Schréder ITERRA - Voor sportfaciliteiten

Vijf uitstekende redenen om uw verlichting slimmer te maken

1

2 3

De energie- efficiëntie optimaliseren

Het juiste licht creëren

Het comfort en de beleving maximaliseren

Verlaag uw elektriciteitsrekening en minimaliseer uw ecologische voetafdruk dankzij de geavanceerde bedieningsfuncties en sensoren die bepalen wanneer uw verlichting wordt ingeschakeld, uitgeschakeld of gedimd. Optimaliseer uw verlichting om uw faciliteiten energiezuinig en duurzaam te maken, en ontvang het BREEAM- certificaat voor uw faciliteiten. -  Lichtplanning , gebaseerd op de kalender van sportevenementen en boekingen. -  Lichtsensoren om natuurlijk licht te oogsten en alleen waar nodig te compenseren met kunstlicht. - Bewegingssensoren om de verlichting te activeren wanneer mensen een bepaald gebied betreden.

Pluk de vruchten van een lichtregelsysteem

Til uw sportfaciliteiten naar een hoger niveau met verlichting waarin de mens centraal staat . Verbeter de sportervaring voor alle betrokkenen door de optimale omgeving voor training en competitie te creëren en atleten te helpen optimaal te presteren door hun welzijn te verbeteren. Verfraai uw sportfaciliteiten met moderne voorzieningen die een hoogstaande sfeer creëren voor uw clubleden en toeschouwers. Upgrade uw ruimte om hoogwaardige diensten en voorzieningen aan te bieden die de kwaliteit van uw sportlocatie verhogen.

om de lichtintensiteit, de kleurtemperatuur en het scenario nauwkeurig af te stemmen op de werkelijke behoeften. Door verschillende parameters van het verlichtingssysteem aan te passen, kunt u voor de meest uiteenlopende sportevenementen de perfecte omgeving creëren.

2

Powered by