréder — надійний партнер, який допоможе вам максимально використати переваги освітлення з турботою про довкілля та покращенням операційної діяльності. Використовуючи сучасні технології за принципом «Дімуй, направляй, відтіняй, змінюй» , ми пропонуємо нашим клієнтам абсолютну гнучкість в модулюванні світла відповідно до актуальних потреб.

Як першопрохідці в технологіях освітлення, наші світлові рішення забезпечують потрібне світло в потрібному місці. За роки роботи ми розробили чимало оптичних систем , які допоможуть підібрати найкраще рішення для кожного проєкту з точки зору продуктивності, комфорту, бажаного результату та рентабельності інвестицій. Наші фахівці невпинно працюють над інноваціями і розробляють рішення, які позитивно впливають на людей і є сталими для довкілля. Поєднання наших технічних і фотометричних ноу-хау гарантує відповідність найсуворішим стандартам освітлення. Гарантія найкращого фотометричного рішення

Високопотужні 2мм 2

Середньопотужні 2мм 2

Високопотужні 2мм 2

Високопотужні 2мм 2

Високопотужні 2 або 4мм 2

Високопотужні 2 або 4мм 2

Типи LED

Алюмінієві відбивачі

Оптика

Лінзи PMMA Лінзи PMMA Полікарбонатні лінзи

Лінзи PMMA Коліматори PMMA

Пласке скло або випуклий розсіювач

Пласке скло або розсіювач PC

Пласке скло або розсіювач PC

Розсіювач

Пласке скло Лінзи інтегровані в розсіювач PC Пласке скло

Обмеження заднього світла / засліплення

Обмеження заднього світла / засліплення

Опції (залежно від світильника)

Обмеження заднього світла

-

-

-

Там, де потрібні дуже асиметричний світлопотік та візуальний комфорт

Прожекторне та освітлення великих територій

Всі дорожні застосування тощо

Всі дорожні застосування тощо

Безперервне лінійне освітлення в тунелях

Типові застосування

Дороги, міста, тунелі тощо

Кількість оптик

77

11

32

4

13

14

Завдяки концепції PureNight, в основу якої покладено високу якість конструкції приладів та найсучасніші оптичні системи з аксесуарами, Schréder пропонує досконалі рішення для повернення нічного неба без відключення зовнішнього освітлення міст. З рішеннями Schréder PureNight світло можна спрямовувати лише туди, де воно бажане і потрібне. PureNight: темне небо, яскраві ідеї

СВІТЛО ВІДБИТЕ ВІД ГУСТИХ ХМАР

СВІТЛО ВІДБИТЕ ВВЕРХ

СВІТЛО НАПРАВЛЕНЕ ВВЕРХ

ЗОНА СЛІПЛЕННЯ

НАВ’ЯЗЛИВЕ СВІТЛО

ПРЯМЕ ЗАСЛІПЛЕННЯ

Правильна колірна температура в будь-який час

Обирати означає відмовлятися від чогось. Вибір колірної температури – досить непросте рішення. Ви знаєте, що холодне біле світло оптимізує продуктивність, тоді як більш тепле - краще для природних ритмів людей і тварин. А що, якби вам не довелося обирати? Рішення Schréder FlexiWhite дає свободу використання потрібної колірної температури в будь-який час.

Заздалегідь запрограмовані сценарії, системи дистанційного керування, використання датчиків або поєднання всіх трьох варіантів -- рішення FlexiWhite пропонує гнучкість, щоб забезпечити потрібний рівень з потрібною колірною температурою в потрібному місці і в потрібний час.

ПРИКЛАД №1 Збереження природи,

БУРШТИН

сприятливий для природи, мінімальне освітлення для підтримки безпеки

сприяння активній мобільності Середовище: вело/пішохідна доріжка Рішення FlexiWhite: бурштин за замовчуванням, 3000K при виявленні.

3000K

3000K

виявлення людей, максимальна безпека і комфорт (висока видимість)

2700K

2200K

БУРШТИН

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H

5 H 6 H 7 H 8 H

ПРИКЛАД №2 Привабливість, створення атмосфери та циркадні ритми

Смеркання/ світанок Активне довкілля 3000K – 30 люкс

Середовище: центр міста Рішення FlexiWhite: 2200K, 3000K та в цьому діапазоні.

Вечір/початок ночі Більш спокійна атмосфера 2700K – 20 люкс

3000K

2700K 2200K

ЧАС ВІДПОЧИНКУ ЛЮДЕЙ / НІЧ, СПРИЯТЛИВА ДЛЯ ПРИРОДИ

Ніч Цілковитий спокій 2200K – 5 люкс

ПІДТРИМКА АКТИВНОСТІ

ПОСТУПОВЕ ПРОБУДЖЕННЯ

8 H 9 H 10 H 11 H 0 H 1 H 2 H 3 H 4 H 5 H 6 H 7 H 8 H

Дотримання найсуворіших екологічних норм

Кожна країна, якщо не кожен регіон, має свої екологічні стандарти. Вони можуть бути більш чи менш суворими, орієнтованими на певні специфічні критерії, однак усі вони значною мірою містять запозичення з Політики ЄС щодо зелених публічних закупівель для вуличного освітлення, опублікованої в 2019 році. Нормативні документи мають на меті: Обмежити ULOR до максимум 1%; Зменшити імовірність засліплення: мінімум 95% світлового потоку обмежується кутами до 14,5 градусів від горизонталі; Обмежити випромінення синього спектру за рахунок CCT <3000K; Обмежити кількість світла до 35 лм/м 2 ; Заборонити нав'язливе освітлення місць проживання та будь-яке освітлення водойм чи морського довкілля. Сертифіковане програмне забезпечення PureNight, розроблене Schréder, гарантує, що ваше світлове рішення відповідає вимогам екологічного законодавства . Відповідність гарантується власною сертифікованою лабораторією Schréder та підтверджується незалежними сертифікаційними органами.

