Schréder - FLEXIA Oszlopok

Eleganci és funkcionalitás a városi forgatagban. A FLEXIA termékcsaládhoz tervezett oszlopok, ahol a funkcionalitás mellett az esztétika is kiemeltt figyelmet kap.

FLEXIA OSZLOPOK Elegancia és funkcionalitás

FLEXIA Oszlopok

*az elérhetőség a helyi készlettől függ. További információért keresse fel értékesítőjét.

1

A FLEXIA termékcsaládhoz tervezett oszlopok jellemzői - Elérhetők 4m-től 8m magasságig - Acélból, alumíniumból, fából és corten acélból készülnek

- Párosíthatók oszlopcsúcsra és karra rögzíthető világítótestekkel - Pontos illeszkedés az oszlopok és a világítótestek/karok között - Kiegészítőkkel a projekthez alakítható a berendezések megjelenése - Többféle testre szabható korona is elérhető a projekt igényeinek megfelelve

MONA korona

LISA korona

SCALA korona

FLEXIA Oszlopok

*az elérhetőség a helyi készlettől függ. További információért keresse fel értékesítőjét.

3

CONICAL SWT STEEL A kúpos acéloszlopot a FLEXIA berendezésekhez tervezték. Anyagok

8m

Tűzihorganyzott acél Oszlop magasság 4, 6 vagy 8m

6m

Illeszkedő világítótestek és karok FLEXIA világítótestek és SOFIA karok a Schrédertől Felületkezelés Az acéloszlopok alapesetben horganyzottak a hosszabb élettartam érdekében. Számos dekoratív felületkezelési lehetőséget is kínálunk, mint poliészter porfestés, nedves festés és szublimáció.

4m

FLEXIA Oszlopok

*az elérhetőség a helyi készlettől függ. További információért keresse fel értékesítőjét.

5

SIMÁRA CSISZOLT ALUMÍNIUM Kúpos alumíniumoszlop a FLEXIA termékcsaládhoz. Az oszlopot úgy terveztük, hogy jól kiegészítse a világítótest organikus formáját. Anyagok 100% alumínium monoblokk oszlop. 6060T5 alumínium, mely 30%-ban újrahasznosított anyagokat tartalmaz. Oszlop magassága 4, 6 vagy 8m Illeszkedő világítótestek és karok FLEXIA világítótestek és SOFIA karok a Schrédertől Felületkezelés Az alumíniumoszlopok szatén csiszolást kapnak. Dekoratív felületkezelési lehetőségek is kínálunk, mint eloxálás, spektroszínezés, poliészter porfestés, nedves festés és szublimáció.

8m

6m

4m

KLAXE Faoszlop, amely a négyzetes profilú alapból kerek profilúvá válik. Ezt az átmenetet láthatjuk a FLEXIA termékekhez tartozó SOFIA karoknál is. Anyagok Törzs: GL28h ragasztott faanyag Alap/sapka: S235 acél Oszlop magassága 4, 6 vagy 8m Illeszkedő világítótestek és karok FLEXIA világítótestek és SOFIA karok a Schrédertől Felületkezelés Minden faelemet vízbázisú, négy védőréteget képző pácolással kezelnek, VOC <100g/l. Az oszlopalapokat és az oszlopsapkákat tűzihorganyzással és porfestéssel felületkezelik.

8m

6m

4m

FLEXIA Oszlopok

*az elérhetőség a helyi készlettől függ. További információért keresse fel értékesítőjét.

7

KÚPOS CORTEN ACÉL Kúpos corten acéloszlop a FLEXIA termékcsaládhoz tervezve. Anyagok CORTEN B S355 Oszlop magassága 4, 6 vagy 8m

8m

6m

Illeszkedő világítótestek és karok FLEXIA világítótestek és SOFIA karok a Schrédertől Felületkezelés

4m

Alapesetben kétféle felületkezelés választható az időjárásálló acéloszlopokhoz, természetes és zárt.. A természetes opcióval az oszlop teljes mértékben ki lesz téve az időjárás hatásainak telepítés után. Zárt kezelés esetén az időjárás okozta eróziót felgyorsítjuk a gyártás során, majd a kívánt patinaszint elérése után a felületet lezárjuk.

