Schréder - FLEXIA

NEMA of Zhaga: maak een weloverwogen keuze Beide ecosystemen hebben hun voor- en nadelen. Schréder biedt beide oplossingen en kan u helpen met het maken van de beste keuze voor uw project. NEMA Zhaga-D4i Algemeen erkend

Nieuw ecosysteem Op basis van D4i communicatiebus wat zorgt voor volledige interoperabiliteit tussen meerdere apparaten (bestuurders, controllers, aanwezigheid sensoren). Veiliger, maar met stroombeperkingen Slechts 24V op de node waardoor het veiliger is om te installeren. Maar deze vermogensbeperking kan het gebruik van sommige smart city-toepassingen en de bandbreedte van het besturingsapparaat beperken. Zhaga-D4i draait alleen op Dali protocol. Architectuurbeperking Het D4i-protocol is niet in staat om gegevens buiten de verlichting om te verzenden, wat de mogelijkheid voor Zhaga-D4i-sensoren om gegevens naar de cloud te verzenden beperkt. Past in het armatuur (kleine aansluiting, kleine controllers...)

Deze aansluiting heeft jarenlange ervaring met meer dan vijftig fabrikanten van dri- vers, LEDs en besturingssystemen.

Flexibiliteit Kan vandaag functioneren met zowel 1-10v & Dali2, morgen met D4i of een ander protocol. Twee niet nader gespecificeerde pinnen.

Firmware-update op afstand Wanneer Smart City-technologie evol- ueert, kan de besturingsoplossing en dus de intelligentie van uw licht op afstand worden bijgewerkt.

Volwassen technologie

Houdt installatie toekomstbestendig

Goedkopere aansluiting (maar duurdere driver)

Hoge bandbreedte (ideaal voor Smart City en veel data)

Hoge interoperabiliteit

21

Powered by