Збереження екосистеми

Фауна і флора можуть постраждати від високої інтенсивності світла, колірного спектру (синє світло) та надмірного освітлення впродовж тривалого проміжку часу. Мінімізувати шкоду для різних видів риб, комах і тварин, які перебувають під загрозою зникнення, під силу тільки фахівцям. Приміром, дерева і живоплоти є природним середовищем для кажанів, а річки та канали важливі для харчового ланцюжка. Певні види кажанів дуже чутливі до світла, а світлове забруднення, тобто надмірне освітлення і неконтрольоване світло, значною мірою впливає на смертність комах. Фотометрія Schréder PureNight відповідає вимогам темного неба (0% ULOR і 2200K) і має переваги у вигляді аксесуарів (обмежувач заднього світла, відблисків), які направляють світло лише туди, де воно потрібне. Рішення Schréder FlexiWhite поєднує в собі регулювання яскравості і зміну колірної температури відповідно до запрограмованих сценаріїв або на вимогу датчиків. Конструкція світильників зі ступенем захисту IP66 запобігає проникненню комах всередину. При низькому робочому струмі зовнішня поверхня світильника не нагрівається, що запобігає загибелі комах від тепла. Завдяки правильній конструкції світильника, фотометрії, колірній температурі і сценаріям дімування, Schréder захищає природу та сприяє збереженню екосистеми.

Відповідальність за людей

Цінувати відмінності, бути інклюзивними, приймати різноманіття

Schréder цінує кожного працівника за вміння і навички. Ми активно шукаємо та обираємо працівників на основі їхнього досвіду і цінності, яку вони приносять компанії. Ця концепція закріплена в нашому Кодексі поведінки . Різноманіття персоналу в усіх його формах (навички, досвід, вік, стать, культура тощо) є джерелом оновлення, інновацій і творчості . Відповідно до цілей ООН, ми зосереджуємо свої зусилля насамперед на гендерному розмаїтті та рівності, адже, як і раніше, це актуальна проблема суспільства в цілому.

Захист прав людини

Schréder прийняв Кодекс поведінки Альянсу відповідального бізнесу (RBA) за стандарт у сфері дотримання прав людини. Наша мета – прямо та опосередковано захищати права людини , гарантувавши безпеку і шанобливе, гідне поводження з працівниками на підприємствах Schréder, а також наших постачальників. Ми вимагаємо від усіх наших постачальників підтвердити відповідність і дотримання ними положень стандарту RBA.

Більше інформації: www.responsiblebusiness.org

Навчання та освіта

Компанія Schréder відкрила власну навчальну академію під назвою SKILL, що означає «Обмін знаннями про світло та освітлення» (Sharing Knowledge in Light and Lighting). Місія SKILL – підвищення кваліфікації працівників Schréder і залучених сторін, щоб успішно справлятися зі змінами на світлотехнічному ринку, такими як розумне освітлення і нові системи керування. SKILL також розробляє електронне навчання та онлайн-курси як для працівників Schréder, так і для клієнтів.

Рішення для безпечного і комфортного довкілля з максимальними перевагами в експлуатації

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

ДОРОГИ ТА АВТОМАГІСТРАЛІ

ПРОМИСЛОВІ ЦЕХИ ТА СКЛАДИ

ТУНЕЛІ І ПЕРЕХОДИ

ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

АВТОСТОЯНКИ

СПОРТИВНІ ОБ’ЄКТИ

АКЦЕНТИ І ПІДСВІЧУВАННЯ

Енерго- збереження і експлуатаційні переваги при освітленні великих територій

ОМНІСТАР пропонує вигідне світлове рішення для різноманітних внутрішніх і зовнішніх застосувань, таких як тунелі, доки, промислові будівлі, спортивні споруди, великі автостоянки та аеропорти. Ця платформа має досконале поєднання продуктивності та універсальності застосування в освітленні територій, де потрібні високі діапазони світлового потоку разом з іншими перевагами LED освітлення: низьке енергоспоживання, покращена видимість з білим світлом, мінімальне обслуговування і довший термін служби. ОМНІСТАР передбачає різні типи кріплення (підвісне, вінцеве або на поверхню) для одного, двох чи трьох оптичних блоків. ОМНІСТАР може працювати з різними системами керування для зовнішнього і тунельного освітлення (датчики денного світла, дімування, віддалене керування, ATS 4, ABS) і системою управління будівлею за протоколом DALI, щоб отримати додаткову економію електроенергії за рахунок адаптації рівнів освітлення до реальних потреб.

