Schréder - Oszlopkatalógus 2022

Funkcionális oszlopok

A Schréder teljes körű megoldásokat kínál a kültéri világítás számos ágában.

Az oszlopok gyártása 12 m-ig egy acél tagból történik. Felületkezelésük minden estben a MSZ ISO 1461:2000 szabvány feltételei szerinti technológiával készül, tüzihorganyzással. A bevonat a kültéri acélszerkezetek korróziós ellenálló képességét jelentősen növeli. A hatékony korrózióvé - delem csökkenti az oszlopok fenntartási költségeit. A Duplex felületrendszer, amely a tüzihorganyzáson túl egy speciális festékbevonati rendszer, jelentősen megemeli a berendezés élettartamát amellett, hogy esztétikailag is igazodik az épített környezethez. Külön kérés esetén lehetőség van a RAL színkód szerinti selyemfényű festésre is. Termékeink CE jelöléssel ellátottak, azok megfelelnek AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 305/2011/EU RENDELETében előírt követelményeknek. A direktíva III. melléklete szerint kiállított Teljesítmény nyilatkozatok biztosítják, hogy termékeink megfelelnek a hivatkozott szabványok előírásainak.

Ahhoz, hogy a közvilágítás területén is megőrizzük komplexitásunkat elengedhetetlen, hogy partnereink számára a különböző világítási feladatok megoldá - sára változatos megjelenésű és méretű oszlopokat és karokat biztosítsunk. Sokéves tapasztalatunkra támaszkodva segíteni tudjuk az egyéni igények meg - valósítását is. Az ágazat folyamatos fejlesztései az Európai Uniós szabványoknak való megfelelésen túl figyelembe veszik a hazai gyakorlat elvárásait is. A tervezési folyamatok mindenkor az MSZ EN 1990 – A tartószerkezetek tervezésének alapjai Eurocode MSZ EN 40-2:2005 – Lámpaoszlopok | 2. rész Általá - nos követelmények és méretek MSZ EN 40-5-1:2003 – Lámpaoszlopok | 5. rész Köve - telmények acél lámpaoszlopokkal szemben szabványok útmutatásai alapján zajlanak.

BDK Budapesti Dísz- és Közvilágítási Kft. rendszerengedélyével rendelkező berendezés

Termékmegfelelőségi tanúsítvány

EN40

BDK

Az E.ON Energiakereskedelmi Kft. rendszerengedélyével rendelkező berendezések

CE

Európai megfelelőség

E.ON

9001:2015 Minőség Irányítási Rendszer 14001:2015 Környezetközpontú Irányítási Rendszer 50001:2011 Energiairányítási Rendszer 18001:2007 Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonsági Értékelési Sorozat

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Energiaszolgáltató Zrt. rendsze - rengedélyével rendelkező berendezések

ISO

ELMŰ

Hazai gyártás

HAZAI GYÁRTÁS

OHSAS

Valmont termék

5

Schréder Oszlopkatalógus - 2022

Powered by