Schréder ITERRA - Voor sportfaciliteiten

Technologie in een oogopslag Bij Schréder begrijpen we het belang van compatibiliteit en interoperabiliteit. Daarom vertrouwt ITERRA op open standaarden voor een naadloze integratie met een breed scala aan armaturen en hardware, zowel nu als in de toekomst.

WERKT MET ALLE STANDAARD BESTURINGS- PROTOCOLLEN Schréder ITERRA kan elk armatuur aansturen met een driver die compatibel is met de interfaces DALI, DALI- 2, D4i, 0-10V of 1-10V . In de multi-DALI-modus (individuele sturing op elk armatuur) kan een ITERRA-controller tot acht armatuurdrivers afzonderlijk beheren. In de broadcast- modus (alle armaturen reageren op hetzelfde commando) ondersteunt één controller tot dertig armatuurdrivers. Beide modi kunnen uiteraard in hetzelfde project worden gecombineerd, afhankelijk van de ruimtes en behoeften.

BLUETOOTH TM VOOR BEDRIJVEN

HOOG NIVEAU VAN CYBERVEILIGHEID

Ieder van ons gebruikt dagelijks Bluetooth TM voor allerlei huishoudelijke doeleinden en we weten allemaal dat het gebruikelijke bereik ongeveer 10 meter bedraagt. Voor Schréder ITERRA gaat Bluetooth TM echter verder dan dat. Dankzij de Bluetooth TM Low Energy- technologie kan het bereik tussen twee communicerende apparaten bij ongehinderd zicht oplopen tot 300 meter (BLE 5.0). De Schréder ITERRA- controlenodes zijn met elkaar verbonden via een meshnetwerk. Dit netwerktype staat bekend om zijn robuustheid, zijn veerkracht (zelfrouterende en zelfherstellende transmissie), zijn schaalbaarheid (gemakkelijke uitbreiding van het netwerk) en zijn dekking (gemakkelijke toename van het bereik). Om via Bluetooth TM verbinding te maken tussen de Schréder ITERRA-toepassing en het hele netwerk, volstaat het om zich binnen het bereik van een node te bevinden.

Schréder ITERRA voldoet aan de wereldwijde IoXt-standaard voor IoT-beveiliging. Met unieke, node-specifieke ID's, AES- CTR-gegevensversleuteling en AES-CMAC-berichtverificatie zou een theoretische hack ... meer dan 500 jaar duren! Elke verbinding met uw netwerk is onderworpen aan een 128-bitversleuteling. Met de Schréder ITERRA-app kunt u uw verlichtingsinstallatie verbergen en ervoor zorgen dat uw netwerk niet zichtbaar, detecteerbaar of toegankelijk is voor indringers .

7

Powered by