ОМНІСТАР

1 оптичний блок

Рекомендована висота монтажу

від 8 до 45 м

Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 7 800 до 80 800 лм

Енергоспоживання

від 75 до 594 Вт

теплий білий (730 та 830), нейтральний білий (740 та 940) або холодний білий (757 та 957)

Колірна температура

220-240В / 120-277В / 347-480В 50-60Гц

Номінальна напруга

Захист від перенапруги

10кВ

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IP 66 IK 08

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Вигідна LED альтернатива HID прожекторам для висотних застосувань > Універсальність: модульний підхід з широким вибором світлорозподілу > Високоефективний світлорозподіл зменшує кількість необхідних світильників > Різні варіанти монтажу і регулювання нахилу на місці установки для оптимальної фотометрії > Вибухозахищений варіант для використання в промислових середовищах зі шкідливою атмосферою > Різні можливості управління, в тому числі системи віддаленого керування

РОЗМІРИ | МОНТАЖ

ОМНІСТАР A

Ø60 мм Ø76 мм Ø76-108 мм

532 мм

B

80 мм

ОМНІСТАР передбачає різні системи підвісного монтажу для внутрішнього освітлення і тунелів: фіксований підвіс, підвіс з можливістю регулювання нахилу або на ланцюгах.

C

530 мм

Ø60 мм Ø76 мм

ВАГА

14 кг

B

A

C

ОСОБЛИВОСТІ ДИЗАЙНУ

Стандартний кронштейн дозволяє регулювати нахил на місці установки.

ОМНІБОКС – окремий універсальний блок (IP66), відлитий з алюмінію, для підключення до 4-х оптичних блоків ОМНІСТАР.

ОМНІСТАР має до 240 потужних світлодіодів, щоб забезпечити високі діапазони світлового потоку.

Для спрощення монтажу прожектор поставляється зі швидкими роз’ємами.

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

ДОРОГИ ТА АВТОМАГІСТРАЛІ

ПРОМИСЛОВІ ЦЕХИ ТА СКЛАДИ

ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

ТУНЕЛІ І ПЕРЕХОДИ

АВТОСТОЯНКИ

МОСТИ

СПОРТИВНІ ОБ’ЄКТИ

Цілісне, потужне світлове рішення для промисловості і освітлення великих територій

Комплект ОМНІСТАР КІТ - це поєднання потужного оптичного блоку ОМНІСТАР та інноваційного блоку управління ОМНІБОКС. Доступні в трьох версіях, ці світильники пропонують модульне і потужне LED рішення для висотного освітлення таких об’єктів, як склади, тунелі, спортивні арени, аеропорти, автостоянки і великі території. Світильники ОМНІСТАР КІТ забезпечують неперевершені фотометричні характеристики для освітлення територій, де потрібні світильники з високим світловим потоком. При цьому вони мають всі переваги економічного LED рішення: зменшене енергоспоживання, мінімальне технічне обслуговування і швидку окупність інвестицій.

ОМНІСТАР КІТ

STD

PRO

ECO

Рекомендована висота монтажу

від 8 до 45 м

Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 5 600 до 81 000 лм від 5 600 до 80 800 лм від 20 200 до 72 200 лм

Енергоспоживання

від 73 до 594 Вт

від 73 до 594 Вт

від 302 до 619 Вт

теплий білий (730 та 830), нейтральний білий (740 та 940) і холодний білий (957)

Колірна температура

Номінальна напруга

120-277В / 220-240В / 347-480В / 50-60Гц

Захист від перенапруги

10кВ, 20кВ

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IP 66 IK 08

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Справжня вигідна LED-альтернатива HID-прожекторам у високопотужних застосуваннях > Економічне, ефективне освітлення для максимальної економії енергії та мінімального технічного обслуговування > Високоефективний світлорозподіл зменшує кількість необхідних світильників > Різні варіанти монтажу і можливість регулювання нахилу на місці для оптимального світлорозподілу > Вибухозахищений варіант для використання в промисловому середовищі з небезпечною атмосферою > Різні варіанти керування, зокрема системи віддаленого керування

РОЗМІРИ | МОНТАЖ

ОМНІСТАР KIT

STD

PRO

ECO

A

586 мм

806 мм

530 мм

B

294 мм

355 мм

351 мм

Ліра дозволяє монтувати світильник на поверхню з можливістю регулювання нахилу на місці установки.

C

581 мм

582 мм

582 мм

Ø60 мм Ø76-108 мм

ВАГА

28 кг

35 кг

25.6 кг

B

A

C

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

ВУЛИЦІ МІСТ І ЖИТЛОВІ КВАРТАЛИ

ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

ЗАЛІЗНИЧНІ СТАНЦІЇ ТА МЕТРО

ВЕЛО- ТА ПІШОХІДНІ ДОРІЖКИ

ДОРОГИ ТА АВТОМАГІСТРАЛІ

ПЛОЩІ І ПІШОХІДНІ ЗОНИ

МОСТИ

АВТОСТОЯНКИ

Надійний універсальний світильник для освітлення доріг і вулиць міста

Компактний, але потужний, легкий, проте надійний прожектор НЕОС LED має безліч конфігурацій для створення затишку і безпеки на дорогах та вулицях міста. Доступний в трьох розмірах, з кількома світлорозподілами, НЕОС LED забезпечує високоефективне та енергоефективне освітлення пішохідних зон, вулиць, доріг, автостоянок і велодоріжок. Ці універсальні багатоцільові світильники забезпечують відповідність освітлення реальним потребам місця, яке потрібно освітити.

