Schréder - Fenntarthatóság és körforgásos gazdaság

A Schréder napjainkban

A fenntarthatóság mindig az egyik alapvető érték volt a Schrédernél. Hírnevünket úgy építettük, hogy közben minimalizáltuk a saját és ügyfeleink ökológiai lábnyomát..

Mit tesz a bolygóért a Schréder?

Tartós termékek Munkásságunk során termékeinket mindig úgy terveztük, hogy azok kiállják az idő próbáját. Víz-, por-, ütés-, rezgés- és hőállóság… Mindent lemérünk és tesztelünk, hogy biztosak lehessünk abban, hogy termékeink ellenállnak a legszélsőségesebb környezeti hatásoknak, és a lehető legtovább működőképesek maradnak.

Technológia Egy világítótest működése közben gyakorolja a legnagyobb hatást környezetre, az energiafelhasználás révén. A Schréder folyamatosan új technológiákat fejleszt, amelyek csökkentik az energiafogyasztást (LED technológia, optimalizált optika, vezérlési rendszerek, napelemes megoldások…).

Tervezés Házon belüli fejlesztőmérnökeink folyamatosan dolgoznak termékeinken, hogy csökkentsék a felhasználandó alapanyagok mennyiségét. A lámpák kompaktabbak, és a burkolatuk is vékonyabb, miközben ugyanolyan strapabírók maradnak. Ezenfelül elkötelezettek vagyunk az olyan környezetbarát anyagok használata mellett, mint az üveg és az újrahasznosított alumíniumöntvények. Újrahasznosítás Minden Schréder leányvállalat helyi partnerekkel áll kapcsolatban, akik a helyi szabályozással összhangban gondoskodnak az életciklusuk végét elért termékek összegyűjtéséről, tárolásáról, szállításáról és kezeléséről. Ezek a partnerkapcsolatok biztosítják, hogy az alkatrészek újra felhasználásával bezáruljon a kör. Ezen felül a Schréder igény esetén további információt nyújt a feleslegessé vált alkatrészek újrahasznosításról vagy gyűjtéséről.

3

Powered by