Schréder EXEDRA LightSync

Schréder EXEDRA LightSync is bijzonder geschikt voor veelvoorkomende toepassingen zoals hoofdweginfrastructuur, wegen rond trefpunten en wegen die gebruikt worden voor straatactiviteiten. Wat zijn de meest geschikte toepassingen?

Hoofdweginfrastructuur Op het vlak van verkeersbeheer, waar onvoorspelbaarheid de regel is, is het vinden van het perfecte evenwicht tussen veiligheid en duurzaamheid van cruciaal belang. De National Academies benadrukken de noodzaak van veilige, overzichtelijke en efficiënte wegen. Schréder EXEDRA LightSync werd ontworpen om deze uitdaging aan te gaan en blijkt dan ook de ideale oplossing te zijn voor het creëren van de veiligste rijomstandigheden op hoofdwegen, grote stedelijke boulevards, stedelijke snelwegen en knooppunten van snelwegen. EXEDRA LightSync is zich bewust van het delicate evenwicht dat nodig is en biedt geautomatiseerde en adaptieve verlichtingsoplossingen die inspelen op de steeds veranderende dynamiek van het verkeer. Dit slimme systeem geeft niet alleen voorrang aan de veiligheid van de bestuurder, maar drukt ook het energieverbruik en belichaamt op die manier de essentie van een doeltreffend verlichtingsbeheer.

Weginfrastructuur rond trefpunten Speciale evenementen – van beurzen tot concerten – scheppen vaak vreugde, maar soms ook verkeers- en veiligheidsproblemen. Een studie van het U.A. Whitaker College of Engineering aan de Florida Gulf Coast University wijst op de unieke uitdagingen die geplande speciale evenementen met zich meebrengen, zoals het beheer van de intense vraag naar vervoer en het opvangen van grote voetgangersstromen. Als reactie op deze uitdagingen implementeren transportbedrijven verschillende strategieën voor verkeersbeheer. Een cruciaal aspect dat de risico's tijdens speciale evenementen helpt te beperken, is een doeltreffende verlichting. Schréder EXEDRA LightSync speelt een centrale rol bij het verzekeren van de juiste verlichting om de veiligste omstandigheden te creëren met een minimaal energieverbruik. De studie benadrukt het belang van het beheer van de verkeersstroom en de veiligheid tijdens speciale evenementen, en Schréder EXEDRA LightSync is perfect geschikt om deze doelstelling te bereiken. Met zijn slimme en adaptieve verlichtingssysteem verbetert EXEDRA LightSync niet alleen de zichtbaarheid, maar garandeert het ook een optimale veiligheid met een minimaal energieverbruik. De oplossing vormt een waardevolle troef om de uitdagingen van speciale evenementen aan te gaan en de verkeersbeheerplannen voortdurend te helpen verbeteren.

12

13

Powered by