НЕОС LED

1

2

3

Рекомендована висота монтажу

від 4 до 8 м

Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 3 900 до 14 700 лм

від 1 000 до 5 800 лм від 2 000 до 10 600 лм

Енергоспоживання

від 11 до 44.5 Вт

від 20.5 до 80 Вт

від 38 до 116 Вт

Колірна температура

теплий білий (727, 730 та 830) або нейтральний білий (740)

Номінальна напруга

220-240В / 50-60Гц

Захист від перенапруги

10кВ

IP 66

IK 08

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Оптична система LensoFlex®2 з розподілом світла,

адаптованим до різних застосувань

> Можливість

регулювання нахилу на місці установки > Концепція FutureProof: проста заміна оптичного та електронного блоків на місці установки > Окрема серія кронштейнів та опор

РОЗМІРИ | МОНТАЖ

НЕОС LED

1

2

3

A

360 мм

441 мм

600 мм

B

100 мм

140 мм

160 мм

C

320 мм

398 мм

500 мм

Кріплення за допомогою ліри дозволяє регулювати нахил на місці встановлення.

ВАГА

3.4 кг

7.7 кг

19 кг

B

C

A

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

МОСТИ

АКЦЕНТИ І ПІДСВІТКА

СПОРТИВНІ ОБ’ЄКТИ

ДОРОГИ ТА АВТОМАГІСТРАЛІ

ВЕЛО- ТА ПІШОХІДНІ ДОРІЖКИ

ПРОМИСЛОВІ ЦЕХИ ТА СКЛАДИ

Універсальність для освітлення громадського і приватного простору

Естетичний дизайн прожектора ОМНІФЛАД у поєднанні з різними типорозмірами, оптиками і кріпленням робить його справді універсальним, а отже ідеальним інструментом для освітлення рекреаційних спортивних обʼєктів, промислових територій, кампусів, бізнес-парків, автостоянок, фасадів будівель і білбордів. ОМНІФЛАД – ідеальна альтернатива традиційним прожекторам, оснащеним газорозрядними лампами потужністю від 50 до 400 Вт. Серія ОМНІФЛАД поєднує в собі енергоефективність LED технології з фотометричною ефективністю оптичних систем LensoFlex ® 2 і BlastFlex™, розроблених Schréder.

ОМНІФЛАД

1

3

Рекомендована висота монтажу

від 4 до 12 м

Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 1 800 до 6 200 лм

від 5 600 до 28 200 лм

Енергоспоживання

від 18.9 до 53 Вт

від 52.5 до 227 Вт

Колірна температура

теплий білий 730 або нейтральний білий 740

Номінальна напруга

220-240В / 50-60Гц

Захист від перенапруги

10кВ

IP 66

IK 10

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Заміна HID світильників потужністю від 50 до 400 Вт один до одного > Велика економія електроенергії порівняно з традиційними газорозрядними світильниками > Точне скерування світлового потоку за допомогою оптичних систем LensoFlex®2 і BlastFlex™ > Концепція FutureProof: розумна модернізація

РОЗМІРИ | МОНТАЖ

ОМНІФЛАД

1

3

A

500 мм

546 мм

B

72 мм

88 мм

Універсальна ліра дозволяє регулювати нахил в діапазоні 60° (від -30° до +30°).

C

311 мм

475 мм

Ø60 мм Ø76 мм

ВАГА

9 кг

18.4 кг

B

C

A

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

ЗАЛІЗНИЧНІ СТАНЦІЇ ТА МЕТРО

АВТОСТОЯНКИ

ПРОМИСЛОВІ ЦЕХИ ТА СКЛАДИ

СПОРТИВНІ ОБ’ЄКТИ

Створення безпеки і комфорту в закритому просторі

Завдяки поєднанню дизайну, ефективності і модульності, АСТРАЛ СЛІМ є чудовою альтернативою люмінесцентним лампам в лінійному освітленні закритого простору, наприклад: залізничних станцій, метро, аеропортів, торгових центрів та будь-яких інших приміщень, де безпека і комфорт користувачів мають першочергове значення. Гладка округла форма корпусу АСТРАЛ СЛІМ сприяє створенню візуально привабливого середовища з рівномірним освітленням та низькою імовірністю засліплення, що дає справжнє відчуття безпеки і підвищений візуальний комфорт. Це сучасне лінійне LED освітлення вирізняється високою ефективністю, зменшеним енерго- споживанням, мінімальними вимогами до обслуговування і простотою монтажу, що забезпечує відчутні операційні переваги експлуатаційним компаніям.

АСТРАЛ СЛІМ Рекомендована висота монтажу

від 3 до 8 м

Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 1 500 до 4 000 лм

Енергоспоживання

від 13.9 до 38.1 Вт

Колірна температура

Нейтральний білий 840

Номінальна напруга

220-240В / 50-60Гц

IP 66

IK 08

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Компактна конструкція > Естетичний дизайн > Відмінна рівномірність освітлення > Вигідна LED альтернатива люмінесцентним лампам T5/T8 > Чудовий візуальний комфорт (низький рівень відблисків) > Монтаж і підключення без інструментів > Модульна конструкція кілька оптичних блоків і варіантів керування (основна і допоміжна конфігурації) > Вбудований кабельний лоток > Вогнетривкі матеріали з нестандартним корпусом містить

РОЗМІРИ | МОНТАЖ

АСТРАЛ СЛІМ A

6000 мм

B

133 мм

АСТРАЛ СЛІМ передбачає кріплення на підвіс, пряме кріплення до стелі або установку в стельову нішу.

