Schréder - Catalogus (2021)

THE SKY IS THE LIMIT Met EXEDRA heeft Schréder een toekomstbestendig platform ontwikkeld dat de constante behoefte integreert om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te evolueren met technologie. Om up-to-date te blijven, hanteert Schréder een technologie- agnostische benadering. Wat betekent dit? We vertrouwen op open standaarden en protocollen om een a​ rchitectuur te ontwerpen die naadloos kan samenwerken met software- en hardwareoplossingen van derden. Schréder EXEDRA maakt een ecosysteembenadering van partners mogelijk om steden eindeloze oplossingen te bieden.

BOVENAAN DE MARKT Schréder EXEDRA bevat alle geavanceerde functies die nodig zijn voor beheer van slimme apparaten, realtime en geplande controle, dynamische en geautomatiseerde verlichtingsscenario’s, onderhoud en planning van de werkzaamheden in het veld, beheer van energieverbruik en integratie van aangesloten hardware van derden. De volledig configureerbare gebruikersinterface is ontworpen voor een ervaring op maat. Het bevat tools voor gebruikersbeheer en multi-tenant beleid dat nutsbedrijven of grote steden in staat stelt om projecten te scheiden.

Uw stad zo slim als u wilt

Schréder EXEDRA is het meest geavanceerde lichtmanagementsysteem op de markt om straatverlichting op een gebruiksvriendelijke manier aan te sturen, te bewaken en te analyseren. Het is het juiste instrument om waarde af te stemmen op korte- en middellangetermijndoelen en tegelijkertijd een langetermijnvisie te behouden. Steden hebben maatwerkoplossingen nodig waarmee ze zich verder kunnen ontwikkelen. Het gaat er niet om dat u een oplossing kiest die voor iedereen geschikt is. Schréder EXEDRA biedt oneindige mogelijkheden om omgevingen te verbeteren door de juiste oplossingen op de juiste plaatsen in te zetten. Het brengt een extra laag tastbare voordelen met zich mee die het investeringsrendement maximaliseert en nieuwe kansen creëert voor steden.

EENVOUD IS DE ULTIEME VERFIJNING Schréder EXEDRA is een plug-and-play-oplossing die een snelle en gemakkelijke implementatie van een aangesloten verlichtingsnetwerk mogelijk maakt. Een intelligent geautomatiseerd inbedrijfstellingsproces herkent, controleert en haalt armatuurgegevens op in de gebruikersinterface. Schréder EXEDRA integreert een automatiseringsmodule om aangepaste routines en geautomatiseerde acties in te stellen, om operaties te vereenvoudigen en repetitieve taken te automatiseren.

GEWELDIGE INZICHTEN, GEWELDIGE BESLISSINGEN Gegevens zijn goud. Schréder EXEDRA biedt dit, alle duidelijkheid die managers nodig hebben om beslissingen te nemen. Het platform verzamelt enorme hoeveelheden gegevens van eindapparaten en analyseert en geeft deze intuïtief weer om eindgebruikers te helpen de juiste acties te ondernemen. Door middel van geavanceerde tools voor gegevensanalyse, zowel visueel als in rapporten, is Schréder EXEDRA een krachtig hulpmiddel voor efficiëntie, rationalisatie en strategische besluitvorming . Schréder EXEDRA draagt ​bij tot het in stand houden van de stadsinfrastructuur en het consequent bieden van veiligheid, comfort en welzijn aan de burgers.

VOORDELEN

> Beheer op afstand om

de besparing op energie/ onderhoud te maximaliseren en tegelijkertijd het juiste licht te bieden om mensen

op elk moment veilig en comfortabel te houden > Technologie-agnostisch

platform: gedeelde en open technologieën om volledige interoperabiliteit mogelijk te maken

> Plug-and-play oplossing > Intuïtief en uitgebreid stadsbeheersysteem voor > Volledig aanpasbare gebruikersinterface met gepersonaliseerde dashboards > Gegevensverzameling en

OVERAL BESCHERMD Schréder EXEDRA biedt state-of-the-art gegevensbeveiliging met encryptie, hashing, tokenisation en sleutelbeheermethodes die gegeven over het hele systeem en de bijbehorende services beschermen. Om de beveiligingsuitdagingen aan te pakken volgt Schréder EXEDRA een meerlaagse aanpak waarbij specifieke beveiligingsmaatregelen worden genomen op apparaat-, communicatie- en cloudniveau. Deze beveiligingsmethode biedt continue analyse van beveiligingsrisico’s en beperking van bedreigingen door middel van beveiligingsprocessen en -mechanismen.

beheer van slimme apparaten

analyse voor besluitvorming op basis van nuttige visualisatie en rapporten

> Klaar voor smart city-

34

35

toepassingen met stedelijke IoT-apparaten

Powered by