Schréder EXEDRA LightSync

Waarom Schréder EXEDRA LightSync de juiste oplossing is voor uw stad

Budgetvriendelijk van iteratie tot validatie, implementatie en gebruik Schréder EXEDRA LightSync is baanbrekend op het vlak van slimme verlichting en verzekert kostenefficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Het systeem maakt sensoren, een uitgebreide inbedrijfstelling en lopende onderhoudskosten dan ook overbodig. Deze softwaregebaseerde oplossing maakt testen, valideren, aanpassen en ter plaatse implementeren eenvoudig. Klanten kunnen rekenen op monitoring- en rapporteringstools die hen een volledig overzicht geven van de prestaties van het systeem. Met Schréder EXEDRA LightSync mag u zich verwachten aan een probleemloze overstap naar de allernieuwste adaptieve verlichting die betaalbaarheid, efficiëntie en geavanceerde functionaliteit moeiteloos combineert. Naadloze overstap Als uw bestaande geconnecteerde straatverlichting gebruikmaakt van Schréder EXEDRA, is upgraden naar de LightSync-service een eenvoudig proces. In tegenstelling tot sensorgebaseerde projecten die uitgebreide plannings- en infrastructuuraanpassingen vereisen, is deze upgrade efficiënt en aanpasbaar, waardoor een eenvoudige integratie met veranderende stadsplanningen en mobiliteitsbeleidslijnen mogelijk is. Als toekomstbestendige oplossing biedt Schréder EXEDRA LightSync de flexibiliteit om een naadloze overstap en een doeltreffende aanpassing aan elk straatverlichtingsproject te garanderen.

Geoptimaliseerde energie-efficiëntie, geen compromissen op het vlak van veiligheid Schréder EXEDRA LightSync garandeert dat burgers een ongeëvenaarde service ontvangen en tegelijkertijd een opmerkelijke energie-efficiëntie bereiken. In tegenstelling tot traditionele benaderingen, waarbij de dienstverlening in het gedrang komt omdat alleen financiële besparingen prioriteit krijgen, realiseert Schréder EXEDRA LightSync beide. Het is dan ook de meest aangewezen keuze voor gemeenten die een uitstekende dienstverlening willen verzekeren met een minimaal energieverbruik. Geen enkele andere oplossing kan deze twee tegenstrijdige doelstellingen beter in evenwicht brengen. Schréder EXEDRA LightSync is bijzonder geschikt voor hoofdwegen, waar de gemeentelijke energiekosten het hoogst zijn en waar oplossingen voor energie- efficiëntie de snelste terugverdientijd opleveren. In overeenstemming met internationale normen Schréder EXEDRA LightSync voldoet niet alleen aan, maar baant zich ook een strategische weg door het complexe internationale normenlandschap, met name CEN/TR 13201-1. Het systeem maakt handig gebruik van de flexibiliteit binnen deze normen en benadrukt daarbij de cruciale interactie van wegingswaarden om van de ene M-klasse naar de volgende over te stappen (+1 tot -1). De finesse van het systeem schuilt in de zorgvuldige selectie en toepassing van deze wegingswaarden om de berekening van een optimale M-verlichtingsklasse te verzekeren. Schréder EXEDRA LightSync blinkt uit in de dynamische afstemming van verlichtingsniveaus om een perfecte balans te bereiken tussen veiligheid en energie-efficiëntie. Minder lichtvervuiling Schréder EXEDRA LightSync is baanbrekend in het beperken van lichtvervuiling dankzij een slim beheer van het verlichtingsgebruik. Het vermogen van het systeem om precies te verlichten wanneer dat nodig is en de intensiteit dynamisch te verminderen wanneer dat niet het geval is, zorgt ervoor dat licht op een verstandige manier wordt gebruikt. Dat verbetert niet alleen de energie-efficiëntie, maar draagt ook in grote mate bij aan de beperking van lichtvervuiling, volledig in lijn met een duurzame en verantwoorde benadering van stadsverlichting.

Een stad kan haar burgers op elk moment de best mogelijke verlichting verzekeren, hun veiligheid garanderen en tegelijkertijd de besparingen maximaliseren. En dat zonder dat er sensoren ter plaatse nodig zijn, altijd in overeenstemming met de normen en zonder hoge kosten.

Guilherme Faria Smart Lighting Solutions Manager

18

19

Powered by