C

278 мм

ВАГА

43 кг

A

B

C

Дій. Грай. Вигравай.

Клацніть тут, щоб дізнатися більше

Полегшіть життя із системою керування Schréder ITERRA

Необхідне рішення для керування освітленням на спортивних об’єктах НЕ УСКЛАДНЮЙТЕ. ВИКОРИСТОВУЙТЕ БЕЗДРОТОВИЙ ЗВ’ЯЗОК. Без зайвих кабелів, без PLC, без складного процесу введення в експлуатацію. Schréder ITERRA - це 100% бездротова система керування для внутрішнього і зовнішнього освітлення спортивних споруд. Створена на основі mesh-мережі Bluetooth TM , вона пропонує справжнє рішення plug-and-play , здатне керувати всіма світильниками і прожекторами через стандартні протоколи DALI, DALI-2 або 0-10В/1-10В.

КЕРУЄМО ОДНИМ ДОТИКОМ

З мобільним застосунком Schréder ITERRA дуже легко працювати на планшеті чи смартфоні. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс можна швидко персоналізувати відповідно до розташування і налаштувань освітлювальної установки. Завдяки диференційованим правам користувачів, управлінці можуть визначати рівень доступу до функцій системи і сценаріїв освітлення відповідно до профілю кожного окремого користувача. Schréder ITERRA забезпечить правильне світло (розподіл світла, інтенсивність, колірна температура і театральні ефекти) в будь-який час, гарантуючи при цьому безпеку, точність і візуальний комфорт спортсменів та глядачів.

СПРАВДІ РОЗУМНА

Система керування Schréder ITERRA надзвичайно зручна для користувачів. В її основі лежать найсучасніші ефективні технології, які забезпечують максимальну гнучкість та економію для швидкої окупності інвестицій. Як екосистема, створена на основі провідних галузевих стандартів, вона гарантує сумісність з майбутніми розробками і розширеннями. Оновлення прошивки автоматично

підтримуються застосунком. Schréder ITERRA - це необхідний

інструмент для спортивних об’єктів, які хочуть отримати максимальну вигоду та внутрішній спокій.

Мінімум обладнання, максимум гнучкості Система керування Schréder ITERRA

характеризується мінімальним впливом на довкілля і чудовою адаптивністю на об’єкті.

ITERRA ПУЛЬТ

ITERRA ДИНАМІЧНИЙ

ITERRA КОНТРОЛЕР

ITERRA ШЛЮЗ Управління всією

ПЕРЕМИКАЧ Перетворення перемикання на команду, запрограмовану через застосунок Schréder ITERRA

Фізичний пульт дистанційного керування, який налаштовується через застосунок Schréder ITERRA

Внутрішній модуль для перетворення дротового сигналу DALI/0-10В у бездротовий BLE

системою освітлення Schréder ITERRA через хмару за допомогою інтернет-підключення

МОБІЛЬНИЙ ЗАСТОСУНОК

SCHRÉDER ITERRA ДЛЯ УПРАВЛІННЯ ВСІЄЮ УСТАНОВКОЮ Інтуїтивно зрозумілий застосунок, простий у використанні на будь- якому мобільному пристрої (смартфоні чи планшеті, Android чи iOS), дозволяє вам контролювати всю установку освітлення і управляти кількома зонами.

ITERRA ВУЗОЛ NEMA Вузол “plug-and- play” для установки в стандартний 7-контактний роз’єм NEMA (BASICBOX чи світильник)

ITERRA ВУЗОЛ ZHAGA Вузол “plug-and-play” для установки в стандартний роз’єм Zhaga Book 18

ITERRA BASICBOX Шафа для централізації дротових з’єднань DALI, оснащена 7-контактним роз’ємом NEMA

Дій. Грай. Вигравай. 

• Швидке і просте впровадження • Відкриті технології і стандарти • Відмінний користувацький досвід • Рішення, розраховане на майбутнє • Економічно ефективна система управління • Додаткова економія електроенергії та збільшення терміну служби світильників • Дистанційне і фізичне керування, моніторинг даних та профілактичне техобслуговування • Управління правами користувачів для різних профілів

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

СПОРТИВНІ ОБ’ЄКТИ

ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

Розумне модульне

ЕКОБЛАСТ – серія потужних прожекторів, призначених для правильного освітлення закритих і відкритих спортивних майданчиків, а також інших великих територій, де необхідні високий діапазон світлового потоку і точний розподіл світла. Це модульне рішення пропонує вигідну LED альтернативу прожекторам, оснащеним газорозрядними лампами потужністю 1000 Вт, 1500 Вт та 2000 Вт. Завдяки універсальній системі кріплення ЕКОБЛАСТ можна монтувати на існуючі інфраструктурні конструкції у проєктах модернізації. Модульний підхід оптимізує вагу і зменшує аеродинамічний опір, щоб мінімізувати навантаження на несучу конструкцію. Оснащений новим поколінням оптичних систем, ЕКОБЛАСТ вирізняється своїми світлорозподілами, які забезпечують ідеальну однорідність і чудовий візуальний комфорт для гравців, глядачів і довкілля (низька імовірність засліплення, мінімум розливів світла). ЕКОБЛАСТ є ідеальним інструментом для дотримання вимог спортивних федерацій і міжнародних стандартів. Завдяки опціям DALI2 та DMXRDM, прожектор повністю сумісний з системою віддаленого керування ITERRA.

