Schréder - Освітлення великих територій

Необхідне рішення для керування освітленням на спортивних об’єктах НЕ УСКЛАДНЮЙТЕ. ВИКОРИСТОВУЙТЕ БЕЗДРОТОВИЙ ЗВ’ЯЗОК. Без зайвих кабелів, без PLC, без складного процесу введення в експлуатацію. Schréder ITERRA - це 100% бездротова система керування для внутрішнього і зовнішнього освітлення спортивних споруд. Створена на основі mesh-мережі Bluetooth TM , вона пропонує справжнє рішення plug-and-play , здатне керувати всіма світильниками і прожекторами через стандартні протоколи DALI, DALI-2 або 0-10В/1-10В.

КЕРУЄМО ОДНИМ ДОТИКОМ

З мобільним застосунком Schréder ITERRA дуже легко працювати на планшеті чи смартфоні. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс можна швидко персоналізувати відповідно до розташування і налаштувань освітлювальної установки. Завдяки диференційованим правам користувачів, управлінці можуть визначати рівень доступу до функцій системи і сценаріїв освітлення відповідно до профілю кожного окремого користувача. Schréder ITERRA забезпечить правильне світло (розподіл світла, інтенсивність, колірна температура і театральні ефекти) в будь-який час, гарантуючи при цьому безпеку, точність і візуальний комфорт спортсменів та глядачів.

СПРАВДІ РОЗУМНА

Система керування Schréder ITERRA надзвичайно зручна для користувачів. В її основі лежать найсучасніші ефективні технології, які забезпечують максимальну гнучкість та економію для швидкої окупності інвестицій. Як екосистема, створена на основі провідних галузевих стандартів, вона гарантує сумісність з майбутніми розробками і розширеннями. Оновлення прошивки автоматично

підтримуються застосунком. Schréder ITERRA - це необхідний

інструмент для спортивних об’єктів, які хочуть отримати максимальну вигоду та внутрішній спокій.

Powered by