Schréder - Studio/Signature

Volledige service

Ons efficiënte en transparante proces levert in korte tijd hoogwaardige maatwerkproducten op. Het begint allemaal met een haalbaarheidsstudie en een kostenanalyse. In de ontwerpfase worden alle mogelijke manieren verkend om het resultaat te leveren. We werken met meerdere softwarepakketten omde berekeningen en visualisaties te leveren om de validatie te vergemakkelijken. Om ervoor te zorgen dat het eindproduct op elk niveau aan de verwachtingen voldoet, testen we de functionaliteiten door middel van rapid prototyping. Hierdoor kunnen belanghebbenden de fijne details verkennen en kunnenwe verbeteringen voorstellen voor het definitieve ontwerp.

Uw oplossing op maat maken Terwijl onze standaard verlichtingsoplossingen zijn ontworpen voor prestaties en klanttevredenheid, ontvangen we regelmatig verzoeken voor een ​op maat gemaakte touch of een meer unieke oplossing. Dit is wanneer Schréder STUDIO erbij betrokken wordt om een ​op maat gemaakte oplossing te leveren die de verwachtingen van de klant en de omgevingsspecificaties waarborgt.

Uit voorraad... of niet!

Feedback van klanten speelt een cruciale rol in ons innovatieve ontwerpproces en we zijn continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van ons assortiment. Maar soms hebben onze klanten specifieke technische vereisten nodig. Schréder STUDIO - onze eigen ontwerpservice - gaat de uitdaging aan en ontwikkelt specifieke oplossingen die voldoen aan dezelfde hoge normen als onze standaard armaturen. Schréder STUDIO past functies aan en optimaliseert ze om aan de eigen technische voorkeuren van onze klanten te voldoen. Deze oplossingen, die voldoen aan specifieke individuele wensen, zijn ontworpen voor massaproductie.

2

3

Powered by