рішення для спортивного освітлення

ЕКОБЛАСТ

3

4

5

6

Рекомендована висота монтажу

від 8 до 50 м

Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 56 900 до 112 700 лм

від 75 900 до 150 300 лм

від 94 900 до 187 900 лм від 1 130 до 1 520 Вт

від 114 000 до 225 500 лм

від 680 до 910 Вт

від 900 до 1 210 Вт

від 1 350 до 1 820 Вт

Енергоспоживання

теплий білий (730), нейтральний білий (740 та 840) або холодний білий (757, 857 та 957)

Колірна температура

220-240В / 277В / 347В / 400В 50-60Гц

Номінальна напруга

Захист від перенапруги

10кВ

IK 08 БЛОК УП СКЛО

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IK 09 PC

IP 66

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Повністю сумісний з вже існуючою інфраструктурою (монтаж і розводка кабелів) для проєктів модернізації > Гнучкість: модульний підхід до високопотужних застосувань > Універсальне кріплення: блок управління встановлюється на віддалі або кріпиться разом з оптикою > Відповідність вимогам міжнародних спортивних федерацій > Оптимізований контроль над засліпленням > Кут нахилу регулюється на місці для кожного модуля та/або всього кронштейна > Миттєве увімкнення/ вимкнення; розважальний режим для створення драматичних / театральних ефектів

РОЗМІРИ | МОНТАЖ

ЕКОБЛАСТ

3

4

5

6

A

696 мм

696 мм

696 мм

696 мм

B

583 мм

765 мм

765 мм

765 мм

C

360 мм

340 мм

340 мм

340 мм

ВАГА з розсіювачем PC

19.1 кг

27.2 кг

30.7 кг

34.0 кг

ВАГА зі скляним розсіювачем

20.5 кг

29.1 кг

33.1 кг

36.9 кг

ЕКОБЛАСТ 3

ЕКОБЛАСТ 4

A

A

C

C

B

B

ЕКОБЛАСТ 5

ЕКОБЛАСТ 6

A

A

C

C

B

B

ОСОБЛИВОСТІ ДИЗАЙНУ

Кронштейн ЕКОБЛАСТ передбачає два положення для опорної конструкції модулів: спереду або ззаду.

ЕКОБЛАСТ - модульне рішення, яке містить до 6 модулів, з можливістю регулювання нахилу всієї конструкції і окремо кожного ряду.

Універсальна кріпильна частина кронштейну ЕКОБЛАСТ відповідає вже існуючій інфраструктурі для використання у проєктах модернізації.

ЕКОБЛАСТ забезпечує максимальну гнучкість монтажу за рахунок блоку живлення, який можна встановити на кронштейні або на віддалі до 200 м.

ЕКОБЛАСТ оптимізує тепловіддачу, щоб підтримувати ефективність впродовж тривалого часу.

Модулі ЕКОБЛАСТ доступні з полікарбонатним або скляним розсіювачем.

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

СПОРТИВНІ ОБ’ЄКТИ

ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

Універсальне та ефективне освітлення відкритих спортивних майданчиків

Прожектор БРАЙТЛАЙН GEN2 пропонує універсальне, ефективне рішення для освітлення відкритих спортивних майданчиків і великих територій, де енергоефективність є обов’язковою умовою. Завдяки інноваційній конструкції з регульованими і стійкими до корозії модулями, цей прожектор пропонує неперевершену універсальність і бездоганну конфігурацію для використання на будь-якому об’єкті, забезпечуючи при цьому точність фотометрії. Оснащений потужною LED оптикою, БРАЙТЛАЙН GEN2 вирізняється надзвичайною ефективністю за доступною ціною. Окрім чудової видимості, розподіли світла і контроль світлового потоку позаду прожектора забезпечують відповідність суворим екологічним стандартам, зокрема обмеженням світлового забруднення і вимогам до темного неба. Разом з системою керування Schréder ITERRA, БРАЙТЛАЙН GEN2 забезпечить розумне адаптивне освітлення, вивівши зовнішнє прожекторне освітлення для рекреаційних видів спорту на новий рівень.

БРАЙТЛАЙН GEN2 Рекомендована висота монтажу

1

2

від 4 до 15 м

Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 90 900 до 103 000 лм

від 178 600 до 207 600 лм

Енергоспоживання

від 680 до 694 Вт

від 1 361 до 1 392 Вт

Колірна температура

теплий білий (740, 840, 940) або холодний білий (757, 857, 957)

Номінальна напруга

120-277В / 220-240В / 347-480В - 50-60Гц

Захист від перенапруги

10кВ

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IP 66

IK 10

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Два розміри для підбору оптимального рішення > Кут нахилу регулюється на місці для кожного модуля та/або кронштейна в цілому > Ідеальний контроль розподілу світла > Оптичні блоки ProFlex™ забезпечують високу ефективність освітлення, комфорт і безпеку > Максимальна економія енергії і витрат на обслуговування > Інтелектуальне освітлення за допомогою пульта дистанційного керування

РОЗМІРИ | МОНТАЖ

БРАЙТЛАЙН GEN2

Універсальний кронштейн кріплення уможливлює орієнтацію світла як на рівні кронштейна, так і на рівні окремого модуля.

