Schréder - Catalogus (2021)

UL 1598 CSA C22 . 2 No . 250 . 0

IK 08

IP 66

TOEPASSINGEN

WEGEN & SNELWEGEN

GROTE GEBIEDEN

TUNNELS & ONDERDOORGANGEN

INDUSTRIËLE HALLEN & MAGAZIJNEN

SPORT LOCATIES

ACCENT & ARCHITECTURAAL

PARKEER PLAATSEN

Ontworpen om enorme besparingen en voordelen te bieden voor gebiedsverlichting

OMNISTAR biedt een goede vervanging voor een complete range HID-armaturen in een verscheidenheid aan binnen- en buitentoepassingen zoals tunnels, industriële gebouwen, sportfaciliteiten, grote parkeerterreinen, luchthavens... Dit platform is ontworpen om een ​ongeëvenaarde combinatie van prestaties en flexibiliteit te bieden voor verlichtingsgebieden waar hoge lumenpakketten nodig zijn met de extra voordelen van een LED-oplossing: laag energieverbruik, verbeterde zichtbaarheid met wit licht, beperkt onderhoud en een langere levensduur. Uitgerust met de nieuwste technologie voor hoge prestaties, een lange levensduur en een effectief thermisch beheer, verlaagt OMNIstar de energie- en onderhoudskosten. OMNIstar kan worden geïnstalleerd in verschillende configuraties (hangend, opbouw of paaltop) met één tot drie optische units. OMNIstar kan werken met een breed scala aan oplossingen voor outdoor- en tunnelcontrole (daglichtsensoren, dimmen, beheer op afstand, ATS) en een gebouwbeheersysteem met het DALI-protocol om de energiebesparing verder te maximaliseren door de verlichtingsniveaus aan te passen aan de werkelijke behoeften van de te verlichten plek.

AFMETINGEN | BEVESTIGING

VOORDELEN

OMNISTAR

Ø76mm Ø76-108mm

532mm

A

> Gunstig LED alternatief voor HID schijnwerpers voor toepassingen met hoge vermogens > Flexibiliteit: modulaire aanpak met een breed scala van lichtverdelingen > Gemakkelijk te dimmen: > Zeer efficiënte lichtverdelingen verminderen de hoeveelheid te installeren armaturen > Verschillende montage- en hellingsmogelijkheden ter plaatse voor optimale fotometrie > Explosieveilige variant voor gebruik in industriële omgevingen met een gevaarlijke atmosfeer kan zich aanpassen aan verschillende gevraagde lichtniveaus > Compact formaat: voor tunnels met een beperkte hoogte en om schade te voorkomen > Diverse controle opties inclusief systemen voor beheer op afstand

80mm

B

OMNISTAR is verkrijgbaar met verschillende hangende montagesystemen (vast, kantelbaar of hangend met kettingen) voor binnenruimtes en tunnels.

530mm

C

14 kg

KG

Ø76mm

A

OMNISTAR

1 optische unit

B

Aanbevolen installatiehoogte Lumen output flux (range)

8 tot 45m

8,200 tot 67,800lm

Energieverbruik

78W tot 530W

C

Warm wit (730 en 830), neutraal wit (740 en 940) of koel wit (757 en 957) 220-240V / 120-277V / 347-480V 50-60Hz

Kleurtemperatuur

Nominale spanning

10Kv

Overspanningsbeveiliging

Bezoek www.schreder.com voor de meest recente informatie

6

7

Powered by