Schréder - Studio/Signature

Londen - VERENIGD KONINKRIJK

Een plaats De Londense district Tower Hamlets ligt in Oost-Londen en beslaat een groot deel van het traditionele East End. Het grenst aan de oostkant van de stad Londen en aan de noordelijke oever van de rivier de Theems, en staat vooral bekend om de Tower of London, niet ver van de Tower Bridge. In de afgelopen eeuw was het de bakermat van de Londense scheepvaartindustrie.

Een behoefte Vlak bij Hackney Road, de verkeersader die loopt van Shoreditch Church in Hackney, Londen Hackney district naar Cambridge Heath in het Londen Tower Hamlets district, was een open terrein gebruikt voor illegaal parkeren en afval storten. De lokale autoriteiten lanceerden een plan om dit verlaten gebied om te vormen tot een aangename gemeenschapsruimte, zowel overdag als ‘s nachts, voor de lokale bewoners en het bedrijfsleven.

In de loop van de decennia zijn productie en ambacht aanzienlijk geëvolueerd in het gebied, van verschillende productiegebieden tot meer gemengde ruimtes waar productie, residentiële en commerciële activiteiten in dezelfde ruimte plaatsvinden. Een Schréder STUDIO oplossing Het Londense Tower Hamlets district benaderde Schréder STUDIO om te helpen bij hun ontwerpambities voor deze unieke ruimte naast de iconische Bethnal Green-gasopslag. Ze kozen voor vier op maat gemaakte cortenstalen kolommen uitgerust met onze SCULPDOT- schijnwerpers. De verweerde corten weerspiegelt de nabijgelegen 19e-eeuwse gastorens. Kleinere grondspots verlichten de planten en bomen die zijn opgenomen in de regeneratie van de ruimte. Dit vrije gebied, bekend als de Oval Space, herbergt een grote diversiteit aan verschillende soorten commerciële ruimten, waarbij vooral de creatieve sector sterk is. Het verhoogde de bezoekersaantallen drastisch en draagt ​bij aan de levendige activiteit van de lokale gemeenschap. “Deze ruimte is getransformeerd, van geassocieerd met asociaal gedrag en milieuvervuiling, tot een plek waar de gemeenschap van kan genieten. Ik ben verheugd om te zien dat het Parks and Open Spaces-fonds van de gemeente een echt verschil maakt in de hele gemeente”, aldus burgemeester John Biggs.

92

93

Powered by