1

2

A

436 мм

723 мм

B

332 мм

367 мм

C

609 мм

679 мм

ВАГА

16.5 кг

30 кг

БРАЙТЛАЙН GEN2 1

БРАЙТЛАЙН GEN2 2

A

A

B

B

C

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

СПОРТИВНІ ОБ’ЄКТИ

ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

АКЦЕНТИ І ПІДСВІТКА

Досконале поєднання

Прожектор ОМНІБЛАСТ – ідеальний інструмент для освітлення спортивних арен та інших великих територій, де потрібне світлове рішення з найвищою ефективністю і можливістю адаптації до різних потреб. ОМНІБЛАСТ забезпечує високі рівні горизонтального і вертикального освітлення, аби відповідати суворим вимогам спортивних федерацій і телемовлення. Модульна концепція оптичних блоків дозволяє встановити один, два чи три модулі на один кронштейн. Таким чином досягається оптимальна універсальність, що дозволяє адаптувати світлорозподіл і світлопотік до параметрів об’єкта освітлення. Для покращення умов на майданчику і якості телевізійних зображень, ОМНІБЛАСТ пропонує ідеальний контроль над засліпленням, відсутність мерехтіння, високий CRI та індекс узгодженості кольорів (TLCI). Також ОМНІБЛАСТ дає переваги за рахунок функцій дімування і створення театральних ефектів.

ефективності та універсальності

ОМНІБЛАСТ

1

2

3

Рекомендована висота монтажу

від 8 до 50 м

Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 18 600 до 64 800 лм

від 34 500 до 129 700 лм

від 54 900 до 194 600 лм

Енергоспоживання

від 244 до 618 Вт

від 488 до 1 160 Вт

1740 Вт

теплий білий (830), нейтральний білий (740 і 940) або холодний білий (757 та 957)

теплий білий (830), нейтральний білий (740 та 940), холодний білий (757 та 957), NCW+бурштин або RGB CW

Колірна температура

Номінальна напруга

120-277В / 220-240В / 347-480В / 50-60Гц

Захист від перенапруги

10/20кВ

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IK 10

IK 08 IK 09

IP 66

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Ефективний прожектор для максимальної економії електроенергії і коштів на технічне обслуговування > Гнучкість: модульний підхід до високопотужних застосувань > Відповідність вимогам міжнародних спортивних федерацій > Високий індекс кольоропередачі (CRI) та індекс узгодженості кольорів (TLCI) > Підтримка трансляції у форматі UHD/ HD/4K і сповільненого відтворення (без мерехтіння) > Миттєве увімкнення/ вимкнення та розважальний режим для створення драматичних / театральних ефектів > Оптимізований контроль над засліпленням

РОЗМІРИ | МОНТАЖ

ОМНІБЛАСТ (RGB / регульований білий)

ОМНІБЛАСТ GEN2 (білий)

1

2

3

1

2

A

595 мм

700 мм

700 мм

A

595 мм

700 мм

B

188 мм

630 мм

630 мм

B

188 мм

630 мм

C

250 мм

520 мм

790 мм

C

250 мм

520 мм

ВАГА

12 кг

28 кг

35 кг

ВАГА

12 кг

28 кг

C

C

C

B

A

B

A

B

A

ОСОБЛИВОСТІ ДИЗАЙНУ

Кожен модуль може нахилятись індивідуально в діапазоні 40° (+20°/ -20°).

ОМНІБЛАСТ використовує запатентовану технологію охолодження для забезпечення сталої ефективності.

Легкий, проте надійний кронштейн для 2 або 3 модулів з можливостю регулювання нахилу.

ОМНІБЛАСТ пропонує широкий вибір аксесуарів (кронштейни, жалюзі, бленди…).

Завдяки білим світлодіодам з регульованою температурою та RGB, ОМНІБЛАСТ дає широкий спектр можливостей для створення спеціальних світлових ефектів.

ОМНІБЛАСТ керується за протоколом DMX-RDM, який дозволяє вмикати і вимикати кожен прилад індивідуально або синхронізувати їх у світлові шоу.

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

АВТОСТОЯНКИ

СПОРТИВНІ ОБ’ЄКТИ

ПРОМИСЛОВІ ЦЕХИ І СКЛАДИ

Новий стандарт висотного освітлення

Schréder пропонує 3-є покоління світильника ІНДУБЕЙ для освітлення промислових об’єктів за мінімальну сукупну вартість володіння. Більш ефективний, легкий, універсальний, з можливістю керування, розроблений для потреб певних галузей (металургія, автомобілебудування, харчова промисловість...), ІНДУБЕЙ є найкращим з усіх існуючих сьогодні рішень для висотних застосувань. Цей світильник перевершує всі інші завдяки суттєвій економії електроенергії і продуктивності, яка підтримується в часі. За рахунок різних діапазонів світлового потоку, кількох світлорозподілів і можливостей монтажу, ІНДУБЕЙ адаптує освітлення до конкретних потреб вашого довкілля. ІНДУБЕЙ не тільки зменшує обсяг необхідних інвестицій, а й збільшує віддачу, забезпечивши комфортні умови для персоналу та енергоспоживання, зведене до абсолютно необхідного рівня.

