Schréder - Oszlopkatalógus 2022

A Schréder Magyarország Zrt. Magyarország vezető kültéri világítótesteket gyártó vállalata, amely 1983. évi megalakulása óta több mint 2 millió világítótestet értékesített.

A termékek gyártása a legújabb technológiák alkalma - zásával és a legújabb fejlesztések figyelembe vételével történik. A precíz technikai megoldások, mint a „látha - tatlan” hegesztés, maximálisan megfelelnek a 21. szá - zad formai és statikai elvárásainak. Hiszünk abban, hogy termékeink megjelenésükkel megfelenek a kor dekoratív és magas esztétikai igé - nyeinek. Portfóliónk kialakításakor kiemelt figyelmet fordítottunk a magyarországi hagyományokra és igé - nyekre. Műszaki és értékesítő kollégáink széleskörű támoga - tást nyújtanak tervezői és kivitelezői partnereinknek a legjobb megoldások és döntések meghozatalában, legyen szó akár oszlopok méretezéséről vagy komplett világítási megoldás kialakításáról.

A közel 250 főt foglalkoztató cég a Budapest melletti Pilisszentivánon funkcionális és dekoratív világítótes - teket készít közterületekre és városi terekre. A vállala - tot a kezdetektől az elkötelezettség, céltudatosság és előretekintés jellemzi, melynek gyümölcseként mára a magyar világítástechnikai piac kiemelkedő szereplő - jévé vált. Katalógusunkkal, melyet most Ön is kezében tart sze - retnénk bemutatni a kültéri világítás elengedhetetlen részét képező tartószerkezetek széleskörű kínálatát. Ezen a területen kiemelt stratégiai partnerünk a Val - mont cégcsoport, amely hosszú évek óta vezető sze - repet tölt be az oszlopgyártás piacán.

2

Powered by