Schréder EXEDRA LightSync

Schréder EXEDRA LightSync

Geen regen

Regen

Een nieuwe interpretatie van adaptieve verlichting In tegenstelling tot traditionele systemen steunt Schréder EXEDRA LightSync op gegevens in plaats van op fysieke sensoren, wat een nieuw tijdperk inluidt voor adaptieve verlichtingstechnologie.

Op gegevens gebaseerde precisie Een belangrijk verschil is dat het systeem vertrouwt op gegevens, waardoor de nood aan een arsenaal fysieke sensoren overbodig wordt. Door te synchroniseren met externe omstandigheden kan het Schréder EXEDRA LightSync-systeem de verlichtingsniveaus dynamisch aanpassen in grote delen van de openbare infrastructuur. Dat stroomlijnt niet alleen het implementatieproces, maar zorgt ook voor een responsievere en efficiëntere verlichtingsoplossing. Een digitale revolutie Het LightSync-systeem steunt op de digitale service van Schréder EXEDRA en maakt gebruik van online verkeers- en weersinformatie in real time. Dat maakt een op maat gemaakte en geautomatiseerde reactie mogelijk, waarbij de verlichtingsniveaus worden afgestemd op de beoordeelde lokale omstandigheden. Het resultaat? Een naadloze, on demand verlichtingservaring die de efficiëntie maximaliseert, zonder dat er extra hardware nodig is.

Weinig verkeer

Veel verkeer

ELKE VERLICHTINGSINSTALLATIE DIE DOOR SCHRÉDER EXEDRA WORDT AANGESTUURD, KAN EENVOUDIG WORDEN GEÜPGRADE NAAR LIGHTSYNC ZONDER EXTRA HARDWAREVEREISTEN.

Mogelijk gemaakt door een SMART oplossing Schréder EXEDRA LightSync is gebaseerd op de pijlers S implicity (eenvoud), M odularity (modulariteit), A utomation grote hoeveelheden gegevens, waardoor robuuste scenario's kunnen worden gecreëerd. De veerkracht van het systeem evolueert mee met de technologie en biedt voortdurend

Het juiste licht als service De service Schréder EXEDRA LightSync gaat verder dan verlichting: het is een uitgebreide oplossing die het energieverbruik en het gebruiksgemak optimaliseert. Met automatische aanpassingen op basis van de voorkeuren van de klant en de internationale verlichtingsnormen zorgt hij op elk moment voor de juiste hoeveelheid licht. Naadloos gesynchroniseerd, veilig voorspeld, vlekkeloos uitgevoerd.

(automatisering), R esilience (veerkracht) en T rust (betrouwbaarheid) om een revolutie in slimme straatverlichting te ontketenen. Automatisering – een integraal onderdeel van deze cloudgebaseerde oplossing – verzekert de naadloze synchronisatie van verlichtingsniveaus met verkeers- en weergegevens in real time. De modulariteit van het platform bevordert de interoperabiliteit, wat een soepele interactie met andere systemen mogelijk maakt. Automatiseringsgerichte mogelijkheden verwerken

nieuwe mogelijkheden. Nog belangrijker is dat de betrouwbare aard van het systeem voldoet aan strenge cyberbeveiligingsnormen, waardoor de end-to-endbeveiliging wordt gegarandeerd voor een echt slim en veilig verlichtingssysteem. Elke verlichtingsinstallatie die door Schréder EXEDRA wordt aangestuurd, kan eenvoudig worden geüpgraded naar LightSync zonder extra hardwarevereisten.

Bekijk de video

10

11

Powered by