MIVAT Faragott faoszlop hangsúlyos formával az alapnál, amely kiegészíti a FLEXIA berendezéseket. Anyagok Törzs: GL28h ragasztott faanyag Alap/sapka: S235 acél Oszlop magassága 4, 6 vagy 8m Illeszkedő világítótestek és karok FLEXIA világítótestek és SOFIA karok a Schrédertől Felületkezelés Minden faelemet vízbázisú, négy védőréteget képző pácolással kezelnek, VOC <100g/l. Az oszlopalapokat és az oszlopsapkákat tűzihorganyzással és porfestéssel felületkezelik.

8m

6m

4m

NEMUS Kúpos faoszlop, a FLEXIA termékcsaládhoz tervezve. Anyagok Törzs: GL28h ragasztott faanyag Alap/sapka: S235 acélel Oszlop magassága 4, 6 vagy 8m Illeszkedő világítótestek és karok FLEXIA világítótestek és SOFIA karok a Schrédertől Felületkezelés Minden faelemet vízbázisú, négy védőréteget képző pácolással kezelnek, VOC <100g/l. Az oszlopalapokat és az oszlopsapkákat tűzihorganyzással és porfestéssel felületkezelik.

8m

6m

4m

FLEXIA Oszlopok

*az elérhetőség a helyi készlettől függ. További információért keresse fel értékesítőjét.

11

NEMUS gallérral Kúpos faoszlop speciális oszlopcsúcsos adapterrel, amely biztosítja a sima csatlakozást. Az oszlop egy dekoratív, süllyesztett gallérral is fel van szerelve. . Anyagok Törzs: GL28h ragasztott faanyag Alap/sapka: S235 acél Oszlop magassága 4, 6 vagy 8m Illeszkedő világítótestek és karok FLEXIA világítótestek és SOFIA karok a Schrédertől Felületkezelés Minden faelemet vízbázisú, négy védőréteget képző pácolással kezelnek, VOC <100g/l. Az oszlopalapokat és az oszlopsapkákat tűzihorganyzással és porfestéssel felületkezelik.

8m

6m

4m

FLEXIA Oszlopok

*az elérhetőség a helyi készlettől függ. További információért keresse fel értékesítőjét.

13

Barázdált NEMUS Kúpos faoszlop függőleges barázdákkal. Ezt az oszlopot a FLEXIA berendezések Coppa és Quattro belső kiegészítőihez tervezték. Anyagok Törzs: GL28h ragasztott faanyag Alap/sapka: S235 acél Oszlop magassága 4, 6 vagy 8m Illeszkedő világítótestek és karok FLEXIA világítótestek és SOFIA karok a Schrédertől Felületkezelés Minden faelemet vízbázisú, négy védőréteget képző pácolással kezelnek, VOC <100g/l. Az oszlopalapokat és az oszlopsapkákat tűzihorganyzással és porfestéssel felületkezelik..

FLEXIA Oszlopok

*az elérhetőség a helyi készlettől függ. További információért keresse fel értékesítőjét.

15

Közös ajánlatunk

www.schreder.com Copyright© 2022. NOVEMBER - Schréder Magyarország Zrt. (székhely: 2084 Pilisszentiván, Tópart 2; adószám: 10174328-2-13) A kiadványban szereplő információk, leírások és illusztrációk kizárólag az érdeklődők általános jellegű tájékoztatásának célját szolgálják. Tekintettel a termékek tökéletesítésére irányuló folyamatos fejlesztőmunkára, a termékek jellemzőit és tulajdonságait, mind a műszaki adatok (pl. ábrák, képek, szövegek, adatok), mind a választék vonatkozásában értesítés nélkül módosíthatjuk. Termékeink országonként eltérőek lehetnek. A kiadványban szereplő termékek jellemzői, tulajdonságai, illetve műszaki adatai az egyes termékek általános jellemzőinek tekinthetők, és nem képezik sem szerződés, sem az általános szerződés feltételek részét. A Schréder Magyarország Zrt. nem vállal felelősségeta jelen kiadványban szereplő adatok pontosságáért, naprakészségért, illetve azok hiányosságáért. További információkért kérjuk, forduljon munkatársunkhoz.

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4 Page 5 Page 6 Page 7 Page 8 Page 9 Page 10 Page 11 Page 12 Page 13 Page 14 Page 15 Page 16

ch.schreder.com

Powered by