Schréder - FLEXIA

NEMA vagy Zhaga: hozzon megalapozott döntést Mindkét ökoszisztémának megvannak a maga előnyei és hátrányai. A Schrédernél mindkét megoldásra van lehetőség; segítünk meghozni a megfelelő döntést az Ön számára. NEMA Zhaga D4i Széles körben elismert

Új ökoszisztéma A D4i buszrendszer biztosítja a különböző berendezések (meghajtók, vezérlőegy- ségek, mozgásérzékelők) közötti teljes átjárhatóságot Nagyobb biztonság, némi teljesítmény- korlátozás árán A 24 V-os csomópont biztonságosabb telepítést tesz lehetővé. Ez a korlátozás azonban akadályozhatja egyes intelligens városi alkalmazások működését, valamint korlátozhatja az vezérlőberendezések sávszélességét is. A ZD4i kizárólag a Dali protokollal működik. Strukturális korlátozások A D4i protokollal nem lehetséges a vilá- gításon túlmenő adatokat továbbítani, így a ZD4i érzékelők nem képesek minden adatot továbbítani a felhőbe. Belesimul a lámpatestbe (kisméretű aljzat és vezérlőegységek...) Olcsóbb aljzat (ugyanakkor drágább vezérlőszoftver)

Az aljzathoz több mint ötven gyártó készít évek óta meghajtót, LED-et és vezérlőre- ndszert.

Rugalmasság Használható 1-10v & Dali2-vel, és bármikor átváltható D4i-re vagy egyéb protokollra is. Két nemspecifikus tű.

Firmware távoli frissítése Az intelligens városi technológia fejlődésé- vel a vezérlőmegoldások távoli frissítése is megoldható.

Kiforrott technológia

A berendezés időtálló

Jó átjárhatóság

Magas sávszélesség (ideális intelligens városok és nagy adat- mennyiség esetén)

21

Powered by