ІНДУБЕЙ GEN3 Рекомендована висота монтажу

1

1 HT

2 HT

2

від 4 до 12 м

Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 15 500 до 21 100 лм

від 9 800 до 10 700 лм

від 22 600 до 24 900 лм

від 25 800 до 32 100 лм

від 115 до 140 Вт

від 185 до 210 Вт

Енергоспоживання

70 Вт

150 Вт

нейтральний білий 840 або холодний білий 857

Колірна температура

Номінальна напруга

220-240В / 50-60Гц

Захист від перенапруги

2 / 4 / 6 кВ

СКЛО IK 08

PC IK 10

IP 66

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ

> Заміна HID-світильників потужністю від 40Вт до 400Вт один до одного > Функція “світло на вимогу” з датчиком виявлення руху (опція) > Аварійне освітлення на батареї живлення (опція) > Високий візуальний комфорт > Компактний корпус з ефективним тепловідведенням та зменшеним накопиченням пилу > Широкий вибір аксесуарів для кріплення > Версія ІНДУБЕЙ HT для високих робочих температур > Сумісний з системами керування Schréder для зовнішнього і внутрішнього освітлення

РОЗМІРИ | МОНТАЖ

ІНДУБЕЙ GEN3

1

1 HT

2 HT

2

ІНДУБЕЙ поставляється з гаком для підвісу на ланцюг (не входить в комплект) або градуйованою лірою для універсального монтажу і точного налаштування на місці установки.

A

330 мм

330 мм

400 мм

400 мм

B

122 мм

298 мм

135 мм

135 мм

C

330 мм

330 мм

400 мм

400 мм

ВАГА

4.5 кг

5.6 кг

7.43 кг

6.8 кг

B

A/C

ОСОБЛИВОСТІ ДИЗАЙНУ

ІНДУБЕЙ оснащений градуйованою лірою для точного регулювання на місці установки.

У разі надзвичайних ситуацій версія ІНДУБЕЙ GEN3 з додатковим акумулятором підтримує аварійне освітлення впродовж 3 годин.

ІНДУБЕЙ HT пропонує спеціальне рішення для високих робочих температур.

ІНДУБЕЙ може комплектуватися датчиком руху для сценаріїв «світло на вимогу»

7

ОСНОВНІ ЗАСТОСУВАННЯ

ВЕЛИКІ ТЕРИТОРІЇ

АВТОСТОЯНКИ

СПОРТИВНІ ОБ’ЄКТИ

ПРОМИСЛОВІ ЦЕХИ І СКЛАДИ

Ефективність та універсальність для зовнішнього і внутрішнього освітлення територій

Завдяки численним комбінаціям світлових потоків і світлорозподілів, світильник ІНДУФЛАД є ідеальним інструментом

для ефективного багатоцільового освітлення промислових об’єктів.

Доступний у 3-х розмірах, цей компактний світильник ідеально інтегрується в довкілля і забезпечує відповідність освітлення до вимог обʼєкту. Поставляється з монтажним кронштейном чи кріпленням для вінцевої установки, які дозволяють відрегулювати кут нахилу на місці для точного контролю світлового потоку. ІНДУФЛАД чудово підходить для заміни газорозрядних світильників потужністю від 50 до 800Вт. Окрім економії електроенергії, яскраве біле світло світлодіодів забезпечує відмінну видимість та сприйняття кольорів. Міцна конструкція світильника з високим рівнем IP гарантує ефективність в довгостроковій перспективі, навіть за найсуворіших умов експлуатації.

ІНДУФЛАД GEN2

1

2

3

Рекомендована висота монтажу Типовий світлопотік світильника (діапазон)

від 3 до 16 м

від 3 400 до 10 000 лм

від 14 500 до 30 400 лм

від 29 700 до 60 900 лм

Енергоспоживання

від 31 до 63 Вт

від 125 до 190 Вт

від 250 до 375 Вт

Колірна температура

теплий білий 722, теплий білий 730 або нейтральний білий 740

120-277В / 220-240В / 347-480В / 50-60Гц

Номінальна напруга

Захист від перенпруги

10 кВ

IP 66

IK 09

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16 Page 17 Page 18 Page 19 Page 20 Page 21 Page 22 Page 23 Page 24 Page 25 Page 26 Page 27 Page 28 Page 29 Page 30 Page 31 Page 32 Page 33 Page 34 Page 35 Page 36 Page 37 Page 38 Page 39 Page 40 Page 41 Page 42 Page 43 Page 44 Page 45 Page 46 Page 47 Page 48 Page 49 Page 50 Page 51 Page 52 Page 53 Page 54 Page 55 Page 56 Page 57 Page 58 Page 59 Page 60 Page 61 Page 62 Page 63 Page 64 Page 65 Page 66 Page 67 Page 68 Page 69 Page 70 Page 71 Page 72 Page 73 Page 74 Page 75 Page 76 Page 77 Page 78 Page 79 Page 80 Page 81 Page 82

www.schreder.com

Powered by